бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит от банка с лошо цкр

Как да получите кредит от банка с лошо цкр?

Как да получите кредит от банка с лошо цкр?

Кредит от банка може да бъде труден за получаване, особено ако имате лоша кредитна история. Въпреки това, има няколко начина да увеличите шансовете си за одобрение на кредита.

Първо, трябва да разберете какво представлява вашата кредитна история. Можете да получите безплатен кредитен доклад от кредитните бюра в България, като Българска кредитна бюро или Experian.

Тези доклади ще ви дадат ясна представа за вашата кредитна история и ще ви помогнат да разберете какво трябва да подобрите.

След това трябва да се свържете с банката и да я информирате за вашата кредитна история. Можете да обясните причините за лошата си кредитна история и да покажете, че сте готови да направите всичко възможно, за да подобрите ситуацията си. Това може да ви помогне да получите по-добри условия за кредита.

След това трябва да се подготвите за кредитния процес.

Това включва да съберете всички необходими документи, като лична карта, данъчна декларация и доказателства за доходите си. Трябва да бъдете готови да отговорите на въпроси за вашата кредитна история и да дадете допълнителна информация, ако е необходимо.

Накрая, трябва да бъдете готови да приемете по-високи лихвени проценти и по-строги условия за кредита. Това е нормално за кредити за хора с лоша кредитна история.

Важно е да се уверите, че можете да си позволите да погасите кредита и да не се озаемете в по-лоша финансова ситуация.

В заключение, получаването на кредит от банка с лошо цкр може да бъде трудно, но не е невъзможно. Важно е да се подготвите добре и да бъдете готови да приемете по-високи лихвени проценти и по-строги условия за кредита. Ако работите усилено за подобряване на вашата кредитна история, ще имате по-добри шансове за одобрение на кредита в бъдеще.

Какви са условията за кредит от банка с лошо цкр?

Какви са условията за кредит от банка с лошо цкр?

Когато имате лоша кредитна история, условията за кредит от банка могат да бъдат по-строги. Въпреки това, все още има няколко начина да получите кредит от банка, дори и с лоша кредитна история.

Първо, трябва да се подготвите за по-високи лихвени проценти.

Банките обикновено зареждат по-високи лихвени проценти за кредити на хора с лоша кредитна история, за да покрият риска си. Това означава, че ще плащате повече за кредита си, отколкото ако имате добра кредитна история.

Второ, може да има по-строги изисквания за кредита. Банките може да изискват по-голям депозит или да поставят по-строги условия за погасяване на кредита.

Това може да включва по-кратки срокове за погасяване на кредита или по-високи месечни вноски.

Трето, може да има по-малко опции за кредита. Банките може да не предлагат всички видове кредити на хора с лоша кредитна история.

Например, може да няма възможност за получаване на кредитна карта или за финансиране на автомобил.

Накрая, може да има по-малко гъвкавост в условията на кредита. Банките може да не предлагат гъвкави условия за погасяване на кредита, като отлагане на плащането или промяна на срока за погасяване на кредита.

В заключение, условията за кредит от банка с лошо цкр могат да бъдат по-строги, но все още има възможности за получаване на кредит. Важно е да се подготвите за по-високи лихвени проценти и по-строги условия за кредита. Ако работите усилено за подобряване на вашата кредитна история, ще имате по-добри шансове за получаване на по-добри условия за кредита в бъдеще.

Как да подобрите своята кредитна история, за да получите кредит от банка с лошо цкр?

Как да подобрите своята кредитна история, за да получите кредит от банка с лошо цкр?

Ако имате лоша кредитна история, има няколко начина да я подобрите и да увеличите шансовете си за получаване на кредит от банка.

Първо, трябва да започнете да плащате своите дългове навреме. Това е най-важният фактор за подобряване на вашата кредитна история.

Ако имате закъснения при плащането на дълговете си, това може да има сериозен негативен ефект върху вашата кредитна история.

Второ, трябва да намалите баланса на кредитните си карти. Ако имате високи баланси на кредитните си карти, това може да намали вашата кредитна способност. Опитайте се да намалите баланса на кредитните си карти до по-малко от 30% от лимита на кредитната карта.

Трето, не отваряйте нови кредитни сметки.

Ако имате лоша кредитна история, отварянето на нови кредитни сметки може да увеличи риска за банките и да намали вашите шансове за получаване на кредит.

Четвърто, проверете вашата кредитна история за грешки. Може да има грешки във вашата кредитна история, които да намалят вашата кредитна способност.

Проверете вашата кредитна история и се уверете, че няма грешки.

Накрая, работете усилено за подобряване на вашата кредитна история. Това може да включва плащане на дълговете си навреме, намаляване на баланса на кредитните си карти и избягване на отварянето на нови кредитни сметки. Ако работите усилено за подобряване на вашата кредитна история, ще имате по-добри шансове за получаване на кредит от банка с лошо цкр.

В заключение, подобряването на вашата кредитна история може да отнеме време, но ще ви помогне да получите по-добри условия за кредита. Работете усилено за подобряване на вашата кредитна история и не отчайвайте се, ако не успеете да получите кредит от банка веднага.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq