бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Обб ипотечен кредит

Како да се квалификувате за Обб ипотечен кредит?

Обб ипотечен кредит е една од најдобрите понуди на пазарот кога станува збор за купување на недвижности. Со овој кредит, Обб ви овозможува да го купите својот сон за дом со многу погодности и угодности. Но како да се квалификувате за Обб ипотечен кредит?

Првата ствар што треба да ја направите е да проверите дали вашата кредитна историја е во ред. Обб ќе го разгледа вашето финансиско станување и вашата способност да го платите кредитот. Ако имате някакви проблеми с вашата кредитна история, трябва да ги решите преди да подадете заявка за ипотечен кредит от Обб.

Исто така, треба да имате доволно пари на располагање како депозит.

Обб бара депозит од најмалку 10% од вкупната сума на кредитот, но што повеќе пари може да одделите како депозит, толку помалку ќе биде месечната рата.

Освен тоа, Обб бара да имате стабилни приходи. Морате да покажете дека сте во можност да ја платите месечната рата, со докази за вашите приходи и расходи. Ако имате стабилна работа с добро заплащане и редовни плащания, имате голям шанс да се квалифицирате за ипотечен кредит в Обб.

Но не е доволно само да исполнувате услови за квалификација. Предложението за ипотечен кредит на ОББ има много предимства в сравнение с други кредити за покупка на недвижими имоти. Во следващата секција ще обясниме някои от тези предимства, които ще ви убедят защо кредитът за ипотека на Обб е най-добрият избор за вашия дом.

Предности на Обб ипотечен кредит спротивно на други кредити за купување на недвижности.

Обб ипотечен кредит има многу предности спротивно на други кредити за купување на недвижности. Првата и најголема предност е ниската месечна рата. Обб има добри услови за плаќање и добри каматни стапки, што значи дека месечната рата ќе биде значително помала во споредба со други кредитни компании.

Втората предност е големата сума на кредит која може да се земе. Обб може да ви даде кредит до 90% од вредноста на недвижноста, што значи дека не мора да имате многу пари како депозит. Ова е одлична опција за оние кои имаат малку пари на располагање, но сакаат да купат свој дом.

Третата предност е долгиот период за отплата.

Обб има долг период на отплата, што значи дека месечната рата ќе биде доволно ниска. Овој период може да биде до 30 години, што дава доволно време за отплата на кредитот.

Четвртата предност е лесниот процес на аплицирање. Обб има едноставен и брз процес на аплицирање, што значи дека не мора да чекате многу долго за да знаете дали сте одобрени за кредитот или не. Сите документи може да ги поднесете онлајн, што ви дава удобност и ефикасност.

Петтата предност е дека Обб ви овозможува да платите дополнителни суми како добивка од работа или бонуси, што значи дека ќе можете да ја намалите вкупната сума на кредитот и ќе го исплатите побрзо.

Сите овие предности докажуваат дека Обб ипотечен кредит е најдобриот избор за купување на ваш дом. Но как да изберете най-доброто предложение за ипотечен кредит от Обб? Во следниот оддел ќе го објасниме тоа.

Како да изберете најдобра понуда за Обб ипотечен кредит?

Кога станува збор за избор на најдобра понуда за Обб ипотечен кредит, треба да се фокусирате на повеќе аспекти. Првиот аспект што треба да го разгледате е каматната стапка. Иако Обб има добри услови за плаќање, треба да се уверите дека нема да плаќате превише за каматата на кредитот.

Во секој случај, треба да добиете најдобра понуда за каматната стапка за да се остварат сите предности на Обб ипотечен кредит.

Вториот аспект е услугите кои Обб ви ги нуди. Треба да проверите дали Обб има добри услуги за клиентите, како што се онлајн аплицирање, онлајн плаќање и онлајн праќање на документи. Импортантно е да знаете дека Обб има добри услуги за клиентите, бидејќи на тој начин ќе можете да ги употребите без проблеми.

Третиот аспект е квалитетот на услугите.

Обб има добри услови за плаќање и голема сума на кредит, но дали услугите се квалитетни? Има ли Обб добра услуга за клиентите? Кога станува збор за купување на недвижности, се однесува на долгорочни проекти, па затоа е важно да се уверите дека услугите на Обб се квалитетни и имаат доказана репутација.

Четвртиот аспект е дополнителните услуги што Обб ви ги нуди. Обб може да ви помогне со различни услуги поради што купувањето на недвижност може да биде подобро и полесно. Некои од дополнителните услуги се страховање за недвижноста, банкарски картички и кредити за купување на други нешта.

Треба да проверите дали Обб има добра понуда за дополнителни услуги.

Когато разгледате всички аспекти, ще бъде лесно да изберете най-добрата оферта за ипотечен кредит от Обб. Обб има многу предности во споредба со други кредитни компании, па затоа е важно да се уверите дека ќе ја добиете најдобрата понуда за вашите потреби. Открийте всички ползи на ипотечен кредит от Обб и реализирайте мечтата си за дом с тази компания.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq