бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Лихва овърдрафт уникредит

Какво е Лихва овърдрафт уникредит и как работи?

Лихва овърдрафт уникредит е услуга, която предлага банката на своите клиенти. Тя позволява на клиентите да използват повече пари от техния банков акаунт, отколкото имат наличност. Това е възможно благодарение на предоставения овърдрафт.

Когато клиентът използва Лихва овърдрафт уникредит, той плаща лихва върху сумата, която е използвал. Лихвата може да бъде доста висока и да се различава в зависимост от банката и условията на договора.

За да използваме услугите на Уникредит за овърдрафт с лихва, трябва да имаме открит банков акаунт при тях.

Сумата на овърдрафта зависи от кредитната ни история и доходите ни. Обикновено сумата на овърдрафта е по-малка от нашите месечни доходи.

Когато използваме кредитна линия с овърдрафт, трябва да бъдем внимателни да не превишим лимита на овърдрафта, тъй като това може да доведе до допълнителни такси и лихви.

Трябва да следим внимателно нашите разходи и да ги планираме така, че да можем да изплащаме дълга навреме.

В заключение, услугата за превишаване на лимита по сметката в Уникредит може да бъде полезна за нас, но трябва да я използваме внимателно и да следим нашите разходи. Лихвата може да бъде висока, затова трябва да се уверим, че можем да я платим навреме.

Как да избегнем високите лихви при използване на Лихва овърдрафт уникредит?

Когато използваме Лихва овърдрафт уникредит, трябва да внимаваме да не попаднем във вир на високите лихви. Една от най-важните неща, които можем да направим, е да планираме нашите разходи и да ги следим внимателно. Така можем да се уверим, че не използваме повече от това, което можем да си позволим да върнем.

Освен това можем да се опитаме да използваме Лихва овърдрафт уникредит само в случаи на спешни нужди и да не го използваме за покриване на рутинни разходи. Това ще ни помогне да избегнем високите лихви, които са свързани с използването на тази услуга.

Ако имаме дълг по кредитна линия, трябва да се свържем с банката и да се опитаме да преговаряме по-добри условия за погасяване на дълга.

Може да се получи отлагане на плащането или да се уговорят по-ниски лихви. Трябва да сме открити и честни с банката и да се опитаме да намерим общо решение, което да ни помогне да избягаме от дълга.

Важно е също да се уверим, че избираме правилната банка за нашите нужди.

Трябва да сравняваме различните банки и да изберем тази, която предлага най-добри условия за кредитен лимит при превишаване на сметката. Това може да включва по-ниски лихви, по-голям лимит на овърдрафта и по-добри условия за преговаряне на договора.

В крайна сметка, използването на кредити може да бъде полезно за нас, но трябва да го правим внимателно и да следим нашите разходи. Така можем да избегнем високите лихви и да се уверим, че не попадаме във вир на дълговете.

Как да преговаряме по-добри условия за Лихва овърдрафт уникредит с банката?

Ако искаме да преговаряме по-добри условия за Лихва овърдрафт уникредит с нашата банка, трябва да имаме ясна представа за нашите финансови нужди и възможности. Трябва да знаем колко пари можем да си позволим да върнем и какви са нашите месечни приходи и разходи.

След това можем да се свържем с банката и да изразим нашето желание за преговаряне на условията на нашия Лихва овърдрафт уникредит.

Трябва да бъдем открити и честни с банката и да им представим нашите искания и нужди.

Ако имаме добра кредитна история и добри доходи, можем да имаме по-добри шансове за преговаряне на по-добри условия. Можем да се опитаме да намалим лихвата или да увеличим лимита на овърдрафта.

Трябва да имаме предвид, че банката може да не приеме нашите искания, но ако сме настоятелни и убедителни, можем да постигнем по-добри условия.

Важно е също да сме информирани за различните видове кредити, които предлага банката, включително и овърдрафт и лихви. Трябва да сравним различните опции и да изберем тази, която отговаря най-добре на нашите нужди.

Можем да се консултираме с банков служител, който да ни помогне да изберем правилната опция за нас.

В крайна сметка, преговарянето на по-добри условия за кредитиране може да бъде полезно за нас, но трябва да го правим внимателно и да имаме ясна представа за нашите финансови нужди и възможности. Така можем да постигнем по-добри условия и да избегнем високите лихви и допълнителните такси.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq