бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит уникредит булбанк

Како да добиете кредит уникредит булбанк?

Кредит уникредит булбанк е еден од најпопуларните кредитни продукти во Бугарија. Ако сте заинтересирани да го земете овој кредит, прво што треба да направите е да го посетите најблискиот филијала на банката. Таму ќе можете да разговарате со еден од службениците на банката, кој ќе ви објасни кои се условите за земање на кредитот.

При земање на кредит уникредит булбанк, потребно е да исполните неколку услови.

Прво, мора да бидете стари најмалку 18 години. Второ, мора да имате редовен приход, кој може да доаѓа од работа или од друг извор на приход. Трето, мора да имате добра кредитна историја, што значи дека треба да имате редовни исплати на кредитите што ги имате.

Кога ќе ги исполните сите услови, следниот чекор е да го пополните апликациониот формулар за кредит уникредит булбанк.

Во овој формулар ќе треба да наведете вашите лични податоци, како и податоци за вашиот приход и кредитната историја. Кога ќе го завршите формуларот, ќе треба да го предадете на најблиската филијала на банката.

Потоа, банката ќе го прегледа вашето барање и ќе ви каже дали сте одобрени за кредит уникредит булбанк или не. Ако сте одобрени, ќе ви биде понуден износ на кредитот и рокот на отплата.

Ако се согласите со овие услови, ќе потпишете договор со банката и ќе го добиете вашиот кредит.

Кредит уникредит булбанк е еден од најдобрите кредитни продукти во Бугарија, бидејќи има ниски каматни стапки и долг рок на отплата. Затоа, ако сте во потрага по кредит, не губете време и земете го кредитот уникредит булбанк.

Услови за кредит уникредит булбанк

Условите за кредит уникредит булбанк се разликуваат во зависност од типот на кредитот и износот на кредитот. Но, некои од општите услови за кредит уникредит булбанк вклучуваат:

Прво, каматната стапка е фиксна и се одредува во зависност од износот на кредитот и рокот на отплата. Второ, треба да имате добра кредитна историја и да имате редовни исплати на кредитите што ги имате. Трето, треба да имате стабилен приход и да може да го платите кредитот во рокот на отплата.

Други услови за кредит уникредит булбанк можат да вклучуваат некои од следниве: минимален износ на кредитот, максимален износ на кредитот, рок на отплата, начин на отплата, такси и провизии, итн.

Минималниот износ на кредитот може да биде различен во зависност од типот на кредитот.

На пример, за личен кредит, минималниот износ може да биде 1000 лева, додека за автокредит, минималниот износ може да биде повисок. Максималниот износ на кредитот може да биде исто така различен во зависност од типот на кредитот и вашата кредитна историја.

Рокот на отплата може да биде од 6 месеци до 10 години, во зависност од типот на кредитот и износот на кредитот. Начинот на отплата може да биде месечно, квартално или годишно, во зависност од вашите потреби и можностите.

Таксите и провизиите можат да бидат различни во зависност од типот на кредитот и износот на кредитот. Некои кредити можат да имаат скриени такси и провизии, затоа е важно да ги прочитате договорот внимателно пред да го потпишете.

Во секој случај, кредит уникредит булбанк е еден од најдобрите кредитни продукти на пазарот во Бугарија, бидејќи имаат ниски каматни стапки и разумни услови за отплата. Затоа, ако сте во потрага по кредит, разгледајте го кредитот уникредит булбанк и видете дали е правилниот избор за вас.

Предности на кредит уникредит булбанк

Кредит уникредит булбанк е еден од најпопуларните кредитни продукти на пазарот во Бугарија. Една од главните предности на кредит уникредит булбанк е ниската каматна стапка. Ова значи дека ќе имате помали трошоци за отплата на кредитот.

Друга предност на кредит уникредит булбанк е долгиот рок на отплата.

Во зависност од типот на кредитот, може да имате рок на отплата до 10 години. Ова значи дека ќе имате повеќе време за отплата на кредитот и ќе можете да го платите во рати кои ќе одговараат на вашите финансиски можност.

Третата предност на кредит уникредит булбанк е што можете да го користите кредитот за различни потреби. На пример, можете да земете личен кредит за плаќање на вашите сметки или за патување, или да земете автокредит за купување на нов автомобил.

Ова значи дека кредитот уникредит булбанк е прилагодлив на вашите потреби и може да ви помогне да ги исполните вашите финансиски цели.

Четвртата предност на кредит уникредит булбанк е што може да го земете кредитот со многу едноставен процес. Се што треба да направите е да го посетите најблискиот филијала на банката и да го пополните апликациониот формулар. Банката ќе го прегледа вашето барање и ќе ви каже дали сте одобрени за кредит уникредит булбанк или не.

Ако сте одобрени, ќе ви биде понуден износ на кредитот и рокот на отплата. Ако се согласите со овие услови, ќе потпишете договор со банката и ќе го добиете вашиот кредит.

Во секој случај, кредит уникредит булбанк е еден од најдобрите кредитни продукти на пазарот во Бугарија. Ако сте во потрага по кредит, разгледајте го кредитот уникредит булбанк и видете дали е правилниот избор за вас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq