бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит с лоша кредитна история

Как да получите кредит с лоша кредитна история?

Кредит с лоша кредитна история е трудно да се получи, но не е невъзможно. В случай, че имате лоша кредитна история, няма да бъдете приети за кредит от мнозина банки. Но не се отчайвайте, има много други опции.

Първата стъпка, която трябва да направите, е да проверите своята кредитна история.

Използвайте услугите на кредитния бюро, за да получите копие от своята кредитна история. Проверете дали има грешки и ги коригирайте, ако е необходимо.

Ако имате лоша кредитна история, може да се опитате да получите кредит от онлайн заемодатели. Тези онлайн заемодатели не изискват добра кредитна история, но обикновено имат по-високи лихвени проценти.

Внимавайте да не се оказвате в позиция да не можете да си позволите да платите вноските за кредита.

Можете също да използвате залог, за да получите кредит. Например, можете да поставите имот или автомобил като залог за кредит. Това ще намали риска за заемодателя и може да ви помогне да получите кредит с лоша кредитна история.

Ако имате приятел или член на семейството, който е готов да ви предостави кредит, това може да бъде още една опция.

В този случай е важно да направите ясни и специфични договорености относно вноските и условията за връщане на кредита.

В крайна сметка, ако не успеете да получите кредит с лоша кредитна история, може да се опитате да подобрите своята кредитна история. Това може да включва плащане на сметки навреме, намаляване на дълга и избягване на нови кредити, които не можете да си позволите. След няколко години на усилено работа върху своята кредитна история, може да успеете да получите кредит с по-добри условия.

Какви са опциите за кредит с лоша кредитна история?

Ако имате лоша кредитна история, може да имате ограничени възможности за кредитиране, но все още има няколко опции на разположение.

Една опция е да получите секюритизиран кредит. Това е кредит, който е гарантиран от имущество като имот или автомобил.

Тъй като кредитът е гарантиран, заемодателят има по-малък риск и по-голяма вероятност да ви одобри кредита. Въпреки това, има риск от загуба на имуществото, ако не можете да погасите кредита.

Втората опция е да получите кредит от кредитен съюз. Кредитните съюзи са кооперативни организации, основани от група хора с общи интереси.

Те обикновено предлагат по-ниски лихвени проценти и по-добри условия за кредитиране от традиционните банки. Някои кредитни съюзи могат да одобрят кредити и на хора с лоша кредитна история, при условие че имат стабилен доход.

Третата опция е да използвате кредитни карти за рехабилитация на кредитната си история.

Въпреки че кредитните карти обикновено имат по-високи лихвени проценти, те могат да помогнат за подобряване на кредитната ви история, като редовно погасявате сметката си. След няколко месеца на редовни плащания, може да започнете да получавате по-добри условия за кредитиране от банките и други финансови институции.

Не забравяйте, че изборът на опция за кредитиране зависи от вашата индивидуална ситуация и нужди. Внимателно анализирайте всички ваши опции и изберете тази, която е най-подходяща за вас. Кредит с лоша кредитна история не е краят на света и все още има възможности за финансова помощ.

Как да подобрите своята кредитна история, за да получите кредит с по-добри условия?

Ако планирате да получите кредит с лоша кредитна история, може да има начини да я подобрите, за да получите по-добри условия за кредитиране. Ето няколко съвета за подобряване на кредитната ви история:

1. Плащайте сметки навреме – Най-важното нещо, което можете да направите, за да подобрите кредитната си история, е да плащате всички сметки навреме.

Плащането на сметки в срок е едно от най-важните неща, които кредитните бюра гледат при определяне на кредитната ви история.

2. Намалете дълга си – Ако имате много дългове, може да бъде трудно да получите кредит. Опитайте да намалите дълга си, като погасите по-високолихвените дългове първо и след това се фокусирайте върху останалите дългове.

3.

Избягвайте нови кредити – Ако имате лоша кредитна история, може да бъде трудно да получите нов кредит. Опитайте се да избегнете нови кредити, които не можете да си позволите или не сте сигурни, че можете да погасите навреме.

4. Избягвайте прекомерните заявки за кредит – Ако правите прекалено много заявки за кредит, това може да навреди на кредитната ви история.

Опитайте се да направите само една или две заявки за кредит, за да намалите риска от негативен ефект върху кредитната ви история.

5. Използвайте кредитните карти отговорно – Кредитните карти могат да бъдат полезни за подобряване на кредитната ви история, но само ако ги използвате отговорно. Опитайте се да използвате кредитните карти само за малки покупки и да погасявате сметката си навреме.

Подобряването на кредитната история може да отнеме време, но е важно да се фокусирате върху това, за да получите по-добри условия за кредитиране в бъдеще.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq