бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит онлайн

Кредит онлайн – достъпната опция за всеки!

Вземането на кредит онлайн е опция, която става все по-популярна и в България през последните години. На практика това е най-достъпната опция за кредит, от която би могъл да се възползва всеки един потребител. В това число хората, живещи в малки населени места, в които липсват банкови клонове. Както и потребителите, имащи нужда от малки суми, които са под определените от банките минимални прагове. Благодарение на предлаганите услуги за отпускане на кредит онлайн вече имате възможност да си набавите необходимите средства, независимо дали живеете в голям, малък град или село. Освен това ще се сдобиете точно със сумата, която желаете и чието връщане впоследствие би било напълно по силите ви.  

Кредит онлайн – без чакане по гишета и подготовка на купища документи

Сред съществените преимущества на услугите, свързани с отпускане на кредит онлайн, са липсата на чакане по гишетата, както и отпадането на задължението за изготвяне на купища документи. Ежедневието на съвременния човек е доста интензивно, натоварено и изпълнено с поредица от професионални и лични ангажименти. В този смисъл невинаги той има времето да се занимава със силно бюрократичните и тромави банкови процедури.

Ако решите да теглите банков кредит, прекараните часове в чакане по гишетата са ви повече от сигурни. Ще ви се наложи да се редите и да чакате по опашки във всеки един етап от процедурата – започвайки от договарянето на конкретните условия по кредита и стигайки до представянето на документите, които съответната банкова институция ви изисква. Докато при вземането на кредит онлайн цялата процедура ще протече дистанционно и въобще няма да има нужда да ставате от своя компютър или лаптоп.

При вземане на банков кредит ще е необходимо да изготвите купища документи, изисквани в процеса по одобрение. Включително потвърждение от работодател за настояща заетост, служебни бележки за удостоверяване на получаваните доходи, както и други документи, доказващи моментното ви финансово състояние. Фирмите за бърз кредит онлайн няма да искат от вас подобни неща – за тях е достатъчно само да имате редовен доход.

Кредит онлайн – бързо одобрение и получаване на сумата

В случай, че имате спешна нужда от пари в максимално кратки срокове, отново вземането на кредит онлайн е най-подходящата опция. При банковите кредити процедурата може да се проточи седмици наред, оставяйки ви „на червено“ през съответния период от време. Кандидатстването за бърз кредит онлайн ще ви спести подобни проблеми и притеснения. Обикновено одобрението става факт до няколко часа след подаване на заявлението, а желаната сума ще бъде преведена своевременно по вашата сметка.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq