бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит с поръчител

Какво е Кредит с поръчител и какви са неговите предимства?

Кредит с поръчител е вид кредит, при който поръчител се ангажира да плати дълга на заемополучателя, ако той не може да го направи. Този вид кредит е полезен за хора, които имат нисък кредитен рейтинг или не могат да получат кредит от банката поради липса на доходи или други фактори.

Предимствата на Кредит с поръчител са много. Първо, той може да ви помогне да получите кредит, който иначе нямаше да можете да получите.

Второ, той може да ви помогне да получите по-ниска лихва, тъй като поръчителят гарантира за вашата платежоспособност. Трето, той може да ви помогне да увеличите кредитния си лимит, тъй като поръчителят гарантира за вашата способност да платите дълга си.

Финансови институции, включително банки и кредитни кооперации, предлагат опции за кредитиране с помощта на поръчител. За да бъдете одобрени за кредит, е необходимо да представите поръчител, който ще гарантира за вас. Поръчителят трябва да има добър кредитен рейтинг и да има достатъчно доходи, за да може да плати дълга в случай на нужда.

Когато кандидатства за кредит с поръчител, изискванията са по-високи в сравнение с тези за обикновен кредит. Трябва да представите доказателства за доходите си, кредитната си история и други финансови документи. Поръчителят също трябва да представи доказателства за доходите си и да покаже, че е готов да поеме отговорността да плати дълга в случай на нужда.

Postoji određeni rizik povezan s kreditom koji zahtijeva jamca.

Ако не успеете да платите дълга си, поръчителят ще трябва да го направи. Това може да доведе до финансови затруднения за поръчителя и да навреди на вашата връзка с него. Затова е важно да изберете поръчител, който е готов да поеме този риск и да го направи само ако сте сигурни, че можете да платите дълга си.

В заключение, кредит с гарант може да бъде от голяма помощ при получаването на кредит, който може да бъде труден за получаване в противен случай. Той има много предимства, но и рискове, които трябва да вземете предвид, преди да го изберете.

Как да получите Кредит с поръчител и какви са изискванията?

За да получите Кредит с поръчител, трябва да изпълните определени изисквания. Първо, трябва да имате поръчител, който е готов да гарантира за вас. Поръчителят трябва да има добър кредитен рейтинг и да има достатъчно доходи, за да може да плати дълга в случай на нужда.

Второ, трябва да представите доказателства за доходите си и кредитната си история. Финансовите институции ще извършат проверка на вашата кредитна история, за да се уверят, че сте платежоспособни и можете да платите дълга си.

Трето, трябва да представите документи, които да потвърдят вашата самоличност и адрес. Това може да включва лична карта, удостоверение за шофьорска книжка или сметка за електроенергия.

Когато кандидатствате за Кредит с поръчител, трябва да бъдете готови да платите такси и такси за обработка на заявлението. Тези такси могат да варират в зависимост от финансовата институция и размера на кредита.

Важно е да знаете, че кредитът с поръчител може да бъде труден за получаване, особено ако нямате добра кредитна история или нямате поръчител с добър кредитен рейтинг.

В такъв случай може да се наложи да потърсите други опции за кредитиране, като например кредитни карти или лични заеми.

Когато кандидатствате за кредит, който изисква гарант, трябва да представите доказателства за доходите си и да платите такси за обработка на заявлението. Трябва да изберете поръчител, който е готов да поеме риска да гарантира за вас и да плати дълга в случай на нужда.

В заключение, Кредитът с поръчител може да бъде полезен за хора, които имат нисък кредитен рейтинг или не могат да получат кредит от банката поради липса на доходи или други фактори. За да получите кредит, който изисква гарант, трябва да изпълните определени изисквания и да изберете поръчител, който е готов да поеме риска да гарантира за вас.

Какви са рисковете при Кредит с поръчител и как да ги избегнете?

Кредитът с поръчител може да бъде полезен за хора, които имат нисък кредитен рейтинг или не могат да получат кредит от банката поради липса на доходи или други фактори. Въпреки това, той има определени рискове, които трябва да вземете предвид, преди да го изберете.

Един от най-големите рискове при Кредит с поръчител е, че ако не успеете да платите дълга си, поръчителят ще трябва да го направи. Това може да доведе до финансови затруднения за поръчителя и да навреди на вашата връзка с него.

Затова е важно да изберете поръчител, който е готов да поеме този риск и да го направи само ако сте сигурни, че можете да платите дълга си.

Освен това, кредитът с поръчител може да има по-висока лихва в сравнение с обикновените кредити. Това е заради по-големия риск, който поема поръчителят. Трябва да се уверите, че можете да платите по-високата лихва, преди да се ангажирате с кредит с поръчител.

Друг риск при Кредит с поръчител е, че ако поръчителят има финансови затруднения, той може да не може да плати дълга в случай на нужда. Това може да доведе до проблеми за вас, тъй като ще трябва да платите дълга си самостоятелно. Затова е важно да изберете поръчител, който има добър кредитен рейтинг и достатъчно доходи, за да може да поеме риска да гарантира за вас.

За да избегнете рисковете при кредит, който изисква гарант, трябва да изберете поръчител, който е готов да поеме отговорността да гарантира за вас и да плати дълга в случай на нужда.

Трябва да се уверите, че можете да платите по-високата лихва, която може да има кредитът с поръчител. Трябва да изберете финансова институция, която е надеждна и има добра репутация.

В заключение, Кредитът с поръчител може да бъде полезен за хора, които имат нисък кредитен рейтинг или не могат да получат кредит от банката поради липса на доходи или други фактори. Той има определени рискове, които трябва да вземете предвид, преди да го изберете. За да избегнете рисковете, трябва да изберете поръчител, който е готов да поеме риска да гарантира за вас и да плати дълга в случай на нужда.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq