бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит тайм

Како функционира Кредит тайм?

Кредит тайм е вид на кредит кој што овозможува на корисниците да го платат кредитот во рати, во одреден временски период. Овој вид на кредит е популарен во многу земји, вклучувајќи ја и Бугарија. Има еден одличен начин за добивање на кредит, особено за оние кои не можат да го платат во целост на крајот на месецот.

Как работи системата за отлагане на плащания?

Функционира така, че може да се вземе заем, който да се върне в определен период от време, без да се налага плащане на лихва.

Корисникот го добива кредитот и потоа го плаќа во рати, во одреден временски период. Временскиот период може да биде од неколку месеци до неколку години, во зависност од условите на кредитот. Корисникот го плаќа кредитот во рати, кои се состојат од главниот долг и каматата. Има еден одличен начин за добивање на кредит, особено за оние кои не можат да го платат во целост на крајот на месецот.

Какви са изискванията за получаване на кредит от Кредит тайм?

За да получите кредит от Кредит тайм, потребителят трябва да изпълни определени условия.

Првиот услов е да има редовен приход, кој што е доволен за да се плати кредитот во рати. Вториот услов е да има добра кредитна историја. Третиот услов е да има добра кредитна оцена.

За да може да получи кредит от типот “Кредит тайм”, потребителят трябва да изпълни всички тези условия.

Како избеќи проблеме приликом плаќања Кредит тайм кредита?

За да се избегнат проблемите приликом плаќања Кредит тайм кредита, корисникот мора да го плати кредитот во рокот кој што е договорен. Корисникот мора да го плати кредитот во рати, кои се состојат од главниот долг и каматата. Корисникот мора да го плати кредитот во рокот кој што е договорен, за да избегне казните и дополнителните трошоци. Корисникот може да го плати кредитот преку банкарски трансфер, онлајн плаќање или на банкарскиот шалтер. Корисникот мора да го плати кредитот во рокот кој што е договорен, за да избегне проблемите приликом плаќање на Кредит тайм кредитот.

Кои су услови за добијање Кредит тайм кредита?

За да се квалификувате за Кредит тайм кредит, има неколку услови кои треба да ги исполните. Првиот услов е да имате редовен приход, кој што е доволен за да го платите кредитот во рати. Ова значи дека треба да имате стабилен извор на приход, како што е плата или пензија, кој што е доволен за да го платите кредитот во рати. Вториот услов е да имате добра кредитна историја.

Ова значи дека треба да имате добра историја на плаќање на кредити и сметки. Ако имате лоша кредитна историја, може да бидете одбиени за Кредит тайм кредит. Третиот услов е да имате добра кредитна оцена. Ова значи дека треба да имате добра кредитна оцена, која ќе ви помогне да се квалификувате за кредит со отложено плаќање.

Кога ќе аплицирате за кредит, треба да ги исполните сите услови за да имате можност да го добиете кредитот. Ако не ги исполнувате условите, може да бидете одбиени за кредитот. Затова е важно да ги исполнувате сите услови пред да аплицирате за кредит со отложено плаќање.

Овој вид на кредит е одличен за оние кои не можат да го платат во целост на крајот на месецот.

Овој вид на кредит им овозможува на корисниците да го платат кредитот во рати, во одреден временски период. Ова значи дека корисникот може да го плати кредитот во рати, што е полесно за нив и им овозможува да го платат кредитот без да го претоваруваат својот буџет.

Кредитот со отложено плаќање е достапен во многу банки и финансиски институции во Бугарија. За да го добиете кредитот, треба да го исполните сите услови и да го аплицирате за кредитот во банката или финансиската институција. Овој вид на кредит е одличен за луѓе со стабилен приход и добра кредитна историја, бидејќи им овозможува да го платат кредитот во рати, во одреден временски период.

Како избећи проблеме приликом плаћања Кредит тайм кредита?

Кога се одлучите да го земете Кредит тайм кредитот, треба да знаете дека има неколку начини да се избегнат проблемите приликом плаќање на кредитот. Првиот начин е да го платите кредитот во рокот кој што е договорен. Ова значи дека треба да го платите кредитот во рати, во одреден временски период, како што е договорено со банката или финансиската институција.

Вториот начин е да го платите кредитот преку автоматско плаќање. Ова значи дека корисникот може да го плати кредитот автоматски, без да мора да го плаќа рачно. Ова е одличен начин да се избегнат проблемите приликом плаќање на Кредит тайм кредитот, бидејќи корисникот нема да заборави да го плати кредитот во рокот кој што е договорен.

Третиот начин е да го платите кредитот преку онлајн плаќање.

Ова значи дека корисникот може да го плати кредитот преку интернет, со помош на банкарскиот сметководител. Ова е одличен начин да се избегнат проблемите приликом плаќање на кредитот со отложено плаќање, бидејќи корисникот може да го плати кредитот од каде и да е, без да мора да оди до банката или финансиската институција.

Четвртиот начин е да го платите кредитот на банкарскиот шалтер.

Ова значи дека корисникот може да го плати кредитот на банкарскиот шалтер, во блиската банка или финансиска институција. Ова е одличен начин да се избегнат проблемите приликом плаќање на кредитот, бидејќи корисникот може да го плати кредитот лично, без да му се наложи да го плаќа рачно.

Важно е да го платите кредитот во рокот кој што е договорен, за да избегнете казните и дополнителните трошоци. Ако не го платите кредитот во рокот кој што е договорен, може да имате проблеми со кредитната историја и да имате затруднувања при добивање на кредити во иднина. Затова е важно да го платите кредитот во рокот кој што е договорен, за да избегнете проблеми при плаќање на кредитот со отложено плаќање.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq