бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит при лоша кредитна история

Какво представлява кредит при лоша кредитна история?

Кредит при лоша кредитна история е вид финансова помощ, предоставяна на хора, които имат негативна кредитна история. Тези хора са имали забавени или пропуснати плащания по предишни заеми или кредитни карти, което е довело до намаляване на тяхната кредитна репутация и затруднява получаването на нов кредит.

Кредит при лоша кредитна история може да бъде достъпен чрез различни видове заеми, като лични заеми, кредитни карти или заеми с обезпечение. Въпреки че процесът на одобрение може да е по-труден и процентната лихва по-висока, все още е възможно да получите кредит, дори ако имате лоша кредитна история.

За да получите кредит при лоша кредитна история, трябва да предприемете някои действия.

Първо, трябва да проверите своята кредитна история и да разберете точно какво я повлиява. След това можете да започнете да подобрявате кредитния си резултат, като заплащате в срок всички текущи задължения и избягвате нови забавени плащания.

Една от възможностите е да се обърнете към небанкови финансови институции, които предлагат кредити при лоша кредитна история. Те могат да предложат по-гъвкави условия на лихвата и да одобрят заеми, които други банки може да откажат.

Кредитът при лоша кредитна история може да бъде полезен за хора, които имат нужда от финансова помощ в спешни ситуации или които искат да възстановят своята кредитна репутация. Въпреки че има рискове, като по-висока лихва и строги условия, тези кредити могат да бъдат стъпка към подобряване на финансовото състояние и кредитния резултат на човека с лоша кредитна история.

Как да получите кредит при лоша кредитна история?

Това е въпрос, на който много хора се задават. Въпреки че имате негативна кредитна история, все още е възможно да получите кредит, но ще трябва да се предприемат определени стъпки.

Една от първите неща, които можете да направите, е да търсите финансови институции, които предлагат специализирани кредитни продукти за клиенти с лоша кредитна история.

Тези институции са наясно с рисковете и са по-гъвкави в своите одобрителни процеси. Те може да изискват по-висока лихва или допълнителни такси, но предоставят възможност за получаване на кредит.

Следващата стъпка е да подобрите своя кредитен резултат. Можете да направите това, като започнете да изплащате в срок всички текущи задължения и избягвате нови забавени плащания.

Това ще покаже на финансовите институции, че сте по-отговорен и можете да управлявате своите финанси по-добре.

Също така, можете да разгледате възможността за заем с обезпечение. Това означава да предоставите някаква форма на гаранция за заема, като имот или автомобил.

Това може да увеличи шансовете ви за одобрение на кредит, тъй като институцията има по-голяма сигурност за възстановяване на парите.

Важно е също да бъдете реалистични относно предложените условия. Може да се наложи да се съгласите с по-висока лихва или да има ограничения върху сумите, които можете да заемете. Все пак, тези кредити могат да бъдат полезни за финансовото ви възстановяване и подобряване на кредитния ви резултат.

Запомнете, че получаването на кредит при лоша кредитна история може да бъде предизвикателство, но не е невъзможно. Ако сте готови да предприемете необходимите стъпки за подобряване на кредитния си резултат и да разгледате алтернативите, вие все още можете да получите финансовата помощ, която ви е необходима.

Какви са рисковете и предимствата на кредита при лоша кредитна история?

Получаването на кредит при лоша кредитна история със сигурност носи рискове и предимства, които трябва да бъдат взети предвид. Ето някои от тях:

Един от основните рискове при кредита при лоша кредитна история е по-високата лихва. Финансовите институции, които предоставят кредити на тези хора, възприемат голям риск и затова изискват по-висока лихва, за да компенсират този риск.

Това може да доведе до по-високи месечни вноски и общо по-голяма сума, която трябва да бъде заплащана обратно.

Още един риск е ограниченията върху сумата, която можете да заемете при кредит при лоша кредитна история. Финансовите институции могат да ограничат максималната сума, която ви одобряват, за да намалят своя риск. Това може да ограничи възможностите ви за финансиране на големи проекти или покриване на значителни разходи.

Въпреки рисковете, кредитът при лоша кредитна история има и някои предимства.

Едно от тях е възможността за подобряване на кредитния резултат. Ако изплащате в срок задълженията си по новия кредит, това може да помогне за възстановяване на вашата кредитна репутация. С течение на времето, ако продължите да управлявате своите финанси отговорно, може да получите по-добри кредитни условия и по-ниска лихва в бъдеще.

Още едно предимство на кредита при лоша кредитна история е възможността за финансово облекчение в спешни ситуации.

Ако се наложи да покриете неочаквани разходи, като медицински сметки или авария на автомобила, кредитът при лоша кредитна история може да ви предостави необходимата финансова помощ, която ви е нужна.

В крайна сметка, решението да се кандидатствате за кредит при лоша кредитна история трябва да бъде базирано на вашите конкретни нужди и възможности. Винаги е добре да разгледате всички рискове и предимства, преди да вземете решение. Ако сте готови да поемете по-висока лихва и да работите усилено за подобряване на кредитния си резултат, кредитът при лоша кредитна история може да ви предостави възможността да възстановите финансовата си стабилност.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq