бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит рефинансиране

Какво е кредит рефинансиране и как работи?

Кредит рефинансирането е важна финансова стратегия, която може да помогне на заемополучателите да намалят своите месечни вноски по кредити и да се освободят по-бързо от дълговете си. Това е процесът, при който заемополучател прехвърля своите кредити от един кредитор на друг, с цел по-добри условия за възстановяване на дълга.

Когато човек има няколко кредита, всяко с различни лихвени проценти и месечни вноски, може да бъде трудно да се запази преглед върху всички плащания. Кредит рефинансирането предлага възможност за сливане на всички заеми в един кредит с по-ниска лихва и по-ниска месечна вноска.

Рефинансирането на кредита може да бъде изключително полезно, особено при наличие на високи лихви по настоящите кредити на заемополучателя.

Чрез прехвърляне на дълга си на кредитор с по-ниска лихва, заемополучателят може да спести значителна сума пари в дългосрочен план.

Освен намаляване на месечните вноски и спестяване на пари, кредит рефинансирането може да помогне и при управлението на дълговете. Само една месечна вноска, вместо множество различни плащания, прави финансовото планиране и управление по-лесно и по-удобно.

За да изберете най-подходящото предложение за кредит рефинансиране, трябва да се направи детайлен преглед на съществуващите кредити и да се сравнят условията на различните кредитори. Важно е да се обърне внимание на лихвените проценти, таксите и други условия, които могат да окажат влияние върху общата сума, която трябва да се плати.

Независимо от решението за кредит рефинансиране, е важно да се помни, че това не е решение за всеки. Преди да се вземе тази стъпка, трябва да се прецени дали ще се спестят достатъчно пари и дали ще се получи по-добро финансово положение. Консултирането с финансов съветник може да помогне за по-добро разбиране на предимствата и недостатъците на кредит рефинансирането, както и да се вземе информирано решение.

Предимствата на кредит рефинансирането и защо да го изберем?

Кредит рефинансирането предлага множество предимства, поради които все повече хора го избират като финансова стратегия. Една от основните предимства е намаляването на месечните вноски. Чрез прехвърляне на дълга си на кредитор с по-ниска лихва, заемополучателят може да се освободи от натоварващите месечни плащания и да спести значителна сума пари в дългосрочен план.

Освен спестяване на пари, кредит рефинансирането може да предложи и по-добри условия за възстановяване на дълга. Заемополучателят може да преговори по-дълъг срок на погасяване или по-ниска годишна процентна ставка, което може да го освободи от финансовото напрежение и да му позволи да се справи по-лесно със задълженията си.

Кредит рефинансирането също така може да помогне при управлението на дълговете. Когато човек има множество кредити с различни графици на погасяване и различни кредитори, може да стане трудно да се запази преглед върху всички плащания.

Само една месечна вноска, вместо множество различни плащания, прави финансовото планиране и управление по-лесно и по-удобно.

Освен това, кредит рефинансирането може да предложи по-добра гъвкавост. Заемополучателят може да избере срок на погасяване, който най-добре му отговаря и да преговаря по-добри условия с новия кредитор.

Това може да му даде по-голяма свобода и контрол върху финансите му.

Важно е обаче да се има предвид, че кредит рефинансирането не е подходящо решение за всеки. Преди да се вземе тази стъпка, трябва да се прецени дали ще се спестят достатъчно пари и дали ще се получи по-добро финансово положение. Консултирането с финансов съветник може да помогне за по-добро разбиране на предимствата и недостатъците на кредит рефинансирането, както и да се вземе информирано решение. Винаги е важно да се проведе подробно проучване и сравнение на различните предложения и да се вземе предвид конкретната финансова ситуация на заемополучателя, преди да се реши за кредит рефинансиране.

Как да изберем най-подходящото предложение за кредит рефинансиране?

За да изберем най-подходящото предложение за кредит рефинансиране, трябва да се обърне внимание на няколко важни аспекта. Първо и най-важно, трябва да се извърши детайлен анализ на настоящите кредити и да се определи общата сума на дълга. След това, трябва да се изследват наличните предложения на пазара.

При избора на кредитор за рефинансиране, е важно да се запитаме за лихвения процент, таксите и други разходи, които може да се свържат с прехвърлянето на кредита. Трябва да се сравнят различните предложения и да се направи преценка кое предложение носи най-голяма полза и най-малко разходи.

Освен това, трябва да се има предвид и срокът на погасяване на новия кредит. Ако целта е да се намалят месечните вноски, трябва да се избере по-дълъг срок на погасяване.

Въпреки това, трябва да се има предвид, че по-дълъг срок на кредита може да доведе до по-висока обща сума, която трябва да се плати за кредита.

Заемополучателят трябва да събере всички необходими документи за кандидатстване и да се свърже с избрания кредитор. Важно е да бъде предоставена пълна и точна информация за финансовото състояние и дълговете на заемополучателя. След като заявката бъде одобрена, трябва да се извърши прехвърлянето на дълга от стария кредитор към новия.

Необходимо е да се има предвид, че изборът за кредит рефинансиране трябва да бъде внимателно обмислен и базиран на реални нужди и възможности. Преди да се вземе решение, може да бъде полезно да се консултира с финансов съветник, който може да предостави съвети и да помогне за вземането на информирано решение. Кредит рефинансирането е инструмент, който може да помогне за улесняване на финансовото бреме и подобряване на финансовото положение, но трябва да се използва отговорно и съобразително.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq