бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит кола

Како да добиете најдобар кредит за кола?

Кредит кола е еден од најчестите видови на кредитирање во Бугарија. Секој кој сака да купи нова кола, но нема доволно пари за да ја купи веднаш, може да замоли за кредит кола. Но, како да добиете најдобар кредит за кола?

Првата работа која треба да ја направите е да го проверите својот кредитен резултат.

Кредитните компании ќе го проверат вашиот кредитен резултат пред да одобрат кредит за кола. Ако имате добар кредитен резултат, тогаш имате поголема можност да добиете најдобар кредит за кола.

Втората работа која треба да ја направите е да го истражите пазарот. Има многу кредитни компании кои нудат кредити за кола, но не сите нудат исти услови.

Треба да ги споредите различните понуди и да изберете најдобрата за вас.

Третата работа која треба да ја направите е да го разговарате со својот банкар. Ако имате добра врска со својот банкар, тогаш можеби ќе можете да добиете најдобри услови за кредит за кола.

Но, не заборавајте дека кредит кола е заем и дека треба да го вратите со камати. Затоа, треба да бидете сигурни дека можете да го вратите кредитот пред да го земете.

Во заклучок, за да добиете најдобар кредит за кола, треба да го проверите својот кредитен резултат, да го истражите пазарот, да разговарате со својот банкар и да бидете сигурни дека можете да го вратите кредитот. Со овие чекори, ќе можете да добиете најдобар кредит за кола според вашите потреби.

Кои се најважните фактори за одобрување на кредит за кола?

Кога замолувате за кредит кола, има неколку фактори кои се многу важни за одобрување на кредитот. Тука се некои од најважните фактори кои треба да ги знаете.

Првиот фактор е вашиот кредитен резултат. Кредитните компании го проверуваат вашиот кредитен резултат пред да одобрат кредит за кола. Ако имате добар кредитен резултат, тогаш имате поголема можност да добиете најдобар кредит за кола.

Вториот фактор е вашиот доход. Кредитните компании ќе го проверат вашиот доход за да видат дали сте во можност да го вратите кредитот. Ако имате добар доход, тогаш имате поголема можност да добиете најдобар кредит за кола.

Третиот фактор е вашиот депозит. Ако имате депозит, тогаш имате поголема можност да добиете најдобар кредит за кола.

Депозитот може да биде во вид на пари или во вид на друга кола.

Четвртиот фактор е вашиот стаж на работа. Кредитните компании ќе го проверат вашиот стаж на работа за да видат дали сте стабилни во работата. Ако имате долг стаж на работа, тогаш имате поголема можност да добиете најдобар кредит за кола.

Петтиот фактор е вашиот кредитен историски запис.

Кредитните компании ќе го проверат вашиот кредитен историски запис за да видат дали сте во можност да го вратите кредитот. Ако имате добар кредитен историски запис, тогаш имате поголема можност да добиете најдобар кредит за кола.

Во заклучок, кога замолувате за кредит кола, има неколку фактори кои се многу важни за одобрување на кредитот. Тука се вашиот кредитен резултат, вашиот доход, вашиот депозит, вашиот стаж на работа и вашиот кредитен историски запис. Со овие фактори, ќе можете да добиете најдобар кредит за кола според вашите потреби.

Како да изберете најдобар кредит за кола според вашите потреби?

Кога одлучувате да замолите за кредит кола, треба да знаете како да изберете најдобар кредит за кола според вашите потреби. Тука се некои од најважните работи кои треба да ги знаете.

Првата работа која треба да ја направите е да го истражите пазарот. Има многу кредитни компании кои нудат кредити за кола, но не сите нудат исти услови.

Треба да ги споредите различните понуди и да изберете најдобрата за вас.

Втората работа која треба да ја направите е да го разговарате со својот банкар. Ако имате добра врска со својот банкар, тогаш можеби ќе можете да добиете најдобри услови за кредит за кола.

Третата работа која треба да ја направите е да го разгледате периодот на отплата. Колку подолг период на отплата, толку поголеми камати ќе платите.

Затоа, треба да одлучите колку пари можете да платите месечно и да изберете период на отплата кој е прифатлив за вас.

Четвртата работа која треба да ја направите е да го разгледате годишната каматна стапка. Годишната каматна стапка е колку камати ќе платите во текот на една година. Треба да изберете кредит со што помала годишна каматна стапка.

Петтата работа која треба да ја направите е да го разгледате дополнителниот трошок. Некои кредитни компании имаат дополнителни трошоци, како што се трошоци за обработка на кредитот или трошоци за осигурување. Треба да ги споредите различните дополнителни трошоци и да изберете кредит со што помали дополнителни трошоци.

Во заклучок, за да изберете најдобар кредит за кола според вашите потреби, треба да го истражите пазарот, да разговарате со својот банкар, да го разгледате периодот на отплата, годишната каматна стапка и дополнителните трошоци. Со овие чекори, ќе можете да изберете најдобар кредит за кола кој одговара на вашите потреби.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq