бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит срещу кола

Како да добиете најдобар кредит срещу кола?

Кредит срещу кола е еден од најпопуларните видови на кредитирање во Бугарија. Овој вид на кредитирање е многу популарен поради тоа што е лесен за добивање и поради тоа што може да биде одобрен во краток период од време. Но, како да добиете најдобар кредит срещу кола?

Првиот чекор е да го пронајдете најдобриот кредитен давател.

Тоа може да биде банка, кредитна установа или друга финансиска институција. Кога ќе го пронајдете најдобриот кредитен давател, треба да го разгледате неговиот кредитен план и да го споредите со другите кредитни планови на пазарот.

Вториот чекор е да го процените својот кредитен статус. Кредитните даватели ќе го разгледаат вашиот кредитен статус пред да одобрат кредит.

Ако имате добар кредитен статус, тогаш имате поголема веројатност да добиете најдобар кредитен план. Ако имате лош кредитен статус, тогаш можеби ќе треба да платите повисока каматна стапка.

Третиот чекор е да го процените својот буџет. Кога ќе го процените својот буџет, треба да го разгледате колку пари можете да платите месечно за кредитот.

Тоа ќе ви помогне да одберете најдобар кредитен план за вас.

Кога ќе ги извршите овие чекори, тогаш ќе бидете подготвени да добиете најдобар кредит срещу кола. Но, не заборавајте да го разгледате кредитниот план внимателно и да го споредите со другите кредитни планови на пазарот. Така ќе можете да го пронајдете најдобриот кредитен план за вас и да го добиете најдобриот кредит срещу кола.

Кои се најважните фактори за одобрување на кредит срещу кола?

Кога ќе аплицирате за кредит срещу кола, има неколку фактори кои се многу важни за одобрување на кредитот. Еве некои од најважните фактори кои треба да ги имате во предвид:

Првиот фактор е кредитниот статус. Кредитните даватели ќе го разгледаат вашиот кредитен статус пред да одобрат кредит.

Ако имате добар кредитен статус, тогаш имате поголема веројатност да добиете најдобар кредитен план. Ако имате лош кредитен статус, тогаш можеби ќе треба да платите повисока каматна стапка.

Вториот фактор е вашиот доход. Кредитните даватели ќе го разгледаат вашиот доход пред да одобрат кредит. Ако имате висок доход, тогаш имате поголема веројатност да добиете најдобар кредитен план.

Ако имате нисок доход, тогаш можеби ќе треба да платите повисока каматна стапка.

Третиот фактор е вашиот историски запис за кредитирање. Кредитните даватели ќе го разгледаат вашиот историски запис за кредитирање пред да одобрат кредит. Ако имате добар историски запис за кредитирање, тогаш имате поголема веројатност да добиете најдобар кредитен план.

Ако имате лош историски запис за кредитирање, тогаш можеби ќе треба да платите повисока каматна стапка.

Четвртиот фактор е вашиот депозит. Ако имате депозит, тогаш можеби ќе можете да добиете подобри услови за кредитот. Депозитот може да биде во форма на пари или во форма на колатерал.

Кога ќе ги имате во предвид овие фактори, тогаш ќе бидете подготвени да аплицирате за кредит срещу кола. Но, не заборавајте да го разгледате кредитниот план внимателно и да го споредите со другите кредитни планови на пазарот. Така ќе можете да го пронајдете најдобриот кредитен план за вас и да го добиете најдобриот кредит срещу кола.

Како да изберете најдобар кредитен план за кредит срещу кола?

Кога ќе одберете најдобриот кредитен давател и ќе го процените својот кредитен статус, тогаш треба да изберете најдобар кредитен план за кредит срещу кола. Еве некои од најважните фактори кои треба да ги имате во предвид кога ќе изберете кредитен план:

Првиот фактор е каматната стапка. Каматната стапка е најважниот фактор кога се работи за кредит срещу кола. Треба да го разгледате каматната стапка на секој кредитен план и да го споредите со другите кредитни планови на пазарот.

Така ќе можете да пронајдете најдобар кредитен план со најнизка каматна стапка.

Вториот фактор е периодот на отплата. Периодот на отплата е важен фактор кога се работи за кредит срещу кола. Треба да го разгледате периодот на отплата на секој кредитен план и да го споредите со другите кредитни планови на пазарот. Така ќе можете да пронајдете најдобар кредитен план со период на отплата кој одговара на вашиот буџет.

Третиот фактор е големината на месечните рати.

Големината на месечните рати е важен фактор кога се работи за кредит срещу кола. Треба да го разгледате големината на месечните рати на секој кредитен план и да го споредите со другите кредитни планови на пазарот. Така ќе можете да пронајдете најдобар кредитен план со месечни рати кои одговараат на вашиот буџет.

Четвртиот фактор е скриените трошоци. Скриените трошоци можат да бидат скапи и можат да го направат кредитот поскап.

Треба да ги разгледате скриените трошоци на секој кредитен план и да ги споредите со другите кредитни планови на пазарот. Така ќе можете да пронајдете најдобар кредитен план со најмалку скриени трошоци.

Кога ќе ги имате во предвид овие фактори, тогаш ќе бидете подготвени да изберете најдобар кредитен план за кредит срещу кола. Но, не заборавајте да го разгледате кредитниот план внимателно и да го споредите со другите кредитни планови на пазарот. Така ќе можете да го пронајдете најдобриот кредитен план за вас и да го добиете најдобриот кредит срещу кола.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq