бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Обб кредит с лошо цкр

Как да получите Обб кредит с лошо цкр?

Ако имате лоша кредитна история, може да се чувствате безнадеждни и да мислите, че няма начин да получите кредит. Но не се отчайвайте, Обб банка предлага кредити и на хора с лошо цкр. Ето как да получите Обб кредит с лошо цкр.

Първата стъпка, която трябва да направите, е да изчистите кредитната си история.

Това може да включва погасяване на вноските си навреме, избягване на нови заеми и избягване на прекомерна употреба на кредитни карти. Ако имате дългове, опитайте се да ги погасите възможно най-бързо.

След като сте изчистили кредитната си история, следващата стъпка е да намерите подходящия кредитен продукт. Общата практика на много банки е да изискват по-високи лихви и по-строги условия за хората с лошо цкр. Но Обб банка предлага кредити с конкурентни лихви и разумни условия.

За да получите Обб кредит с лошо цкр, трябва да запълните заявка за кредит. Заявката може да се попълни онлайн или в кредитния офис на Обб банка. При подаване на заявката ще бъдете помолени да предоставите информация за доходите си, кредитната си история и друга лична информация.

От Обб банка ще получите решение за кредита си в рамките на няколко дни. Ако заявката ви за кредит бъде одобрена, ще получите кредитните си средства в рамките на няколко работни дни.

В крайна сметка, е важно да си спомните, че получаването на кредит от ОББ със слаба кредитна история не е краят на историята. За да избегнете бъдещи проблеми с кредитите, трябва да продължите да работите по подобряването на кредитната си история. Погасяването на кредитите си навреме, избягване на нови заеми и избягване на прекомерна употреба на кредитни карти са само някои от начините, по които можете да подобрите своята кредитна история.

Какви са условията за Обб кредит с лошо цкр?

Условията за Обб кредит с лошо цкр са по-строги, отколкото за кредитите за хора с добра кредитна история. Това е поради факта, че Обб банката поема по-голям риск, като предоставя кредит на хора с лоша кредитна история.

Лихвата за Обб кредит с лошо цкр е по-висока, отколкото за стандартните кредити на Обб банка.

Това е поради факта, че Обб банката иска да си покрие риска от предоставянето на кредит на хора с лоша кредитна история. Лихвата обаче може да варира в зависимост от кредитната сума, периода на връщане и други фактори. За да получите кредит от Обб банката, е необходимо да имате стабилен доход, независимо от вашата кредитна история.

Трябва да предоставите документи за доходите си, за да докажете, че ще можете да погасите заема. За да получите кредит от Обб при лоша кредитна история, трябва да имате пълнолетие и да имате постоянен адрес в България. Трябва също да предоставите документ за самоличност и да имате банкова сметка в Обб банка.

Сумата на кредита може да бъде ограничена, а периодът на връщане може да бъде по-кратък, отколкото за стандартните кредити на Обб банка. Това е поради факта, че Обб банката иска да си покрие риска от предоставянето на кредит на хора с лоша кредитна история. Eто едно предложение на български език, което не използва ключовата дума ‘Обб кредит с лошо цкр’:

В крайна сметка, ако имате финансови нужди и други финансови институции ви отказват кредит, със сигурност може да разгледате различни възможности, включително и тази на Обб кредит. Преди да подадете заявка за кредит, е важно да се запознаете с условията на Обб банката и да се уверите, че можете да погасите заема в рамките на периода на връщане.

Как да подобрите своята кредитна история за Обб кредит с лошо цкр?

Ако имате лоша кредитна история, може да бъде трудно да получите кредит. Но не се отчайвайте, има начини да подобрите кредитната си история и да получите Обб кредит с лошо цкр.

Една от първите стъпки, която трябва да направите, е да започнете да погасявате дълговете си. Важно е да погасите всички вноски навреме, без задължения и забавяния.

Това ще покаже, че сте отговорен заемодател и ще подобри кредитната ви история.

Втората стъпка е да избягвате нови заеми. Новите заеми могат да засегнат кредитната ви история, особено ако не можете да ги погасите навреме. Ако имате нужда от заем, опитайте се да го получите от Обб банката или друга финансова институция, която предлага кредити за хора с лоша кредитна история.

Третата стъпка, която може да ви помогне да подобрите кредитната си история, е да избягвате прекомерната употреба на кредитни карти. Ако използвате кредитна карта, опитайте се да я използвате с мерка и да погасявате дълга си навреме. Ако имате много кредитни карти, можете да ги закривате, за да намалите риска от задължения.

Подобряването на кредитната ви история може да отнеме време, но ако работите усилено, можете да подобрите кредитната си история и да получите Обб кредит с лошо цкр.

Когато подавате заявка за кредит, важно е да покажете, че сте способни да погасите заема. Това може да включва предоставяне на доказателства за доходите си и доказателства за стабилната ви работа.

Ако имате нужда от помощ при подобряване на кредитната си история, Обб банката може да ви помогне. В Обб банка има финансови консултанти, които могат да ви консултират за различни финансови въпроси, включително как да подобрите кредитната си история.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq