бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит със лошо цкр

Как да получите кредит със лошо цкр?

Как да получите кредит със лошо цкр?

Кредит със лошо цкр може да бъде труден за получаване, но не е невъзможен. Ето някои стъпки, които можете да предприемете, за да увеличите шансовете си за одобрение на кредита.

1. Проверете своята кредитна история
Преди да подадете заявка за кредит, трябва да проверите своята кредитна история.

Това ще ви помогне да разберете какво точно е възпрепятствало получаването на кредит в миналото. Ако има грешки във вашата кредитна история, трябва да ги коригирате преди да подадете заявка за кредит.

2. Разгледайте опциите си
Съществуват различни видове кредити, които могат да бъдат достъпни за хора с лошо цкр. Например, можете да разгледате възможността за получаване на кредит от онлайн лендъри, които не изискват толкова строги критерии за одобрение.

Също така, можете да разгледате възможността за получаване на кредит от кредитни кооперации или от банки, които предлагат кредити за хора с лошо цкр.

3. Подгответе се за заявката за кредит
Преди да подадете заявка за кредит, трябва да се подготвите добре. Това включва да съберете всички необходими документи, като лична карта, данъчна декларация и доказателства за доходите си.

Също така, трябва да имате ясна представа за сумата, която искате да заемете и за какво точно ще използвате парите.

4. Разговаряйте с кредитора
Ако имате лошо цкр, може да бъде полезно да разговаряте с кредитора преди да подадете заявка за кредит. Това ще ви помогне да разберете какви са условията за кредита и какви са шансовете ви за одобрение. Също така, можете да попитате кредитора за всякакви възможности за намаляване на лихвата или за удължаване на срока за погасяване на кредита.

В крайна сметка, получаването на кредит със лошо цкр може да бъде трудно, но не е невъзможно. Следвайки тези стъпки и работейки в тясно сътрудничество с кредитора, може да увеличите шансовете си за одобрение на кредита.

Какви са условията за кредит със лошо цкр?

Какви са условията за кредит със лошо цкр?

Когато подавате заявка за кредит със лошо цкр, трябва да знаете, че условията за кредита могат да бъдат по-строги, отколкото за кредит с добра кредитна история. Ето някои от условията, които може да очаквате при кредит със лошо цкр.

1. По-висока лихва
Когато имате лошо цкр, кредиторите могат да ви предложат по-висока лихва, за да компенсират по-големия риск, свързан със заемането на пари на човек с лошо кредитно досие.

Това означава, че ще трябва да платите повече пари за кредита си, отколкото ако имате добра кредитна история.

2. По-строги критерии за одобрение
Кредиторите могат да имат по-строги критерии за одобрение на кредита, когато имате лошо цкр. Това може да включва изискване за по-висок доход или по-голямо количество на налични пари в банковата сметка. Също така, може да има изисквания за по-голямо количество на документи, които да подкрепят вашата заявка за кредит.

3.

По-кратък срок за погасяване на кредита
Кредиторите могат да предложат по-кратък срок за погасяване на кредита, когато имате лошо цкр. Това означава, че ще трябва да плащате по-голямо количество на месечните вноски, за да погасите кредита си в срока. Също така, по-краткият срок за погасяване на кредита може да направи кредита по-скъп за вас.

4.

Изисквания за гаранции
Кредиторите могат да изискват гаранции, когато предлагат кредити на хора с лошо цкр. Това може да включва изискване за залог върху имот или автомобил, който да се използва като гаранция за кредита. Също така, може да има изисквания за поръчител, който да гарантира за вас, че ще погасите кредита си.

В крайна сметка, когато търсите кредит със лошо цкр, трябва да бъдете готови да се справите с по-строги условия за кредита. Това може да включва по-висока лихва, по-строги критерии за одобрение, по-кратък срок за погасяване на кредита и изисквания за гаранции. Все пак, ако сте готови да се справите с тези условия, можете да получите кредит със лошо цкр.

Какви са рисковете при кредит със лошо цкр?

Какви са рисковете при кредит със лошо цкр?

Кредит със лошо цкр може да бъде полезен, но има и своите рискове. Ето някои от рисковете, които трябва да вземете предвид, когато търсите кредит с лошо цкр.

1. По-висок риск за заемане на пари
Когато имате лошо цкр, кредиторите могат да смятат, че имат по-голям риск да ви заемат пари.

Това може да доведе до по-висока лихва или по-строги условия за кредита. Също така, ако не успеете да погасите кредита си навреме, може да имате по-големи проблеми със задълженията си.

2. По-високи месечни вноски
Когато имате лошо цкр, кредиторите може да ви предложат по-кратък срок за погасяване на кредита, за да компенсират по-големия риск. Това означава, че ще трябва да плащате по-голямо количество на месечните вноски, за да погасите кредита си в срока.

Ако не можете да се справите с по-високите месечни вноски, може да имате проблеми с погасяването на кредита си.

3. По-голям риск от задължения
Когато имате лошо цкр, имате по-голям риск от задължения. Ако не успеете да погасите кредита си навреме, може да имате проблеми със задълженията си.

Това може да доведе до по-високи лихви, по-големи задължения и дори до съдебни производства.

4. По-голям риск от измами
Когато търсите кредит с лошо цкр, трябва да бъдете внимателни относно потенциалните измами. Има много измамници, които се опитват да измамят хора с лошо цкр, като им предлагат кредити с нереалистични условия или като изискват предварително плащане за кредита. Трябва да бъдете внимателни и да проверите кредитора, преди да подадете заявка за кредит.

В крайна сметка, кредит със лошо цкр може да бъде полезен, но има и своите рискове. Трябва да бъдете внимателни и да изберете кредитора си с грижа, за да намалите рисковете и да получите кредита, който ви трябва.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq