бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Обединяване на бързи кредити

Обединяване на бързи кредити – какво представлява опцията?

Обединяване на бързи кредити е опция, при която вземате даден кредит, за да покриете с него по-малки такива. Тази опция е предназначена за хора, които към настоящия момент имат няколко кредита, чието изплащане и начислявани лихви представляват твърде голяма финансова тежест. Ако и вие попадате в споменатата група хора, бихте могли да направите своеобразно обединяване на бързи кредити. Или казано с други думи, да изтеглите от една кредитна фирма или институция сумата, която ви трябва, за да изплатите сегашните си кредити. След което ще ви остане за погасяване само и единствено новият взет кредит.

Обединяване на бързи кредити – кои са основните преимущества за клиента?

Цел и главно преимущество за клиента на услугата „Обединяване на бързи кредити“ е намаляването на лихвите, които ще изплаща. Когато имате няколко неизплатени кредита, по всеки от тях се начисляват лихви и това може да бъде пагубно за вас във финансов план. Поради тази причина би било мъдро от ваша страна да замените въпросните микрокредити с един по-голям такъв. Последното ще ви позволи да намалите своите разходи, отиващи за изплащане на лихви, тъй като такива ще ви бъдат начислявани само по един кредит, а не по няколко.

Обединяване на бързи кредити – на кои аспекти да обърнете внимание?

Не забравяйте, че обединяване на бързи кредити се прави, за да бъдат значително намалени нивата на финансова тежест за вас. Така че когато вземате нов бърз кредит, който ще замени настоящите ви такива, обръщайте необходимото внимание на условията. Най-важното е лихвеният процент да бъде приемлив за вас и да не води до прекалено високи разходи по изплащането. Също така преди подписване на договора за кредит се уверете, че в него няма никакви скрити такси или условия, които е възможно да бъдат във финансов ущърб за вас. За съжаление в бранша все още се срещат фирми, ощетяващи своите клиенти с подобни некоректни практики.

Освен обединяване на бързи кредити, трябва да направите още нещо, за да гарантирате финансовата си стабилност и сигурност. А именно да бъдете достатъчно дисциплинирани и отговорни по време на периода, в чиито рамки ще ви се наложи да връщате новия взет кредит. Изчислете точно какви странични разходи бихте могли да си позволите да правите, без това да поставя рискове и предизвикателства пред нормалното изплащане на кредита. И не се изкушавайте да надвишавате въпросните разходи, за да не попаднете отново в една спирала от дългове, от която би ви било доста трудно да се измъкнете.    

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq