бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит уникредит

Како да добиете кредит уникредит?

Како да добиете кредит уникредит?

Кредит уникредит е една од најпопуларните финансиски услуги во Бугарија. Со оваа услуга, можете да добиете кредит со многу погодности и услови кои одговараат на вашите потреби.

За да добиете кредит уникредит, потребно е да ги исполните следните услови:

1. Да имате редовни приходи – Кредит уникредит е достапен за сите кои имаат редовни приходи, независно од тоа дали сте вработени, самостојни или имате пензија.

2. Добра кредитна историја е неопходна за добивање на кредит во Уникредит банката.

Ако имате лоша кредитна историја, можеби нема да бидете одобрени за кредит.

3. Да имате лична карта – За да добиете кредит уникредит, потребно е да имате важечка лична карта.

4.

За да примите исплата од Кредит уникредит, потребно е да имате валидна банковна сметка на која ќе биде извршена трансакцијата.

Кога ќе ги исполните овие услови, можете да аплицирате за кредит уникредит преку интернет или во блиската филијала на Уникредит Булбанк. При аплицирањето, потребно е да ги доставите сите потребни документи и информации, како што се лична карта, доказ за приходи и банковна сметка.

Откако ќе го поднесете вашето барање, ќе бидете известени за статусот на вашето барање. Ако барањето ви биде одобрено, кредитот ќе ви биде исплатен на вашата банковна сметка во најкраток можен рок.

Постојат брзи и едноставни начини за добивање на кредит во Бугарија, а еден од нив е Кредит уникредит. Со правилно планирање и управување на вашите финансии, можете да го погодите кредитот уникредит и да го исплатите во рокот кој ви одговара.

Како да го погасите кредитот уникредит?

Како да го погасите кредитот уникредит?

Кога ќе го добиете кредитот уникредит, следниот чекор е да го погасите во рокот кој сте го договориле со банката. Погасувањето на кредитот е многу важно, бидејќи неплатениот кредит може да има негативен ефект на вашата кредитна историја и да ви предизвика проблеми во иднина.

Еден од начините за погасување на кредитот уникредит е преку автоматско плаќање. Оваа опција ви овозможува да го погасите кредитот автоматски, без да морате да се грижите за рачуните. За да го користите овој начин на плаќање, потребно е да го поврзете вашиот банковен сметка со кредитот уникредит.

Друг начин за погасување на кредитот е преку банкомати или онлајн банкарство.

Овие опции ви овозможуваат да го погасите кредитот од каде и да сте, во било кој момент. За да го користите овој начин на плаќање, потребно е да го знаете бројот на вашата кредитна сметка и да имате доволно средства на вашата банковна сметка.

Погасувањето на кредитот уникредит може да биде и рачно, преку блиската филијала на Уникредит Булбанк. Оваа опција ви овозможува да го погасите кредитот лично, со помош на банкарот. За да го користите овој начин на плаќање, потребно е да го знаете бројот на вашата кредитна сметка и да носите со себе лична карта.

Кога ќе го погасите кредитот уникредит, вашата кредитна историја ќе се подобри, а вие ќе имате повеќе слобода и контрола во управувањето на вашите финансии. Кредит уникредит е една од најдобрите опции за кредитирање во Бугарија, бидејќи нуди погодни услови и услуги за погасување на кредитот.

Предности и недостатоци на кредитот уникредит.

Предности и недостатоци на кредитот уникредит

Кредит уникредит е една од најпопуларните финансиски услуги во Бугарија, но како и секоја друга услуга, има свои предности и недостатоци. Во овој оддел, ќе ги разгледаме некои од најважните предности и недостатоци на кредитот уникредит.

Предности:

1.

Погодни услови – Кредит уникредит нуди погодни услови за кредитирање, со ниски каматни стапки и различни опции за погасување на кредитот.

2. Брзина на одобрување на кредитот може да биде одличен избор за оние кои имаат потреба од брз кредит, бидејќи може да биде одобрен во рок од неколку часа.

3. Различни опции за кредитирање – банките нудат различни опции за кредитирање, како што се лични кредити, автокредити, кредити за студенти и други.

4.

Аплицирањето за кредит е многу лесно и достапно, бидејќи можете да го направите преку интернет или во блиската филијала на банката.

Недостатоци:

1. Ризик од задолженост – кредитирањето може да предизвика задолженост, особено ако не се погасува во рокот кој е договорен со банката.

2.

Лоша кредитна историја – Ако имате лоша кредитна историја, можеби нема да бидете одобрени за кредит уникредит.

3. Високи каматни стапки – Каматните стапки на кредитот уникредит можат да бидат високи, особено за долгорочни кредити.

4. Ограничени опции за погасување на кредитот може да бидат проблем за некои корисници, што може да ги натера да изберат друга банкарска услуга.

Во целост, кредит уникредит е одлична опција за кредитирање во Бугарија, со многу предности и неколку недостатоци. Пред да одлучите да го користите кредитот уникредит, треба да ги разгледате сите опции и да го процените дали е правилниот избор за вас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq