бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит от бигбанк

Како да добиете Кредит от бигбанк?

Како да добиете Кредит от бигбанк?

Кредитот од бигбанк е еден од најпопуларните кредити во Бугарија. За да го добиете Кредитот од бигбанк, прво треба да го посетите нивниот сајт или филијала. На сајтот на бигбанк има формулар за онлајн апликација за кредит. Можете да го пополните формуларот со вашите лични податоци и да го испратите онлајн.

Друг начин за да го добиете Кредитот од бигбанк е да го посетите нивната филијала. Таму ќе ви биде понуден кредитен калкулатор, кој ќе ви помогне да го изберете најдобриот кредит за вас.

Кога ќе го испратите вашата апликација за кредит, бигбанк ќе ви испрати одговор во рок од 24 часа. Ако вашата апликација е одобрена, ќе треба да го потпишете договорот за кредит и да го вратите на бигбанк.

За да го добиете Кредитот од бигбанк, треба да исполнувате неколку услови. Првиот услов е да имате редовен приход. Вториот услов е да имате добра кредитна историја. Третиот услов е да имате лична карта и да сте стари најмалку 18 години.

Кредитот од бигбанк е одлична опција за сите кои имаат потреба од финансиска помош. Овој кредит има ниски каматни стапки и долг рок на отплата. Покрај тоа, бигбанк има одлична услуга за клиенти, која ќе ви помогне да го изберете најдобриот кредит за вас.

Во следниот оддел, ќе ги разгледаме условите за Кредитот од бигбанк.

Услови за Кредит от бигбанк

Услови за Кредит от бигбанк

За да го добиете Кредитот од бигбанк, треба да исполнувате неколку услови. Првиот услов е да имате редовен приход. Ова значи дека треба да имате работа или друг извор на приход кој е стабилен и редовен. Бигбанк ќе го провери вашиот приход и ќе го утврди дали е доволен за да го платите кредитот.

Вториот услов за Кредитот од бигбанк е да имате добра кредитна историја. Ова значи дека треба да имате платено сите претходни кредити и да немате неплатени сметки. Бигбанк ќе го провери вашиот кредитен рекорд и ќе го утврди дали сте платеници и дали имате добра кредитна историја.

Третиот услов за Кредитот од бигбанк е да имате лична карта и да сте стари најмалку 18 години.

Ова значи дека треба да имате документ кој го потврдува вашето личност и да сте полнолетни. Бигбанк ќе го провери вашиот документ за лична карта и ќе го утврди дали сте стари најмалку 18 години.

Кога ги исполнувате сите услови за Кредитот од бигбанк, можете да го добиете кредитот со ниска каматна стапка и долг рок на отплата. Бигбанк има различни видови на кредити, вклучувајќи лични кредити, автокредити и кредити за недвижности.

Секој вид на кредит има свои услови и каматни стапки, па затоа треба да го изберете најдобриот кредит за вас.

Покрај ниските каматни стапки и долгите рокови на отплата, Кредитот од бигбанк има и други предности. Една од нив е што можете да го добиете кредитот брзо и лесно, без многу папира и документи. Одличната услуга за клиенти на бигбанк ќе ви помогне да го изберете најдобриот кредит за вас и да го добиете во рок од 24 часа.

Во следниот оддел, ќе ги разгледаме предностите на Кредитот од бигбанк.

Предности на Кредитот од бигбанк

Предности на Кредитот од бигбанк

Кредитот од бигбанк е еден од најпопуларните кредити во Бугарија поради неговите многу предности. Една од главните предности на Кредитот од бигбанк е ниската каматна стапка. Бигбанк има една од најниските каматни стапки на кредитите во Бугарија, што го прави овој кредит многу популарен.

Друга предност на Кредитот од бигбанк е долгиот рок на отплата.

Бигбанк има рок на отплата до 10 години, што го прави овој кредит многу флексибилен. Ова значи дека можете да го платите кредитот во рок кој ви одговара и да го прилагодите на вашите потреби.

Трета предност на Кредитот од бигбанк е лесниот начин на добивање на кредитот. Бигбанк има онлајн апликација за кредит, која ви овозможува да го пополните формуларот за кредит од каде и да сте. Ова значи дека не мора да одите до филијалата на бигбанк, што е многу практично и удобно.

Четвртата предност на Кредитот од бигбанк е одличната услуга за клиенти. Бигбанк има тим на стручници кои се посветени на помошта на клиентите. Овој тим ќе ви помогне да го изберете најдобриот кредит за вас и ќе ви даде совети за отплата на кредитот.

Петтата предност на Кредитот од бигбанк е што можете да го користите за различни цели.

Кредитот од бигбанк може да се користи за лични потреби, за купување на автомобил или за купување на недвижности. Ова значи дека можете да го користите кредитот за она што ви е најпотребно.

Кредитот од бигбанк е одлична опција за сите кои имаат потреба од финансиска помош. Овој кредит има многу предности, вклучувајќи ниските каматни стапки, долгите рокови на отплата и одличната услуга за клиенти. Затоа, ако имате потреба од кредит, Кредитот од бигбанк е одличен избор за вас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq