бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Мини кредит на карту

Како да добиете мини кредит на карту?

Мини кредит на карту е брз и ефикасен начин за добивање на мали кредити. Овој вид на кредити може да биде одличен избор за оние кои имаат потреба од мали парични средства за краток период од време.

Добивањето на мини кредит на карту е многу лесно и едноставно. Треба да го следите следниот постапок:

Прво, треба да изберете лизинг компанија која нуди мини кредит на карту. Ова може да биде финансиска институција или онлајн кредитор.

Кога ќе го изберете вашиот кредитор, треба да го пополните онлајн апликацискиот образец. Во овој образец ќе треба да го внесете вашето име, презиме, адреса, број на телефонот, банковна сметка и информации за кредитната карта.

Откако ќе го пополните апликацискиот образец, треба да го испратите на кредиторот.

По примањето на вашата апликација, кредиторот ќе ја испита вашата кредитна историја и ќе ја одобри или одбие вашата апликација.

Ако ви е одобрен мини кредитот на карту, парите ќе ви бидат префрлени на вашата банковна сметка или директно на вашата кредитна карта. Од таму, вие можете да ги користите парите за што било што што ви е потребно.

Како што можете да видите, добивањето на мини кредит на карту е многу едноставно и ефикасно. Со помош на овој вид на кредити, можете да ги решите вашите финансиски потреби во краток период од време. Мини кредит на карту е одличен избор за оние кои имаат потреба од мали парични средства за краток период од време.

Предности на мини кредит на карту

Предностите на мини кредит на карту се многу. Првата предност е дека овој вид на кредити е многу брз и ефикасен начин за добивање на мали парични средства. Во многу случаи, добивањето на овој вид на кредит може да биде извршено во рок од неколку часа.

Втората предност на мини кредит на карту е дека овој вид на кредити е многу флексибилен.

Вие можете да одберете колку пари сакате да заемате и колку време ќе ви биде потребно за да го вратите кредитот. Ова ви овозможува да го прилагодите кредитот на вашите потреби и да изберете најдобриот план за вас.

Третата предност на мини кредит на карту е дека нема потреба да го објаснувате за што ќе го користите кредитот. Вие можете да ги користите парите за што било што што ви е потребно, без да мора да го објаснувате на кредиторот.

Четвртата предност на мини кредит на карту е дека овој вид на кредити е достапен за сите.

Нема потреба да имате добра кредитна историја или да ги исполнувате строгите услови на банките. Ова ви овозможува да го добиете кредитот што ви треба, без да мора да се соочите со многу пречки.

Конечно, петтата предност на мини кредит на карту е дека овој вид на кредити е многу лесен за враќање. Вие можете да го вратите кредитот со помош на автоматски плаќања или со рачно враќање на кредитот.

Ова ви овозможува да го враќате кредитот во согласност со вашиот буџет и да избегнете казните за закаснување.

Во заклучок, мини кредит на карту е многу практичен и ефикасен начин за добивање на мали парични средства. Со многу предности, овој вид на кредити е одличен избор за оние кои имаат потреба од брз и флексибилен начин за заемање на пари.

Како да го вратите мини кредитот на карту?

Кога ќе го земете мини кредит на карту, е многу важно да го вратите кредитот во рокот што е договорен со кредиторот. Во спротивно, ќе се соочите со казнени мерки и ќе имате проблеми со вашата кредитна историја.

Првиот чекор во враќањето на мини кредит на карту е да го прочитате договорот за кредитот. Во овој договор, ќе бидат наведени условите на кредитот, како што се износот на кредитот, времетраењето на кредитот и каматната стапка.

Овие информации ќе ви помогнат да го планирате враќањето на кредитот.

Вториот чекор е да го планирате враќањето на кредитот со вашата банковна сметка или кредитна карта. Многу кредитори овозможуваат автоматско плаќање, кое ќе ви овозможи да го враќате кредитот автоматски, без да мора да го следите секој месец. Во спротивно, можете да го враќате кредитот рачно, со депозит на пари на вашата банковна сметка или кредитна карта.

Третиот чекор е да го следите вашиот кредитен статус.

Ова вклучува да го следите вашиот баланс на банковната сметка или кредитната карта, како и да го следите вашиот кредитен резултат. Ова ќе ви помогне да го вратите кредитот во рокот што е договорен со кредиторот.

Четвртиот чекор е да ги избегнете казните за закаснување. Ако не го вратите кредитот во рокот што е договорен со кредиторот, ќе се соочите со казнени мерки, како што се казни за закаснување и зголемување на каматната стапка.

Ова може да го зголеми износот на кредитот и да ви донесе многу проблеми со вашата кредитна историја.

Во заклучок, враќањето на мини кредит на карту е многу важен чекор во процесот на заемање на пари. Со правилно планирање и следење на вашите кредитни статуси, можете да го вратите кредитот во рокот што е договорен со кредиторот и да избегнете казните за закаснување. Ова ќе ви помогне да го одржите вашата кредитна историја и да имате повеќе могуности за заемање на пари во иднина.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq