бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Нет кредит до заплата

Нет кредит до заплата – за кои потребители е предназначен?

Нет кредит до заплата е предназначен за потребителите, които имат спешна нужда от финансови средства и не могат да чакат до получаването на следващата си заплата. Това може да са хора, които имат за изплащане неотложни задължения, чийто срок изтича на точно определена дата. Или пък хора, които трябва да покриват спешни текущи разходи – например медицински разходи, разходи за непредвиден ремонт и т.н. Идеята на нет кредит до заплата е да бъдат отпуснати средства, които да се усвоят веднага и след това да бъдат върнати във възможно най-кратки срокове.

Какви са преимуществата от вземането на нет кредит до заплата?  

Най-важното преимущество на нет кредит до заплата са кратките срокове, в рамките на които той може да бъде получен. Това всъщност е отличителната характеристика на бързите кредити, караща все повече потребители да ги предпочитат пред традиционните банкови заеми. При кандидатстването за банков кредит са налице редица формалности, процедури, подготовка на документи и други дейности, които забавят цялостния процес. В резултат е възможно да чакате седмици наред, за да получите желаните финансови средства. Съвсем различна е ситуацията при кандидатстване за нет кредит до заплата – процедурите са максимално опростени, така че потребителят да се сдобие с необходимото му финансиране още в рамките на същия ден.

От друга страна, при вземането на нет кредит до заплата е гарантирано и максималното удобство за потребителя. На практика цялата процедура по кандидатстване може да бъде извършена онлайн, без въобще да ви се налага да ставате от своя домашен или служебен лаптоп. Няма да е нужно да търсите и попълвате купища документи, нито пък да чакате по опашки и гишета. Последното е от голямо значение за съвременния работещ човек, който по принцип има доста интензивен ежедневен график, изпълнен с множество професионални и лични ангажименти.  

Нет кредит до заплата – на кои аспекти трябва да обърнете внимание?

Има и някои аспекти, на които задължително трябва да обърнете внимание, преди да кандидатствате за нет кредит до заплата. Сред тях е размерът на сумата, за която ще кандидатствате. Уверете се, че тази сума от една страна ще ви свърши работа и ще покрие успешно текущите ви разходи и задължения, а от друга – няма да имате проблеми с последващото й изплащане. Също така прегледайте внимателно договора, който ви се предлага от кредитора. Трябва да сте сигурни, че условията в този договор отговарят напълно на вашите нужди и интереси, както и на плановете, които сте си направили за връщане на кредита.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq