бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Неткредит вход

Како да се пријавите на Неткредит вход?

Неткредит вход е онлајн сервис кој овозможува брз и едноставен пристап до информациите за вашите кредити и финансиски трансакции. За да се пријавите на Неткредит вход, прво треба да креирате свој профил. Можете да го направите това чрез официалния интернет сайт на Неткредит.

Кога ќе отворите страницата, ќе видите копче за регистрација. Кликнете на копчето и пополнете го формуларот со вашите лични податоци. Потребно е да внесете име, презиме, е-маил адреса, телефонски број и лозинка.

Внесете ги податоците и кликнете на копчето “Регистрирај се”.

Откако ќе се регистрирате, ќе добиете е-маил со потврда за вашата регистрација. Кликнете на линкот во е-маилот за да ја потврдите вашата регистрација. След като потвърдите регистрацията си, можете да влезете в Неткредит чрез вашия имейл адрес и парола.

Кога ќе се пријавите, ќе можете да ги видите сите вашите кредити и финансиски трансакции. Од тука, можете да ги следите вашите кредитни рати и да ги промените деталите на вашите кредити. Лесният и бърз начин да следите вашите финанси и да контролирате кредитите си е чрез входа в Неткредит.

Неткредит вход: Како да промените лозинку?

Ако сте заборавиле својата лозинка за Неткредит вход, не барајте се. Промената на лозинката е едноставна и брза процедура. Еве како да ја промените вашата лозинка:

Прво, кликнете на копчето “Заборавена лозинка” на страницата за пријава во Неткредит. Ќе бидете пренасочени на страница каде што треба да внесете својата е-маил адреса.

Внесете го вашиот е-маил адрес и кликнете на копчето “Продолжи”.

Откако ќе го внесете вашиот е-маил адрес, ќе добиете е-маил со линк за промена на лозинката. Кликнете на линкот и следете ги инструкциите за да ја промените вашата лозинка.

Кога ќе ја промените вашата лозинка, препорачуваме да ја запишете на безбедно место. Исто така, треба да изберете лозинка која е тешка за да се погоди, но и лесна за да се запомни.

Ако сте промениле вашата лозинка и се уште имате проблеми со пријавување, проверете го вашиот интернет конекција и дали го внесувате точниот е-маил адрес и лозинка. Ако проблемот се продолжува, контактирајте го тимот за поддршка на Неткредит за помош.

Со промена на вашата лозинка, ќе можете да се пријавите на Неткредит вход и да ги следите вашите кредити и финансиски трансакции со лесност и безбедност.

Како да решите проблеми со Неткредит вход?

Неткредит вход е платформа која може да биде многу корисна за следење на вашите кредити и финансиски трансакции. Сепак, може да настанат проблеми при користење на платформата. Еве како да ги решите проблемите со Неткредит вход:

1.

Проблем со пријавување: Ако срещате затруднения при влизане в Неткредит, моля, първо проверете връзката си с интернет и дали въвеждате правилния имейл адрес и парола. Ако проблемот се продолжува, обидете се да ја ресетирате вашата лозинка (погледнете го описот за промена на лозинка во претходниот оддел). Ако проблемот се продолжува, контактирајте го тимот за поддршка на Неткредит за помош.

2.

Проблем со приказ на информации: Ако не виждате вашите кредити или финансови транзакции в Неткредит, проверете дали сте въвели правилната информация за вашите кредити и транзакции. Ако информациите се точни, обидете се да ја освежите страницата или да ја исклучите и повторно вклучите апликацијата. Ако проблемот се продолжува, контактирајте го тимот за поддршка на Неткредит за помош.

3.

Проблем со безбедноста: Ако имате проблеми с безопасността на профила си в Неткредит, моля, първо да проверите дали сте защитили паролата си и дали я държите на безопасно място. Исто така, проверете го дали користите безбедна интернет конекција и дали не ја споделувате вашата лозинка со други. Ако имате проблеми со безбедноста, контактирајте го тимот за поддршка на Неткредит за помош.

Следвайки тези съвети, можете да решите проблемите си във входа на Неткредит и да следите вашите кредити и финансови транзакции лесно и сигурно. Не заборавајте да го контактирате тимот за поддршка на Неткредит ако имате било какви прашања или проблеми.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq