бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

М-токен уникредит

Какво е М-токен уникредит и как работи?

М-токен уникредит е иновативен начин за защита на вашите онлайн плащания. Това е безплатно приложение, което може да бъде изтеглено от Google Play или App Store. Когато го инсталирате, можете да го използвате за потвърждаване на всяко онлайн плащане, което правите с вашата Уникредит карта.

Това е възможно благодарение на двуфакторната аутентикация, която М-токен уникредит предоставя.

Когато направите плащане онлайн, ще получите уведомление на вашето мобилно устройство, което ще ви помоли да потвърдите транзакцията с вашия М-токен. Това означава, че дори ако някой успее да открадне вашата карта или крадецът разбере вашата парола, те няма да могат да направят никакви плащания без вашето разрешение.

Токенът на Уникредит е лесен за употреба и предлага значително по-високо ниво на сигурност в сравнение с традиционните методи за онлайн плащания. Не само това, но той е и много удобен, тъй като не е необходимо да се помните множество пароли и да използвате различни кодове за потвърждение на плащанията си. Всичко, което ви е нужно, е вашето мобилно устройство и приложението за еднократна парола на Уникредит.

В следващата секция ще ви покажем как да се регистрирате и да започнете да използвате електронен токен за Уникредит.

Как да се регистрираме и използваме М-токен уникредит?

За да започнете да използвате М-токен уникредит, трябва да го регистрирате на вашето мобилно устройство. Първо, трябва да изтеглите приложението от Google Play или App Store. След това трябва да се регистрирате с вашата Уникредит карта и да въведете вашето мобилно устройство като доверено устройство.

След като сте го регистрирали, можете да започнете да използвате М-токен уникредит за потвърждаване на вашите онлайн плащания. Когато правите плащане онлайн, ще получите уведомление на вашето мобилно устройство, което ще ви помоли да потвърдите транзакцията с вашия М-токен. След като потвърдите транзакцията, плащането ще бъде обработено.

Можете да използвате мобилния токен на Уникредит за всички видове онлайн плащания, включително плащания за различни услуги и продукти, като например онлайн магазини, ресторанти, хотели и други.

Това е много удобно, тъй като не е необходимо да въвеждате вашата карта или да използвате други методи за плащане, които може да не са толкова сигурни.

Токенът на Уникредит също така предоставя удобен начин за управление на плащанията ви. Можете да видите списък на всички вашите транзакции в приложението и да следите вашите разходи. Също така можете да настроите опции за уведомления, за да получавате известия за всички вашите онлайн плащания.

В крайна сметка, използването на токен за Уникредит е много удобен и сигурен начин за онлайн плащания. Той предоставя двуфакторна аутентикация, която гарантира, че само вие можете да потвърдите вашите транзакции. Не само това, но той е и много лесен за употреба и предоставя удобен начин за управление на вашите плащания.

Предимствата на М-токен уникредит за безопасни онлайн плащания.

М-токен уникредит предлага множество предимства за безопасни онлайн плащания. Ето някои от тях:

1. Двуфакторна аутентикация: Като предоставя двуфакторна аутентикация, М-токен уникредит гарантира, че само вие можете да потвърдите вашите транзакции. Това означава, че дори ако някой успее да открадне вашата карта или да разбере вашата парола, те няма да могат да направят никакви плащания без вашето разрешение.

2.

Високо ниво на сигурност: Мобилният токен на Уникредит осигурява значително по-високо ниво на сигурност в сравнение със стандартните методи за онлайн плащания. Това е особено важно в светлината на нарастващия брой кибератаки и измами в онлайн пространството.

3. Удобство: Използването на мобилното приложение на Уникредит за потвърждение на транзакции е много удобно и лесно за употреба. Не е необходимо да се помните множество пароли и да използвате различни кодове за потвърждение на плащанията си.

Всичко, което ви е нужно, е вашето мобилно устройство и приложението за еднократна парола на Уникредит.

4. Управление на разходите: Можете да видите списък на всички вашите транзакции в приложението и да следите вашите разходи. Също така можете да настроите опции за уведомления, за да получавате известия за всички вашите онлайн плащания.

5. Широко приложение: Един M-токен от Уникредит може да бъде използван за онлайн плащания на всякакъв вид услуги и продукти, като например онлайн магазини, ресторанти, хотели и други.

6.

Безплатно: Използването на мобилно приложение на Уникредит за генериране на токен е напълно безплатно. Това означава, че няма скрити такси или разходи, свързани с използването на токена.

В крайна сметка, един от много сигурните и удобни начини за онлайн плащания е използването на токен на Уникредит. Той предоставя високо ниво на защита на вашите транзакции и е много лесен за употреба. Ако търсите начин за защита на вашите онлайн плащания, едно от идеалните решения може да бъде използването на специален код, който ще генерира еднократна парола за всяко плащане.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq