бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит пощенска банка

Како да добиете Кредит пощенска банка?

Како да добиете Кредит пощенска банка?

Кредит пощенска банка е еден од најпопуларните видови на кредитирање во Бугарија. За да го добиете овој кредит, прво треба да го посетите најблискиот филијала на Поштенска банка и да го пополните апликацискиот образец. Во апликацискиот образец ќе треба да ги наведете вашите лични податоци, како и податоци за вашиот приход и работното место.

Откако ќе го пополните апликацискиот образец, ќе треба да го прикачите документот за идентификација, како и документот за приходот.

Потоа, вашата апликација ќе биде прегледана од страна на банката, која ќе одлучи дали ќе ви одобри кредит или не.

За да зголемите своите шанси за добивање на кредит, потребно е да имате стабилен приход и добра кредитна историја. Исто така, треба да го платите својот кредит во рокот што е договорен со банката, за да избегнете казнени мерки.

Сите граѓани на Бугарија можат да аплицираат за кредит во пощенската банка, но за да го добијат, потребно е да ги исполнат одредените услови. Некои од условите вклучуваат стабилен приход, добра кредитна историја и документи за идентификација. Ако ги исполнувате овие услови, тогаш имате голем шанс да добиете кредит од една поштенска банка.

Услови за Кредит пощенска банка

Услови за Кредит пощенска банка

Кредит пощенска банка е еден од најпопуларните видови на кредитирање во Бугарија. За да го добиете овој кредит, потребно е да ги исполнувате одредените услови.

Некои од условите вклучуваат стабилен приход, добра кредитна историја и документи за идентификација.

Стабилниот приход е еден од најважните услови за добивање на кредитирање во банки во Бугарија. Банката ќе го разгледа вашиот приход и ќе одлучи дали е доволно стабилен за да го платите кредитот во рокот што е договорен. Ако имате стабилен приход, тогаш имате големи шанси да го добиете кредитот.

Друг важен услов за добивање на овој вид на кредит е да имате добра кредитна историја.

Банката ќе го провери вашето кредитно рекорд и ќе одлучи дали имате добра кредитна историја. Ако имате добра кредитна историја, тогаш имате поголеми шанси да го добиете кредитот.

Документите за идентификација се потребни за да се потврди вашата личност.

Банката ќе ги провери документите за да се увери дека сте легален граѓанин на Бугарија. Ако немате соодветни документи за идентификација, тогаш ќе имате проблем да аплицирате за кредит во било која банка.

Во дополнение до овие услови, банката може да има и други услови за добивање на кредитирање преку својата мрежа на филијали. На пример, може да има минимална возраст за аплицирање за кредит или да има максимален износ на кредитот. Пред да аплицирате за овој вид на кредит, треба да се запознаете со сите услови и да бидете сигурни дека ги исполнувате.

Предности на Кредит пощенска банка

Предности на Кредит пощенска банка

Кредит пощенска банка е еден од најпопуларните видови на кредитирање во Бугарија. Овој вид на кредитирање има многу предности за граѓаните на Бугарија.

Една од главните предности на овој вид на кредит е дека има ниски каматни стапки.

Ова значи дека ќе плаќате помалку пари за кредитот во долгорочен период. Ова е многу важно за луѓето кои имаат стабилен приход, но не можат да го платат кредитот во една рата.

Друга предност на овој вид на кредит е дека има голем број на филијали распоредени во целата земја. Ова значи дека можете да го добиете кредитот во најблиската филијала на Поштенска банка.

Ова е многу удобно за луѓето кои не сакаат да патуваат далеку за да го добијат кредитот.

Трета предност на овој вид на кредит е дека има лесен процес на аплицирање. Се што треба да направите е да го пополните апликацискиот образец и да го прикачите документот за идентификација и документот за приходот.

Ова е многу лесно и удобно за луѓето кои не сакаат да губат време во банките.

Четврта предност на оваа банка е дека има голем број на различни видови на кредитирање. Ова значи дека можете да го изберете видот на кредит кој најдобро одговара на вашите потреби. Некои од видовите на кредитирање вклучуваат лични кредити, автокредити, кредити за студенти и кредити за купување на недвижности.

Во дополнение до овие предности, овој вид на кредитирање има и други предности, како што се брзина на одобрување на кредитот и пријателскиот персонал. Ако сте во потрага по кредит, тогаш банките кои нудат кредитирање преку својата мрежа на филијали можат да бидат еден од најдобрите избори за вас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq