бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит от банка

Кредитът от банка е заем, който се предоставя от банката на физически или юридически лица за период от време, обикновено на определен лихвен процент. Кредитите от банки могат да бъдат в различни форми, като лични кредити, ипотечни кредити, кредитни карти и други.

За да получите кредит от банка, ще трябва да изпълните определени критерии и да представите доказателства за доходите и финансовото си състояние. Обикновено банките изискват доказателства за доходите ви, като данъчни декларации, заплатни ведомости или банкови отчети. Също така ще трябва да представите доказателства за постоянна работа или други източници на доходи, както и информация за други задължения, които имате.

Когато получите одобрение за кредита, банката ще ви предложи лихвена ставка и срок за погасяване на кредита. Тези условия могат да варират в зависимост от типа на кредита, размера на кредита и други фактори. Обикновено, при по-дълъг срок на заема, месечните вноски са по-ниски, но общата сума, която ще платите за кредита, ще бъде по-висока поради лихвата.

Важно е да се запознаете с всички условия и такси, свързани с кредита, преди да подпишете договора. Така ще можете да сте сигурни, че разбирате задълженията и условията за кредита и че можете да погасите кредита в срока.

Накрая, важно е да помните, че получаването на кредит от банка изисква отговорност и съобразено планиране на бюджета, за да можете да погасите кредита в срока.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq