бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Мини заем кредит

Како да добиете мини заем кредит?

Мини заем кредит е еден од најбрзите и најлесните начини за добивање на пари во краток временски период. Оваа услуга е достапна за сите, независно од нивната финансиска состојба. За да добиете мини заем кредит, треба да го следите следниот постапок:

1.

Изберете кредитен давател – Пред да одите во банката или да аплицирате онлајн, треба да одберете кредитен давател. Има многу компании кои нудат мини заем кредити, затоа проверете ги нивните услови и каматни стапки пред да одберете еден.

2. Пополнете апликација – Кога ќе одберете кредитен давател, треба да го пополните апликацијата за кредит.

Во оваа апликација треба да ги наведете вашите лични податоци, како и информации за вашиот приход и расход.

3. Потврдете го вашето банкарско сметка – За да добиете мини заем кредит, треба да имате банкарска сметка. Кога ќе ја пополните апликацијата, кредитниот давател ќе ве праша за информации за вашата банкарска сметка, како и за вашата дозвола да го пренесе износот на кредитот на вашата сметка.

4.

Добијте ја вашата пара – Кога ќе ги потврдите вашите податоци и банкарската сметка, кредитниот давател ќе ви ја испрати парите на вашата сметка. Во многу случаи, парите ќе бидат достапни во рок од 24 часа.

Мини заем кредит е одлична опција за луѓето кои имаат краткорочни финансиски потреби. Оваа услуга има многу предности, но и манекени. Затоа, пред да одберете да аплицирате за мини заем кредит, треба да се запознаете со сите предности и манекени на оваа услуга.

Предности и манекени на мини заем кредит.

Мини заем кредит е услуга која може да ви помогне да ги задоволите вашите краткорочни финансиски потреби. Оваа услуга има многу предности, но и манекени. Некои од предностите на Мини заем кредит вклучуваат:

1. Бързото получаване на пари може да се осъществи чрез малък заем.

Со оваа услуга, парите можат да бидат достапни во рок од 24 часа, што го прави овој вид на кредит одлична опција за луѓето кои имаат потреба од пари во краток временски период.

2. Лесност – Кредитът на малки суми е много лесен за получаване. За да аплицирате, ви треба само да го пополните апликацијата за кредит и да го потврдите вашата банкарска сметка. Ова е многу полесно од аплицирањето за кредит во банката, каде што ќе треба да ги исполните многу услови и да ги донесете многу документи.

3. Не е необходимо да представите залог – Мини заемът не изисква залог.

Ова значи дека нема да треба да го обезбедите кредитот со некој објект или некоја имотна вредност. Ова е многу полесно и едноставно, особено за луѓето кои не поседуваат имот или друга имотна вредност.

Но, както има своите ползи, кредитите за малки суми имат и недостатъци. Некои од манекените на оваа услуга вклучуваат:

1. Високите лихвени проценти – Мини заемът има високи лихвени проценти, което може да направи възстановяването на кредита скъпо за вас.

Затоа, треба да го проверите каматниот стапка пред да одберете да го земете овој вид на кредит.

2. Срокът за погасяване е кратък – Мини заемът изисква погасяване на кредита в кратък срок. Ова значи дека треба да го вратите кредитот во рок од неколку месеци. Затоа, треба да го планирате вашето враќање на кредитот пред да го земете овој вид на кредит.

Во целост, Мини заем кредит е одлична опција за луѓето кои имаат краткорочни финансиски потреби. Но, треба да ги разгледате сите предности и манекени пред да одберете да го земете овој вид на кредит.

Како да го вратите мини заем кредит?

Кога го земате Мини заем кредит, мора да го вратите кредитот во рок од неколку месеци. Во оваа ситуација, е важно да го планирате враќањето на кредитот и да го следите следниот постапок за да го вратите кредитот:

1. Проверете ги условите на кредитот – Прво што треба да го направите е да ги проверите условите на кредитот.

Ова вклучува каматната стапка, сумата на кредитот, периодот на враќање и било какви други услови кои можат да ви се наложат. Затоа, треба да ги прочитате условите на кредитот пред да одберете да го земете овој вид на кредит.

2. Планирајте го враќањето на кредитот – Кога ќе ги проверите условите на кредитот, треба да го планирате враќањето на кредитот.

Ова вклучува планирање на вашите месечни рати, како и планирање на вашите финансиски потреби во текот на периодот на враќање.

3. Исплатете ги месечните рати – Кога ќе го планирате враќањето на кредитот, треба да ги исплатите вашите месечни рати. Ова е многу важно, бидејќи неплатењето на вашите рати може да резултира со казнување и поголеми трошоци за вас.

4.

Платете го кредитот во целост – Кога ќе го исплатите вашиот последен месечен рат, треба да го платите кредитот во целост. Ова вклучува главната сума на кредитот, како и било какви казни или дополнителни трошоци кои можат да ви се наложат.

Мини заем кредит е одлична опција за луѓето кои имаат краткорочни финансиски потреби. Но, треба да го планирате враќањето на кредитот и да ги следите горенаведените чекори за да го вратите кредитот во целост.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq