бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Микро Кредит

Микро кредит – какво представлява?

Микро кредит е една от най-популярните и разпространени услуги в кредитната сфера. Тя позволява отпускането на малки по своите размери кредити. Кредити, които от една страна са достатъчни, за да покрият текущите нужди и разходи на потребителя, а от друга – могат да бъдат върнати в максимално кратки срокове и без особени затруднения. На практика тази услуга прави кредитната сфера достъпна за широк кръг от потребители, включително такива, които не желаят да се обвързват с дългосрочни банкови кредити, чието изплащане продължава месеци и дори години наред.

За какво най-често се използва микро кредит? Както вече споменахме, той е особено подходящ за покриване на текущите нужди и разходи на потребителя. Например ако работодателят ви поради някаква причина забави вашата заплата, можете да използвате този тип кредит, за да покриете битовите си сметки или пък своите ежедневни разходи за храна. Възможно е той да ви послужи също така за рефинансиране на стари задължения, чийто срок за погасяване вече изтича.

Микро кредит – защо да го търсите при фирмите за бързи кредити?

Фирмите за бързи кредити са подходящият избор, когато става въпрос за вземане на микро кредит. Те ще ви дадат много повече и по-разнообразни предложения от тази категория в сравнение с банковите институции. Като цяло банките все още са твърде консервативни по отношение на предоставянето на опции на своите клиенти за кандидатстване за малки по размер кредити. При тях в повечето случаи си има минимални прагове за размерите на кредитите, под които не може да се слиза. Това означава, че е възможно да ви се наложи да теглите по-голям кредит, отколкото реално ви трябва.

При фирмите за бързи кредити няма да имате подобни проблеми. Те ще ви отпуснат точно сумата, която ви трябва, при това в най-кратки срокове. Голяма част от фирмите за бързи кредити вече позволяват изцяло онлайн кандидатстване за микро кредит, така че на вас като клиенти дори да не ви се налага да излизате от дома си. А одобрението и отпускането на желаните средства може да стане дори в рамките на часове.

Възползвайте се от нашите изгодни оферти за микро кредит!

Предлагаме ви оферти за микро кредит, които напълно ще отговорят на вашите потребителски нужди. Оферти, които ще ви дадат възможност да получите необходимото ви финансиране точно тогава, когато най-много ви трябва. Кандидатстването при нас става изцяло онлайн и изисква само попълването на един стандартен формуляр, в който се нанасят основно данни от личната карта. След като ни изпратите своята кандидатура, ще ви върнем отговор в рамките на минути. Ако сте одобрени, можете да получите желаната сума по сметката си дори още на същия ден.

Главната ни оферта, отнасяща се към категория „Микро кредит“, е офертата за бърз кредит до заплата. При нея отпусканите суми са от 50 до 1000 лева, докато сроковете за погасяване – от 5 до 45 дни. В случай, че се нуждаете от по-голяма сума, отново имаме подходящо решение за вас. Това е офертата ни за бърз кредит на месечни вноски. Тук вече отпусканите суми са от 400 до 6000 лева, а сроковете за погасяването им – от 2 до 18 месеца.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq