бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Микрокредити

Микрокредити – точно сумата, която желаете!

Все повече хора у нас през последните години се ориентират към микрокредитите като форма на финансиране. Микрокредитите са една отлична алтернатива на традиционните банкови заеми, адаптирайки се доста по-добре към нуждите и изискванията на средностатистическия потребител. При тях имате възможност да вземете точно сумата, която ви е необходима и която впоследствие ще можете да върнете без особен проблем. Разликата с банковите заеми в този аспект е доста значителна, тъй като банките имат определени минимални прагове за размер на кредита и суми, попадащи под този праг, не се отпускат. Вземането на по-голяма сума от нужното обаче не е във ваш интерес – това би означавало по-дълъг период на изплащане на кредита и повече дължими лихви по него.

Микрокредити – навреме, за да ви свършат работа

Друго важно преимущество на микрокредитите е, че ще ви бъдат предоставени в изключително кратки срокове, така че наистина да ви помогнат в най-трудните за вас от финансова гледна точка моменти. Банковите процедури обикновено са доста тромави и могат да се проточат седмици наред, в които ще бъдете „на червено“. Докато фирмите за микрокредити са опростили максимално механизмите за кандидатстване и одобрение, за да няма никакви забавяния във времето. В стандартния случай одобрението е факт само няколко часа след подаването на заявлението за кандидатстване. Превеждането на парите става своевременно по посочената от клиента сметка.

Микрокредити – голям шанс за одобрение    

При микрокредитите несъмнено шансовете ви за одобрение са доста по-високи в сравнение с тези при банковите заеми. Всички кандидати за банков заем преминават през внимателно оценяване по редица критерии – размер на доходите, настоящо финансово положение и перспективи във времето, сигурност на работата и т.н. Винаги може да бъде открит проблемен аспект във вашата кандидатура, който в крайна сметка да ви лиши от шанса да получите желаното финансиране. Фирмите за микрокредити няма да ви изискват купища от документи, нито пък ще искат някакво потвърждение от вашия работодател. За тях в повечето случаи е достатъчно единствено да имате редовен доход.

Освен че фирмите за микрокредити отхвърлят сравнително малък брой кандидатури, те са и доста по-гъвкави впоследствие при изплащането на заема. Ако възникнат неочаквани обстоятелства и ви се наложи да просрочите някоя вноска, ви съветваме веднага да се свържете със съответната фирма. Стига да представите ясен план и срокове за извършване на плащането, вероятно от отсрещната страна ще ви влезнат в положение. Редица фирми за микрокредити предлагат на своите клиенти и експертна помощ и подкрепа за преодоляване на моментните затруднения и успешно изплащане на всички погасителни вноски. 

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq