бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Обб банка

Обща информация за Обб банка

Обща информация за Обб банка

Обб банка е една от водещите банки в България, която предлага широка гама от банкови услуги за физически и юридически лица. Банката е основана през 1994 година и оттогава се развива бързо и успешно. Банката на Кърнс Интернешънъл, която е една от най-големите банкови групи в Централна и Източна Европа, има Обб като част от своята група.

Предлагаме разнообразни банкови услуги, включително депозити, кредити, карти, застраховки и инвестиции. Банката има мрежа от над 90 отделения в цялата страна, които предлагат удобни услуги за клиентите.

Банката ОББ е известна с високото си ниво на сигурност и надеждност.

Банката използва най-новите технологии за защита на данните на клиентите и за предотвратяване на измамите. Клиентите на нашата банка могат да бъдат сигурни, че техните пари са в безопасност.

Банката ОББ е известна също и със своите социални и екологични инициативи. Банката подкрепя множество проекти за опазване на околната среда и за подпомагане на обществените нужди.

За край, една от най-добрите банки в България предлага разнообразни банкови услуги на своите клиенти. Банката е известна със своята висока степен на сигурност и надеждност, както и със своите социални и екологични инициативи. Ако търсите надеждна банка, която да ви предложи качествени банкови услуги, Обб банка е правилният избор за вас.

Кредитни продукти на Обб банка

Кредитни продукти на Обб банка

Обб банка предлага разнообразни кредитни продукти за своите клиенти. Банката има гъвкави условия за кредитиране, които могат да отговарят на нуждите на всеки клиент.

Един от най-търсените кредитни продукти на тази банка е ипотечният кредит.

Този вид кредит предоставя възможност на клиентите да закупят имот по изгодни условия. Банката предлага различни варианти за ипотечни кредити, като клиентите могат да изберат най-подходящия за тях.

Банката предлага кредити за физически лица. Тези кредити могат да бъдат използвани за покупка на автомобил, ремонт на дома или други нужди.

Клиентите могат да изберат между различни видове потребителски кредити, като срокът на погасяване може да бъде адаптиран според нуждите на клиента.

За компании, банката предлага кредити за бизнес. Тези кредити могат да бъдат използвани за развитие на бизнеса, закупуване на оборудване или други нужди.

Банката предоставя гъвкави условия за бизнес кредитиране, които могат да отговарят на нуждите на всяка фирма.

Банката предлага и кредитни карти на своите клиенти. Кредитните карти на банката предоставят възможност за плащане на различни разходи, както и за получаване на наградни точки или други бонуси.

В заключение, банката предлага разнообразни кредитни продукти за своите клиенти. Банката има гъвкави условия за кредитиране, които могат да отговарят на нуждите на всеки клиент. Ако търсите качествени кредитни продукти, има една банка, която може да отговори на вашите нужди.

Електронни услуги на Обб банка

Електронни услуги на Обб банка

Обб банка предлага разнообразни електронни услуги, които правят банковите операции по-удобни и по-бързи за клиентите. Банката има собствена онлайн платформа, която позволява на клиентите да извършват различни банкови операции от вкъщи или от офиса си.

Една от най-търсените електронни услуги на тази банка е онлайн банкирането. Тази услуга позволява на клиентите да проверят баланса на своите сметки, да извършват преводи, да плащат сметки и да получават известия за транзакциите си.

Банката предлага и мобилно банкиране, което позволява на клиентите да извършват банкови операции чрез своите мобилни устройства. Тази услуга е особено удобна за хората, които са в движение и имат нужда да извършват банкови операции от всяко място.

Банката предлага и услугата за електронни плащания.

Тази услуга позволява на клиентите да плащат различни сметки онлайн, без да е необходимо да посещават банката или да използват банкова карта.

Банката предлага и услугата за онлайн инвестиране. Тази услуга позволява на клиентите да инвестират в различни финансови инструменти чрез онлайн платформата на банката.

В заключение, клиентите на тази банка могат да се възползват от разнообразни електронни услуги, които правят банковите операции по-удобни и по-бързи. Банката има собствена онлайн платформа, която позволява на клиентите да извършват различни банкови операции от вкъщи или от офиса си. Ако търсите банка, която предлага удобни и бързи банкови услуги, можете да разгледате възможностите, които предлага една от водещите банки в България.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq