бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Нови фирми за бързи кредити

Нови фирми за бързи кредити изникват всеки ден, също както бензиностанциите преди няколко години, когато горивото се превърна в най-котираният продукт. Днес почти няма населено място без офис на голяма или на малка, местна фирма за кредити.

Не мислете, че е много лесно и вие сами да си отворите такава. Като всяка друга дейност в страната, тази също се регулира от различни закони и разпоредби. За да получат акредитация от БНБ, значи отговарят на изискванията за това. Когато търсите нови фирми за бързи кредити, независимо на колко добри условия ви предлагат заем, задължително първо проверете дали има разрешително за финансова дейност.

Нови фирми за бързи кредити при какви условия отпускат заем?

Както сами се досещате, за да наберат популярност те разчитат на неустоими промоции. Някои фирми дават дълъг гратисен период. Това означава, че може да вземете необходимата сума сега, а да започнете да я изплащате след 3 месеца. Много нови фирми за бързи кредити отпускат първият заем през лихва. Тоест ако изтеглите 300 лв., толкова трябва и да върнете. А за да стимулират потребителите този вид промоция се повтаря на всеки 5 кредита. За да можете да се възползвате, разбира се, трябва да сте коректен платец всеки път когато вземете нов заем. Някои нови фирми за бързи кредити организират томбола. Всеки път когато изтеглите кредит името ви се включва в игра с награда. В края на промоционалния период можете да получите необходим електроуред и нов телефон или лаптоп, с който да се поглезите. може да не е особено впечатляващ похват, но все е някакъв стимул.

За някои фирми много добра идея се явяват ниските лихви. Лихвата е процента от кредита, който за тях се явява като  печалба. Може да печелят сравнително малко от отдаването на кредити, но ниската лихва ги прави предпочитан кредитор и така привличат много клиенти. Колкото повече клиенти, толкова повече кредити, от които да спечелят. Така всички са доволни!

На какви хора нови фирми за бързи кредити отпускат заеми?

Разбира се, нови фирми за бързи кредити не раздават парите си на сляпо. Все пак те тепърва навлизат на пазара и трябва да действат внимателно, за да не похарчат активите си за некоректни платци и така да изгубят възможността да се развият. Техните изисквания не са по-различни от тези на вече съществуващите и утвърдени кредитори. Напротив всички се стараят към едно и също съвършенство. Идеалното развитие за всеки отдаден кредит за тях е той да бъде върнат навреме. Ето защо те внимателно подбират клиентите си. Отделят нужното внимание на всеки детайл свързан с погасяването на заема. Едва когато преценят, че човека има реален шанс да върне заетата сума, едва тогава я отпускат. Всеки добър завършек на изтеглените заеми носи печалба за кредитора и остава чисто кредитно минало на клиента.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq