бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит лошо цкр

Причини за лошата кредитна история

Кредитната история е от съществено значение при определянето на кредитоспособността на един човек. Тя представлява запис на всички кредитни задължения и плащания, които сме извършили в миналото.

Въпреки това, не всички имат добра кредитна история, като някои дори се борят с лоша кредитна история.

Една от основните причини за лошата кредитна история е неплащането на вноски по кредити и заеми. Когато не успеем да изплатим своите задължения навреме, това оставя отпечатък върху нашата кредитна история и намалява нашите шансове за получаване на бъдещи кредити. Нередовното или липсата на плащане води до отрицателни отзиви от банките и финансовите институции, които не желаят да рискуват да предоставят кредити на такива заемополучатели.

Друга причина за лошата кредитна история е пропускането на срокове за плащане на сметки и задължения.

Когато не успеем да изплатим редовно нашите сметки за енергия, вода, телефон или други задължения, това също оставя негативен отпечатък върху нашата кредитна история. Банките и финансовите институции следят дали сме задължително изплащали всички сметки и ако открият непълните или пропуснати плащания, решават, че сме небрежни заемополучатели.

Освен това, прекомерното използване на наличните кредитни средства може също да доведе до лоша кредитна история.

Когато натрупаме много дългове, които не можем да изплатим, това се отразява върху нашата кредитна история и намалява нашите шансове за получаване на нови кредити. Банките и финансовите институции предпочитат да предоставят кредити на клиенти с по-малки дългове и по-добра финансова грамотност.

В заключение, лошата кредитна история е резултат от неплащания по кредити и заеми, пропускане на срокове за плащане на сметки и задължения, както и прекомерно използване на наличните кредитни средства. Тези фактори създават негативен образ на заемополучателя пред банките и финансовите институции, които в крайна сметка решават дали да му предоставят нови кредити или не. Затова е важно да се грижим за своите финанси и да изпълняваме задълженията си навреме, за да поддържаме положителна кредитна история.

Неплащане на вноски по кредити и заеми

Неплащането на вноски по кредити и заеми е една от основните причини за лошата кредитна история. Когато не успеем да изплатим своите задължения навреме, това оставя негативен отпечатък върху нашата кредитна история и затруднява получаването на бъдещи кредити. Липсата на плащания води до отрицателни отзиви от страна на банките и финансовите институции, които не желаят да рискуват да предоставят кредити на такива заемополучатели.

Неплащането на вноски може да се дължи на различни причини, като липса на финансова дисциплина, неблагоприятни икономически обстоятелства или лоша управление на личните финанси. Някои хора може да бъдат съблазнени от лесната достъпност на кредити и да не обмислят задълбочено своите възможности за изплащане на вноски.

Разходите могат да се увеличат, а приходите да останат едни и същи, което води до невъзможност за изпълнение на задълженията.

Освен неплащането на вноски по кредити и заеми, друга причина за лошата кредитна история е пропускането на срокове за плащане на сметки и задължения. Когато не успеем да изплатим своите сметки за енергия, вода, телефон или други задължения навреме, това оставя негативен отпечатък върху нашата кредитна история. Банките и финансовите институции наблюдават дали сме редовно изплащали всички сметки и ако открият пропуски или недостатъци в нашето плащане, създават впечатление за лоша платежоспособност на заемополучателя.

В заключение, неплащането на вноски по кредити и заеми, както и пропускането на срокове за плащане на сметки и задължения, са две от основните причини за лошата кредитна история. Тези фактори създават негативен образ на заемополучателя пред банките и финансовите институции, които в последствие решават дали да предоставят нови кредити или не. Затова е изключително важно да се грижим за своите финанси, да изплащаме задълженията си навреме и да управляваме внимателно нашите кредити и заеми.

Пропускане на срокове за плащане на сметки и задължения

Пропускането на срокове за плащане на сметки и задължения е още една причина за лошата кредитна история. Когато не успеем да платим своите сметки, като например за електричество, вода или телефон, в установените срокове, това оставя негативен отпечатък върху нашата кредитна история.

Банките и финансовите институции следят дали сме редовно изплащали всички сметки и ако открият пропуски или забавяния в плащанията, това може да се отрази на нашата кредитна репутация.

Мнозина пропускат сроковете за плащане на сметки поради липса на финансова дисциплина или затруднения във финансите. Лошото управление на финансите може да доведе до невъзможност за изпълнение на задълженията и причини пропускане на сроковете за плащане. Някои хора може да имат трудности в планирането на бюджета си и да не успяват да отделят достатъчно средства за покриване на сметките си.

Това може да доведе до натрупване на дългове и проблеми със задълженията.

Освен липсата на финансова дисциплина, някои хора може да пропускат сроковете за плащане поради незнание или небрежност. Понякога може да сме заети с други задачи или да пропуснем да проверим и платим сметките си навреме.

Това може да се случи поради лошо управление на времето или пренебрегване на финансовите отговорности. Независимо от причината, пропускането на сроковете за плащане води до отрицателни последици за кредитната история.

В заключение, пропускането на срокове за плащане на сметки и задължения е сериозен фактор, който допринася за формирането на лошата кредитна история. Това може да се дължи на липса на финансова дисциплина, затруднения във финансите, незнание или небрежност. Затова е важно да сме внимателни и отговорни при управлението на нашите сметки и задължения, за да поддържаме положителна кредитна история и да имаме по-добри възможности за получаване на кредити в бъдеще.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq