бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Обединение на бързи кредити

Какво е обединение на бързи кредити и какви са неговите ползи?

Обединение на бързи кредити е процес, при който се събират няколко кредита в един по-голям кредит. Това е полезно, когато имате множество кредити, които трябва да плащате всеки месец, защото обединяването на кредитите ще ви позволи да плащате само една вноска на месец. Това може да ви спести много време и усилия, като същевременно ще ви помогне да намалите месечните си разходи.

Обединението на бързи кредити има много ползи. Първо, това ще ви помогне да намалите месечните си разходи, защото ще имате само една вноска на месец. Второ, това ще ви помогне да намалите лихвения процент, който плащате, защото ще имате по-голям кредит с по-нисък лихвен процент.

Трето, това ще ви помогне да управлявате по-лесно своите финанси, защото ще имате само една вноска на месец, която трябва да платите.

За да изберете най-добрата оферта за обединение на бързи кредити, трябва да сравните различните оферти на пазара. Трябва да се обърнете към различни кредитни институции и да получите оферти от тях. След това трябва да сравните различните оферти и да изберете тази, която ви предлага най-добрите условия за обединение на кредитите.

За да се подготвите за процеса на обединение на бързи кредити, трябва да съберете всички необходими документи. Тези документи включват копия на всички кредитни договори, които имате, копия на всички разходи, които плащате всеки месец, и копия на всички документи, които потвърждават вашите доходи и разходи. След като сте събрали всички документи, трябва да се обърнете към кредитна институция и да започнете процеса на обединение на кредитите.

Как да изберем най-добрата оферта за обединение на бързи кредити?

Когато търсите най-добрата оферта за обединение на бързи кредити, трябва да обърнете внимание на няколко фактора. Първо, трябва да проверите лихвения процент, който ще плащате за новия кредит. Трябва да сравните лихвения процент на новия кредит с този на старите кредити, за да видите дали ще имате полза от обединението на кредитите.

Ако новият кредит има по-нисък лихвен процент, тогава ще имате полза от обединението на кредитите.

Второ, трябва да проверите таксите и другите разходи, свързани с новия кредит. Някои кредитни институции могат да ви предложат по-нисък лихвен процент, но да имат по-високи такси и други разходи, които трябва да платите. Трябва да сравните различните оферти и да изберете тази, която ви предлага най-добрите условия за обединение на кредитите.

Трето, трябва да проверите срока на новия кредит.

Ако срокът на новия кредит е по-дълъг, тогава ще имате по-ниски месечни вноски, но ще платите повече лихва за целия период на кредита. Ако срокът на новия кредит е по-кратък, тогава ще имате по-високи месечни вноски, но ще платите по-малко лихва за целия период на кредита. Трябва да изберете срока на новия кредит, който е най-подходящ за вас.

Четвърто, трябва да проверите условията за погасяване на новия кредит.

Трябва да проверите дали има някакви скрити такси или условия, които трябва да изпълните, за да погасите кредита по-рано. Трябва да изберете оферта, която ви предлага гъвкави условия за погасяване на кредита.

В крайна сметка, когато избирате най-добрата оферта за обединение на бързи кредити, трябва да се уверите, че можете да си позволите да плащате месечните вноски. Трябва да направите бюджет и да видите колко можете да отделяте всеки месец за погасяване на кредита. Ако не можете да си позволите да плащате месечните вноски, тогава не трябва да обединявате кредитите си.

Как да се подготвим за процеса на обединение на бързи кредити и какви документи са ни необходими?

Подготовката за процеса на обединение на бързи кредити изисква събиране на няколко важни документа. Първо, трябва да съберете копия на всички кредитни договори, които имате. Тези документи ще ви помогнат да изчислите колко дължите на всяка кредитна институция и колко ще ви струва да ги обедините в един кредит.

Трябва да съберете копия на всички разходи, които плащате всеки месец, като например такси за обслужване на кредита и други такси. Тези разходи ще ви помогнат да изчислите колко ще ви струва новият кредит.

Второ, трябва да съберете копия на всички документи, които потвърждават вашите доходи и разходи. Тези документи включват данъчни декларации, заплатни ведомости, банкови отчети и други.

Тези документи ще ви помогнат да докажете на кредитната институция, че имате достатъчно доходи, за да платите новия кредит.

Трето, трябва да се подготвите за процеса на кредитен преглед. Кредитната институция ще извърши кредитен преглед, за да провери вашата кредитна история и да види дали сте били надежден заемополучател в миналото. Трябва да се уверите, че нямате никакви неизплатени дългове или други проблеми с кредитната си история.

Четвърто, трябва да се подготвите за процеса на прехвърляне на кредитите в новата кредитна институция.

Трябва да се свържете с всяка кредитна институция, от която имате кредит, и да им кажете, че ще обедините кредитите си в нова институция. Трябва да им предоставите информация за новата институция и да им кажете, че ще погасите кредита с тях.

В крайна сметка, обединението на бързи кредити може да бъде полезно, но трябва да се подготвите правилно за процеса. Трябва да съберете всички необходими документи, да се подготвите за кредитен преглед и да се свържете с всяка кредитна институция, от която имате кредит. Ако се подготвите правилно, обединението на бързи кредити може да ви помогне да управлявате по-лесно своите финанси и да намалите месечните си разходи.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq