бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит при лошо цкр

Како да добиете кредит при лошо цкр?

Кредит при лошо цкр може да биде тешко да се добие, но тоа не е невозможно. Постојат алтернативни опции за кредитирање, како и начини за подобрување на вашето цкр за да го зголемите шансата за добивање на кредит.

Како да добиете кредит при лошо цкр?

Првата опција е да се обратите кај кредитни институции кои нудат кредити за лошо цкр. Овие институции обично имаат построги услови за кредитирање, како и поголеми каматни стапки, но тоа е еден начин да се добие кредит.

Втората опција е да се обратите кај приватни заемодавци. Овие заемодавци обично не ги проверуваат цкр-то на заемопримачот, но имаат поголеми каматни стапки и кратки рокови за плаќање.

Третата опција е да замолите некој од вашите пријатели или членови на семејството да ви помогнат со кредит.

Ова може да биде тешко, но ако имате добри односи со некој од нив, тоа може да биде еден начин да се добие кредит.

Кои се алтернативните опции за кредит при лошо цкр?

Алтернативните опции за кредит при лошо цкр вклучуваат заеми од приватни заемодавци, кредитни картички за лошо цкр, заеми од пријатели и членови на семејството, како и заеми од кредитни институции кои нудат кредити за лошо цкр.

Како да подобрите својот цкр за да добиете кредит?

Подобрување на вашето цкр може да биде тешко, но тоа е еден начин да се зголемат шансите за добивање на кредит. Еден начин е да ги плаќате вашите сметки на време и да ги намалите вашите долгови. Друг начин е да ги проверите вашите кредитни извештаи и да ги исправите било какви грешки или неточности.

Во заклучок, добивање на кредит при лошо цкр може да биде тешко, но тоа не е невозможно. Постојат алтернативни опции за кредитирање, како и начини за подобрување на вашето цкр за да го зголемите шансата за добивање на кредит.

Кои се алтернативните опции за кредит при лошо цкр?

Кога имате лошо цкр, може да биде тешко да се добие кредит од традиционалните кредитни институции. Но, постојат алтернативни опции за кредитирање кои можат да ви помогнат да го добиете кредитот што ви е потребен.

Прва алтернатива е да се обратите кај приватни заемодавци. Овие заемодавци обично не ги проверуваат цкр-то на заемопримачот, но имаат поголеми каматни стапки и кратки рокови за плаќање. Затоа, пред да се одлучите за оваа опција, треба да бидете сигурни дека можете да го платите кредитот во договорениот рок.

Втората алтернатива е да замолите пријател или член на семејството да ви помогне со кредит. Ова може да биде тешко, но ако имате добри односи со некој од нив, тоа може да биде еден начин да се добие кредит.

Но, и во овој случај, треба да бидете сигурни дека можете да го платите кредитот во договорениот рок, за да не го уништите вашето однос со пријателот или членот на семејството.

Третата алтернатива е да го користите вашето имот како залог за кредит. Ова може да биде добра опција ако имате имот, како куќа или стан, кој може да биде користен како залог. Но, и во овој случај, треба да бидете внимателни и да го платите кредитот во договорениот рок, за да не го изгубите вашиот имот.

Во заклучок, кога имате лошо цкр, може да биде тешко да се добие кредит од традиционалните кредитни институции. Но, постојат алтернативни опции за кредитирање кои можат да ви помогнат да го добиете кредитот што ви е потребен. Треба да бидете внимателни и да го платите кредитот во договорениот рок, за да не го уништите вашето цкр и да не го изгубите вашиот имот.

Како да подобрите својот цкр за да добиете кредит?

Ако имате лошо цкр, може да биде тешко да се добие кредит. Но, има начини да се подобри вашето цкр и да зголемите шансите за добивање на кредит.

Првиот начин за подобрување на вашето цкр е да ги плаќате вашите сметки на време. Кога ги плаќате вашите сметки на време, тоа го покажува на кредитните институции дека сте одговорни и дека можете да го платите кредитот во договорениот рок. Ова може да помогне да се подобри вашето цкр и да зголемите шансите за добивање на кредит.

Вториот начин за подобрување на вашето цкр е да ги намалите вашите долгови. Кога имате многу долгови, тоа може да го намали вашето цкр и да ги намали шансите за добивање на кредит.

Затоа, треба да се обидете да ги намалите вашите долгови и да ги платите во договорениот рок.

Третиот начин за подобрување на вашето цкр е да ги проверите вашите кредитни извештаи и да ги исправите било какви грешки или неточности. Кога ги проверувате вашите кредитни извештаи, може да откриете грешки или неточности кои можат да го намалат вашето цкр. Затоа, треба да ги исправите било какви грешки или неточности што ги најдете.

Во заклучок, има начини да се подобри вашето цкр и да зголемите шансите за добивање на кредит. Треба да ги плаќате вашите сметки на време, да ги намалите вашите долгови и да ги проверите вашите кредитни извештаи за било какви грешки или неточности. Ова може да помогне да се подобри вашето цкр и да зголемите шансите за добивање на кредит при лошо цкр.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq