бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит калкулатор

Кредитният калкулатор е инструмент, който ви помага да изчислите месечната вноска, необходима за погасяване на кредит, като взема предвид годишната лихва, срока на заема и размера на кредита.

За да използвате кредитен калкулатор, трябва да въведете следната информация:

Големина на кредита: Това е сумата, която искате да заемете.
Годишна лихва: Това е лихвата, която заемодавецът ще ви каже, която ще платите за заема. Това е обикновено изразено като процентна ставка.
Срок на заема: Това е периодът, за който ще вземете заема. Обикновено се изразява в месеци или години.
След като сте въвели тези данни, кредитният калкулатор ще изчисли месечната вноска, която трябва да платите, за да изплатите заема си в рамките на зададения срок. Освен това, ще ви даде общата сума, която ще платите за кредита, като включва годишната лихва и други такси и разходи, свързани с кредита.

Забележете, че кредитният калкулатор изчислява вноската и общата сума на базата на информацията, която въвеждате. Фактическата сума на кредита и условията за кредита, предлагани от конкретни заемодатели, могат да се различават.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq