бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит лоша кредитна история

Како да добиете кредит со лоша кредитна историја?

Како да добиете кредит со лоша кредитна историја?

Добивањето на кредит со лоша кредитна историја може да биде тешко, но не е невозможно. Постојат неколку начини да се земе кредит, дури и со лоша кредитна историја. Еве неколку совети за добивање на кредит со лоша кредитна историја:

1. Потражете помош од кредитен советник – Ако имате лоша кредитна историја, можеби ќе ви биде тешко да земете кредит.

Но, кредитен советник може да ви помогне да го пронајдете најдобриот начин да земете кредит. Тие можат да ви помогнат да го пронајдете најдобриот кредитен производ за вас и да ви дадат совети за подобрување на вашата кредитна историја.

2. Земете кредит со застрашување – Ако имате лоша кредитна историја, можеби ќе треба да земете кредит со застрашување. Ова значи дека ќе треба да понудите нешто како застрашување за кредитот, како на пример имот или автомобил. Ова може да биде ризично, бидејќи ако не го платите кредитот, ќе го изгубите застрашувањето.

3.

Земете кредит со заеднички заемач – Ако имате лоша кредитна историја, можеби ќе треба да земете кредит со заеднички заемач. Ова значи дека ќе треба да земете кредит со некој кој има подобра кредитна историја од вас. Ова може да биде ризично, бидејќи ако не го платите кредитот, заедничкиот заемач ќе мора да го плати кредитот.

4. Земете кредит од кредитен сооператив – Кредитните сооперативи се места каде што луѓето можат да земат кредити со ниски каматни стапки.

Овие кредити можат да бидат погодни за луѓе со лоша кредитна историја, бидејќи кредитните сооперативи обично имаат помалку строги критериуми за давање на кредити.

5. Подобрувајте ја својата кредитна историја – Најдобриот начин да земете кредит со лоша кредитна историја е да ја подобрите својата кредитна историја. Ова може да вклучува плаќање на сите сметки на време, намалување на долговите и избегнување на нови долгови. Кога ќе ја подобрите својата кредитна историја, ќе имате повеќе шанси да земете кредит со подобри услови.

Земањето на кредит со лоша кредитна историја може да биде тешко, но не е невозможно. Со помош на кредитен советник, застрашување, заеднички заемач, кредитен сооператив или подобрување на кредитната историја, може да земете кредит со лоша кред.

Како да подобрите својата кредитна историја?

Како да подобрите својата кредитна историја?

Ако имате лоша кредитна историја, можеби ќе ви биде тешко да земете кредит или да добиете добри услови за кредит. Но, има начини да ја подобрите својата кредитна историја. Еве неколку совети за подобрување на вашата кредитна историја:

1. Плаќајте ги сите сметки на време – Еден од најважните начини за подобрување на кредитната историја е да ги плаќате сите сметки на време. Ова вклучува кредитни картички, кредити, сметки за мобилни телефони, интернет, струја и вода.

Ако не ги плаќате сметките на време, тоа може да има негативен ефект на вашата кредитна историја.

2. Намалувајте ги долговите – Ако имате многу долгови, тоа може да има негативен ефект на вашата кредитна историја. Затоа, треба да се потрудите да ги намалите долговите. Можете да ги намалите долговите со плаќање на поголеми рати или со договор со кредиторите за реструктурирање на долговите.

3. Избегнувајте нови долгови – Ако имате лоша кредитна историја, треба да избегнувате нови долгови.

Новите долгови можат да имаат негативен ефект на вашата кредитна историја. Затоа, треба да се потрудите да ги избегнете новите долгови.

4. Проверувајте ја својата кредитна историја – Редовно проверувајте ја својата кредитна историја. Ова може да ви помогне да ги откриете грешките и да ги исправите. Ако откриете грешки, треба да ги пријавите на кредитната агенција.

5.

Користете го кредитот со умереност – Користете го кредитот со умереност. Не треба да го користите кредитот за нешто што не ви е потребно. Исто така, треба да го користите кредитот со умереност и да го плаќате на време.

Подобрувањето на кредитната историја може да биде тешко, но не е невозможно. Со плаќање на сите сметки на време, намалување на долговите, избегнување на нови долгови, проверување на кредитната историја и користење на кредитот со умереност, може да ја подобрите својата кредитна историја. Ова ќе ви помогне да земете кредит со подобри услови и да го подобрите својот финансиски статус.

Кои се најчестите грешки при земање на кредит со лоша кредитна историја?

Кои се најчестите грешки при земање на кредит со лоша кредитна историја?

Земањето на кредит со лоша кредитна историја може да биде тешко, но може да биде и ризично. Многу луѓе прават грешки при земање на кредит со лоша кредитна историја. Еве неколку најчести грешки при земање на кредит со лоша кредитна историја:

1. Земање на кредит со високи каматни стапки – Многу луѓе со лоша кредитна историја земаат кредит со високи каматни стапки.

Ова може да биде ризично, бидејќи може да го направи кредитот неплатлив. Затоа, треба да се потрудите да го земете кредитот со што помали каматни стапки.

2. Земање на кредит без да се провери кредитната историја – Многу луѓе земаат кредит без да го проверат својата кредитна историја. Ова може да биде ризично, бидејќи може да има скриени грешки во кредитната историја. Затоа, треба да го проверите својата кредитна историја пред да земете кредит.

3.

Земање на превише кредити – Многу луѓе со лоша кредитна историја земаат превише кредити. Ова може да биде ризично, бидејќи може да го направи кредитот неплатлив. Затоа, треба да се потрудите да земете само она што ви е потребно.

4. Не плаќање на ратите на време – Ако земете кредит со лоша кредитна историја, треба да ги плаќате ратите на време.

Ако не ги плаќате ратите на време, тоа може да има негативен ефект на вашата кредитна историја.

5. Земање на кредит без да се разговара со кредитен советник – Многу луѓе земаат кредит без да разговараат со кредитен советник. Ова може да биде ризично, бидејќи може да не знаете кој кредитен производ е најдобар за вас. Затоа, треба да разговарате со кредитен советник пред да земете кредит.

Земањето на кредит со лоша кредитна историја може да биде ризично, но може да се избегнат грешките. Затоа, треба да се потрудите да го земете кредитот со што помали каматни стапки, да го проверите својата кредитна историја, да земете само она што ви е потребно, да ги плаќате ратите на време и да разговарате со кредитен советник. Ова ќе ви помогне да земете кредит со подобри услови и да го подобрите својот финансиски статус.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq