бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Назаем

Како да заемете пари на Назаем?

Избор на погоден заемодавец може да биде тешка задача, но ако сте сигурни во вашата потреба за заем, следните чекори можат да ви помогнат да заемете пари на Назаем.

Првата ствар, која треба да ја направите, е да истражите различни заемодавци. Постојат многу различни опции на пазарот, па затоа треба да ја истражите сите опции пред да направите крајната одлука. Некои заемодавци ќе ви нудат помал каматен процент, додека други ќе имаат построги услови за плаќање.

Кога ќе го изберете заемодавецот, следниот чекор е да го завршите електронскиот формулар или да се јавите на телефон за да го започнете процесот на заемање на Назаем.

Во формуларот треба да внесете своите лични податоци, информации за работата и информации за вашите финансиски потреби.

Откако ќе го поднесете формуларот, заемодавецот ќе го проценува вашето банкарско салдо, како и вашата кредитна историја. При одобрување на вашата апликација, заемодавецот ќе ви испрати деталите за заемот, вклучувајќи го каматниот процент, условите за плаќање и износот на заемот.

За да го завршите процесот, потребно е да го прифатите договорот за заем и да го потпишете со вашата електронска потпис. Парите ќе ви бидат испратени на вашата банкарска сметка во рок од еден до три дена.

Взимането на пари под наем може да бъде отлична опция за хора, които имат нужда от бързи пари, но трябва да сте сигурни, че можете да ги върнете в уговорения срок.

Како да вратите Назаем?

Кога заемате пари на Назаем, изключително е важно да разберете условите за враќање на заемот. Заемот може да предизвика сериозни финансиски проблеми, ако не може да се врати во уговорениот рок или ако не можете да ја платите месечната рата. Во следниве делови, ќе ви го објасниме процесот на враќање на заемот на Назаем и како да се избегнат можните проблеми.

Кога заемодавецот ќе ви ја одобри апликацијата за заем, ќе ви бидат испратени условите за плаќање на заемот. Овие услови вклучуваат каматната стапка, износот на месечната рата, срокот за враќање на заемот и бројот на рати.

За да се избегнат проблемите со враќање на заемот, најдобро е да се создаде буџет и да се изработи план за враќање на заемот.

Прво треба да се направи преглед на вашите месечни трошоци и да се види колку пари можете да оддвоите за ратите на заемот.

Треба да се запомни дека немојте да заемате повеќе пари од онолку колку што можете да ги вратите, иако некои заемодавци ќе ви нудат повеќе пари од вашите потреби. Ако заемате повеќе пари, може да имате проблеми со враќањето на заемот и да го зголемите вашиот долг.

Друг начин да се избегнат проблемите со враќањето на заемот е да го вратите заемот претходно од уговорениот рок. Ако имате дополнителни пари, најдобро е да го вратите заемот пред времето, затоа што ќе го сведете на минимум износот на каматата што ќе го платите за целосниот период на заемот.

Во случај на проблем со враќање на заемот, треба да се јавите на заемодавецот што е можно порано и да објасните вашата ситуација. Некои заемодавци ќе го променат планот за враќање на заемот и ќе ви нудат опции за помалку рати или понуди за промена на условите за плаќање на заемот.

Во секој случај, е важно да го користите заемот на одговорен начин и да се држите на планот за враќање на заемот. Ако го вратите својот заем на време и во уговорениот рок, тоа може да ви помогне да го подобрите вашиот кредитен резултат и да го подобрите вашиот финансиски статус.

Како да избегнете проблеме при заемању на Назаем?

Иако заем на Назаем може да биде одлична опција за брз пристап до пари, тоа може да предизвика проблеми ако не се планира правилно. Еве неколку совети за избегнување на можните проблеми при заемање на Назаем.

Прво и најважно е да се одлучите за износот на заемот.

Никогаш не заемајте повеќе пари од она што ви е потребно, бидејќи тоа може да го уништи вашиот буџет. Најдобро е да направите преглед на вашите трошоци и да одлучите колку пари ви се потребни за плаќање на вашите сметки и други финансиски потреби.

Вторият съвет е да не извършвате заем само защото се предлагат с ниска лихва. Многу заемодавци нудат ниски каматни стапки, но може да имаат скриени трошоци, кои може да го зголемат вашиот долг.

Третата препоръка е да проверите кредитния си резултат преди да изтеглите пари на заем.

Ако имате лош кредитен резултат, може да имате проблеми со одобрувањето на апликацијата за заем. Во тој случај, може да имате повисока каматна стапка или да бидете одбиени.

Четвъртият съвет е да не използвате заеми за плащане на лични разходни кредити или кредитни карти.

Овие видови на кредити имаат многу повисоки каматни стапки, па може да го зголемат вашиот долг и да предизвикаат финансиски проблеми.

Петтиот и последен совет е да го користите заемот на одговорен начин. Никога не трябва да заемате пари за луксозни покупки или други ненужни нужди. Заемот треба да се користи само за неодложни потреби, како што се финансиски емергенции, плаќање на сметки или други важни потреби.

В заключение, използването на заем може да бъде отлична опция за бърз достъп до пари, но трябва да се планира правилно. Одлука за износот на заемот, проверка на кредитен резултат и користење на заемот на одговорен начин може да ви помогне да избегнете финансиски проблеми и да го подобрите вашиот финансиски статус.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq