бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит при лоша кредитна история

Како да добиете кредит при лоша кредитна история?

Кредит при лоша кредитна история е тема која ги интересира многу луѓе. Секој може да се најде во ситуација каде што има лоша кредитна историја и не може да добие кредит. Но, не треба да се отчајувате, постојат опции за добивање кредит при лоша кредитна историја.

Како да добиете кредит при лоша кредитна история? Прво, треба да знаете дека имањето на лоша кредитна историја не значи дека немате шанса да добиете кредит.

Постојат кредитни институции кои се специјализираат за кредитирање на луѓе со лоша кредитна историја. Тие кредитни институции обично имаат поголеми каматни стапки и построги услови за кредитирање, но сепак ви овозможуваат да добиете кредит.

Друга опција е да замолите некој пријател или член на вашата фамилија да ви биде косигурител. Косигурителот ќе гарантира за вашата кредитна способност и ќе ви помогне да добиете кредит.

Ова е добра опција, но треба да знаете дека ако не го вратите кредитот, косигурителот ќе мора да го врати за вас.

Трета опција е да земете кредит со залог. Ова значи дека ќе морате да заложите нешто што има висока вредност, како на пример недвижнина или автомобил. Кредитната институција ќе го земе залогот како гаранција дека ќе го вратите кредитот.

Ова е ризична опција, бидејќи ако не го вратите кредитот, ќе го изгубите залогот.

Во секој случај, кога ќе земате кредит при лоша кредитна историја, треба да бидете внимателни и да го разгледате секој аспект на кредитот. Треба да знаете колку ќе плаќате за каматата и колку време ќе ви треба да го вратите кредитот. Исто така, треба да знаете дали има некои скриени трошоци или услови кои треба да ги исполните. Со правилно планирање и внимателно разгледување на опциите, можете да добиете кредит при лоша кредитна история.

Кои се опциите за кредитирање при лоша кредитна история?

Кога имате лоша кредитна историја, опциите за кредитирање се помалку. Но, сепак има неколку опции кои може да ги разгледате.

Една опција е да земете кредит од кредитна институција која нуди кредити за луѓе со лоша кредитна историја. Овие кредитни институции обично имаат поголеми каматни стапки и построги услови за кредитирање, но сепак ви овозможуваат да добиете кредит.

Треба да знаете дека овие кредити се ризични и дека треба да ги плаќате во рокот кој е договорен.

Втора опција е да земете кредит од онлајн кредитни институции. Овие кредитни институции нудат кредити за луѓе со лоша кредитна историја, но обично имаат поголеми каматни стапки и построги услови за кредитирање. Треба да бидете внимателни кога земате кредит од онлајн кредитни институции, бидејќи има многу превари на интернет.

Трета опција е да земете кредит од банка со косигурител. Косигурителот ќе гарантира за вашата кредитна способност и ќе ви помогне да добиете кредит.

Ова е добра опција, но треба да знаете дека ако не го вратите кредитот, косигурителот ќе мора да го врати за вас.

Четврта опција е да земете кредит со залог. Ова значи дека ќе морате да заложите нешто што има висока вредност, како на пример недвижнина или автомобил. Кредитната институција ќе го земе залогот како гаранција дека ќе го вратите кредитот.

Ова е ризична опција, бидејќи ако не го вратите кредитот, ќе го изгубите залогот.

Кога ќе земате кредит при лоша кредитна историја, треба да бидете внимателни и да го разгледате секој аспект на кредитот. Треба да знаете колку ќе плаќате за каматата и колку време ќе ви треба да го вратите кредитот. Исто така, треба да знаете дали има некои скриени трошоци или услови кои треба да ги исполните. Со правилно планирање и внимателно разгледување на опциите, можете да добиете кредит при лоша кредитна историја.

Како да подобрите својата кредитна историја за подобро кредитирање?

Кога имате лоша кредитна историја, може да биде тешко да добиете кредит. Но, има начини да ја подобрите својата кредитна историја и да зголемите своите шанси за добивање на кредит при лоша кредитна историја.

Прво, треба да ги платите сите задолженија на време. Ако имате закаснети плаќања, тоа може да го намали вашиот кредитен резултат и да го направи тешко да добиете кредит.

Ако имате закаснети плаќања, треба да ги платите што е можно поскоро и да ги избегнете во иднина.

Второ, треба да го намалите својот долг. Ако имате многу долгови, тоа може да го намали вашиот кредитен резултат и да го направи тешко да добиете кредит.

Треба да ги платите своите долгови што е можно поскоро и да ги избегнете новите долгови.

Трето, треба да го проверите својот кредитен извештај.

Вашата кредитна историја може да содржи грешки кои може да го намалат вашиот кредитен резултат.

Треба да го проверите својот кредитен извештај и да ги исправите сите грешки.

Четврто, треба да го намалите бројот на кредитни картички. Ако имате многу кредитни картички, тоа може да го намали вашиот кредитен резултат и да го направи тешко да добиете кредит.

Треба да ги затворите некои од кредитните картички и да ги задржите само оние кои ги користите редовно.

Петто, треба да го подобрите својот кредитен резултат со помош на кредитен консултант. Кредитниот консултант може да ви помогне да го подобрите својот кредитен резултат и да зголемите своите шанси за добивање на кредит при лоша кредитна историја.

Треба да го најдете кредитен консултант кој е квалификуван и има добра репутација.

Со правилно планирање и внимателно следење на вашата кредитна историја, можете да ја подобрите својата кредитна историја и да зголемите своите шанси за добивање на кредит при лоша кредитна историја.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq