бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Мини заем телефон

Како да добиете мини заем телефон?

Денес, со зголемувањето на технологијата, многу луѓе се осврнуваат кон мини заемите за да ги задоволат своите потреби. Мини заемите се краткорочни заеми кои што се добиваат за кратко време и обично се користат за покривање на непредвидливи трошоци.

Еден од најпопуларните начини за добивање на мини заем е преку телефонот.

Постојат многу компании кои што нудат мини заеми преку телефонот. За да го добиете овој вид на заем, прво треба да одете на веб-страницата на компанијата и да се регистрирате. Кога ќе се регистрирате, ќе треба да ги дадете вашите лични податоци и информации за работата.

Потоа, ќе треба да го одберете износот на заемот и времетраењето на заемот.

Откако ќе го пополните апликацијата, компанијата ќе ви испрати потврда на вашето банкарско сметка. Обично, парите ќе бидат достапни на вашиот банкарски сметка во рок од 24 часа.

Од таму, можете да ги користите парите за да ги покриете вашите трошоци.

Мини заемите преку телефон се брзи и едноставни за добивање. Ова е голема предност за луѓето кои што имаат потреба од пари во краток временски период. Сепак, треба да знаете дека овие заеми имаат повисоки каматни стапки од другите видови на заеми. Затоа, е важно да се уверите дека можете да ги вратите парите во рокот кој што го договоривте со компанијата.

Во следниот оддел, ќе разгледаме предностите на мини заемите преку телефон и ќе дадеме некои совети за избор на најдобар мини заем.

Предности на мини заем телефон

Предностите на мини заемите преку телефон се многу. Прво, овој вид на заем е брз и едноставен за добивање. Второ, не е потребно да одете до банката или да исполнувате многу документи за да го добиете заемот.

Трето, може да го добиете заемот во било кој момент и од каде било. Четврто, мини заемите преку телефон се краткорочни заеми, што значи дека не се задолжувате за долг период. Ова е голема предност, бидејќи не се изложувате на големи каматни стапки и долготрајни задолжувања.

Петто, мини заемите преку телефон се одлични за луѓе кои што имаат лоша кредитна историја. Овој вид на заеми не ги проверува вашите кредитни податоци, што значи дека можете да ги добиете парите иако имате лош кредитен резултат. Шесто, мини заемите преку телефон се одлични за луѓе кои што имаат потреба од пари за кратко време.

Овој вид на заеми е одличен за покривање на неочекувани трошоци, како што се автомобилски поправки, лекарски трошоци или други неочекувани расходи. Седмо, мини заемите преку телефон можат да бидат повеќе флексибилни од другите видови на заеми. Можете да го изберете износот на заемот и времетраењето на заемот според вашите потреби и можност. Во следниот оддел, ќе ги разгледаме некои совети за избор на најдобар мини заем преку телефон.

Како да изберете најдобар мини заем телефон?

Кога се одлучувате за добивање на мини заем преку телефон, е важно да го изберете најдобриот заем за вас. Постојат многу компании кои што нудат мини заеми преку телефон, па е важно да ги разгледате нивните услови и да го изберете најдобриот заем за вашите потреби. Прво, треба да го проверите износот на заемот и каматната стапка. Ова е важно да се уверите дека не плаќате превисоки каматни стапки и дека не се задолжувате за повеќе пари од што што ви е потребно.

Второ, проверете го времетраењето на заемот. Треба да се уверите дека можете да ги вратите парите во рокот кој што го договоривте со компанијата. Трето, проверете ги нивните услови за враќање на заемот. Некои компании имаат строги услови за враќање на заемот, додека други компании се пофлексибилни.

Четврто, проверете го времето на исплата на заемот. Треба да се уверите дека парите ќе бидат достапни на вашата банкарска сметка во рокот кој што го договоривте со компанијата. Петто, проверете ги нивните услуги за корисници. Треба да се уверите дека компанијата има добра услуга за корисници и дека може да ви помогне со сите прашања и проблеми.

Шесто, прочитајте ги нивните услови и условите за користење на заемот. Треба да се уверите дека ги разбирате сите услови и дека сте согласни со нив. Со овие совети, можете да го изберете најдобриот мини заем преку телефон за вашите потреби. Помногу компании нудат овој вид на заеми, па е важно да ги разгледате нивните услови и да го изберете најдобриот за вас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq