бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит фератум

Како да земете Кредит фератум?

Како да земете Кредит фератум?

Кредит фератум е една од најпопуларните финансиски услуги во Бугарија. Со оваа услуга можете да земете кредити со различни износи и рокови на враќање. За да добиете кредит од Фератум, мора да следите овие чекори: Kreirajte svoj nalog na internet stranici koja vam omogućava brzo i jednostavno dobijanje novca.

За да се регистрирате, потребно е да го пополните формуларот со вашите лични податоци.

2. Изберете износ на кредитот и рок на враќање. Преку нашата услуга, можете да земете кредити со различни износи и рокови на враќање, што ќе ви помогне да ги задоволите вашите финансиски потреби.

3.

Пополнете апликација за кредит. Во апликацијата потребно е да го наведете износот на кредитот, рокот на враќање, вашите лични податоци и информации за работата.

4. Почекајте на одобрување на кредитот.

Вашето барање за кредит ќе биде процесирано од страна на Фератум, а кредитот ќе ви биде одобрен во рок од неколку минути.

5. Добијте го кредитот на вашата банкарска сметка. Кредитот ќе ви биде исплатен на вашата банкарска сметка во рок од 24 часа.

Процесот на земање на финансиски кредит е брз и едноставен, што го прави популарен меѓу луѓето кои имаат потреба од брзи финансиски решенија.

Како да го вратите Кредит фератум?

Како да го вратите Кредит фератум? Кога ќе земете Кредит фератум, важно е да го вратите во предвидениот рок. Рокот на враќање на кредитот е обично 5 до 30 дена, во зависност од износот на кредитот. За да го вратите кредитот, потребно е да го пополните формуларот за враќање на кредитот на веб-сајтот на Фератум. Кога ќе го пополните формуларот, потребно е да го наведете износот на кредитот и рокот на враќање. Потоа, можете да го платите кредитот преку банкарски трансфер или онлајн плаќање. Кога ќе го платите кредитот, вашата задолженост ќе биде отстранета. Ако не можете да го вратите кредитот во предвидениот рок, можете да го продолжите рокот на враќање.

За да го продолжите рокот на враќање, потребно е да го пополните формуларот за продолжување на рокот на враќање на кредитот. Оваа услуга е достапна само за краткорочни кредити и може да се користи само еднаш. Важно е да знаете дека продолжувањето на рокот на враќање на кредитот може да резултира со поголеми трошоци за вас. Каматните стапки се зголемуваат со секој ден на продолжување на рокот на враќање на кредитот. Затоа, е важно да го вратите кредитот во предвидениот рок. Една од најбрзите и наједноставни начини за заемување на пари во Бугарија е преку услугите за онлајн заемување. Сепак, пред да одлучите да земете кредит, важно е да го проучите пазарот и да го процените дали кредитот е правилниот избор за вас.

Предности и недостатоци на Кредит фератум.

Предности и недостатоци на Кредит фератум Кредит фератум е една од најпопуларните услуги за заемување во Бугарија. Оваа услуга е достапна за сите, независно од нивната кредитна историја. Една од главните предности на услугите за онлајн заемување е што можете да земете кредит во рок од неколку минути.

Ова е одлична опција за луѓе кои имаат потреба од брза финансиска помош. Една од предностите на услугите за онлајн заемување е што не е потребно да имате безупречна кредитна историја за да аплицирате за кредит. Оваа услуга е достапна за сите, независно од нивната кредитна историја. Ова е одлична опција за луѓе кои имаат лоша кредитна историја и не можат да добијат кредит од банките. Сепак, услугите за заемување пари имаат и неколку недостатоци.

Еден од главните недостатоци е што каматните стапки се повисоки во споредба со стандардните кредити. Ова може да резултира со поголеми трошоци за заемувачите. Затоа, е важно да го проучите пазарот и да го процените дали услугите за заемување се правилниот избор за вас. Еден од недостатоците на оваа услуга е што е достапна само за краткорочни кредити.

Ова значи дека не можете да земете кредит за долгорочни потреби. Ако имате потреба од кредит за долгорочни потреби, можеби ќе треба да го разгледате другиот избор за заемување. Во заклучок, услугите за онлајн заемување се одлична опција за луѓе кои имаат потреба од брза финансиска помош и немаат безупречна кредитна историја. Сепак, пред да одлучите да земете кредит, важно е да го проучите пазарот и да го процените дали Кредит фератум е правилниот избор за вас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq