бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Мобилно приложение на общинска банка

Предимствата на Мобилното приложение на общинска банка

Мобилното приложение на общинска банка е иновативно решение, което предоставя на клиентите на банката удобство и бързина при извършване на финансови операции. Това приложение е създадено с цел да улесни живота на хората, които искат да имат контрол върху своите финанси, без да трябва да посещават банковата филиална мрежа.

Предимствата на Мобилното приложение на общинска банка са много. Първо, това приложение е достъпно 24/7, което означава, че клиентите могат да извършват финансови операции по всяко време на денонощието, без да се нуждаят от посещение на банковата филиална мрежа.

Второ, приложението е много удобно за използване и има интуитивен интерфейс, който прави навигацията много лесна. Трето, клиентите могат да извършват различни финансови операции, като преводи, плащания на сметки, проверка на баланс и други, без да се нуждаят от посещение на банковата филиална мрежа.

Мобилното приложение на общинска банка е много полезно за хората, които имат зает живот и нямат време да посещават банковата филиална мрежа. Това приложение е бързо, удобно и сигурно, което го прави идеално за хората, които търсят удобство и бързина при извършване на финансови операции. В крайна сметка, Мобилното приложение на общинска банка е иновативно решение, което предоставя на клиентите на банката удобство и бързина при извършване на финансови операции.

Как да използваме Мобилното приложение на общинска банка

Как да използваме Мобилното приложение на общинска банка? Това е въпрос, който си задават много хора, които искат да използват това иновативно решение за управление на своите финанси. Ето няколко стъпки, които трябва да следвате, за да използвате Мобилното приложение на общинска банка:

1. Изтеглете приложението от Google Play Store или App Store и го инсталирайте на своя смартфон или таблет.

2.

Регистрирайте се в приложението, като въведете своите данни за идентификация и банкова информация.

3. След като сте се регистрирали, можете да използвате приложението за извършване на различни финансови операции, като преводи, плащания на сметки, проверка на баланс и други.

4. За да извършите финансова операция, трябва да влезете в приложението и да изберете желаната функция.

След това трябва да въведете необходимата информация и да потвърдите операцията.

5. Мобилното приложение на общинска банка е много сигурно и защитено с парола и други мерки за сигурност. Затова е важно да не споделяте своята парола с други хора и да не използвате обществени Wi-Fi мрежи за достъп до приложението.

6.

Ако имате въпроси или проблеми при използването на Мобилното приложение на общинска банка, можете да се свържете с обслужващия персонал на банката за помощ и съдействие.

Използването на Мобилното приложение на общинска банка е много лесно и удобно. Следвайки горепосочените стъпки, можете да извършвате финансови операции по всяко време и от всяко място, където имате достъп до интернет. Това приложение е идеално за хората, които търсят удобство и бързина при управлението на своите финанси.

Нови функции в Мобилното приложение на общинска банка

Нови функции в Мобилното приложение на общинска банка правят управлението на финансите още по-удобно и лесно за клиентите на банката. Ето някои от новите функции, които можете да откриете в Мобилното приложение на общинска банка:

1.

Възможност за извършване на международни преводи – това е много полезна функция за хората, които имат нужда да изпращат пари в чужбина. С Мобилното приложение на общинска банка можете да извършвате международни преводи бързо и лесно, без да се нуждаете от посещение на банковата филиална мрежа.

2. Възможност за плащане с мобилно приложение – това е нова функция, която позволява на клиентите на банката да плащат за стоки и услуги чрез Мобилното приложение на общинска банка.

Това е много удобно за хората, които искат да плащат бързо и лесно, без да се нуждаят от карта или пари в брой.

3. Възможност за извършване на инвестиции – това е нова функция, която позволява на клиентите на банката да инвестират в различни финансови инструменти чрез Мобилното приложение на общинска банка.

Това е много полезно за хората, които искат да управляват своите инвестиции бързо и лесно, без да се нуждаят от посещение на банковата филиална мрежа.

4. Възможност за проверка на кредитен рейтинг – това е нова функция, която позволява на клиентите на банката да проверят своя кредитен рейтинг чрез Мобилното приложение на общинска банка. Това е много полезно за хората, които искат да следят своя кредитен рейтинг и да го подобрят.

Мобилното приложение на общинска банка е винаги в процес на развитие и добавяне на нови функции, които правят управлението на финансите още по-удобно и лесно за клиентите на банката. Тези нови функции са само част от това, което можете да откриете в Мобилното приложение на общинска банка.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq