бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Общинска банка ямбол

История на Общинска банка Ямбол

История на Общинска банка Ямбол

Общинска банка Ямбол е една от най-старите банки в България, която е основана през 1883 година. Тя е била създадена като кредитно дружество, което е предоставяло заеми на местните земеделски стопани. След като банката е получила лиценз за банкова дейност, тя е започнала да предлага и други финансови услуги, като депозити, кредитни карти и инвестиционни продукти.

През 1990 година Общинска банка Ямбол е приватизирана и става част от Българския финансов конгломерат.

След това тя е била приватизирана от няколко инвеститора, които са я превърнали в една от най-големите банки в региона.

Днес Общинска банка Ямбол е модерна банка, която предлага широк спектър от финансови продукти и услуги на своите клиенти. Тя има мрежа от филиали в цялата страна и е известна със своята висока степен на професионализъм и качество на обслужване. Общинска банка Ямбол е една от най-успешните банки в България и продължава да се развива и да предлага нови и иновативни продукти на своите клиенти.

Продукти и услуги на Общинска банка Ямбол

Продукти и услуги на Общинска банка Ямбол

Общинска банка Ямбол предлага широк спектър от финансови продукти и услуги на своите клиенти. Тя предлага различни видове депозити, кредитни карти, кредити за жилищно строителство и ремонт, лизингови продукти, инвестиционни продукти и други. Банката предлага и онлайн банкиране, което позволява на клиентите да управляват своите сметки и да извършват различни финансови операции от вкъщи или от офиса си.

Един от най-популярните продукти на Общинска банка Ямбол е кредитната карта. Тя предлага различни видове карти, които са подходящи за различни нужди и предлагат различни предимства.

Кредитната карта на Общинска банка Ямбол е много удобна за плащания в магазини и онлайн, както и за теглене на пари от банкомати.

Банката предлага и различни видове кредити, като лични кредити, кредити за автомобили, кредити за жилищно строителство и ремонт и други. Кредитите на Общинска банка Ямбол са с конкурентни лихви и гъвкави условия за погасяване.

Освен това, Общинска банка Ямбол предлага и инвестиционни продукти, като акции, облигации и фондове. Тези продукти са подходящи за клиенти, които искат да инвестират своите пари и да постигнат по-високи доходи.

Банката има и специални продукти за бизнес клиенти, като бизнес кредити, лизингови продукти и други. Тези продукти са подходящи за малки и средни предприятия, които имат нужда от финансова подкрепа за развитието на своя бизнес.

Общинска банка Ямбол се стреми да предоставя на своите клиенти най-добрите финансови продукти и услуги, които отговарят на техните нужди и предоставят максимално удобство и комфорт.

Общинска банка Ямбол и обществената отговорност

Общинска банка Ямбол и обществената отговорност

Общинска банка Ямбол е една от най-големите банки в региона и е особено ангажирана с обществената отговорност. Банката подкрепя различни социални и културни инициативи, които имат за цел да подобрят качеството на живот на хората в общността.

Една от най-важните инициативи на Общинска банка Ямбол е програмата за корпоративна социална отговорност. Тази програма има за цел да подкрепя социални проекти, които са насочени към подобряване на образованието, здравеопазването, културата и околната среда.

Банката също така подкрепя инициативи, които са насочени към подпомагане на хората в нужда, като например хора с увреждания, бездомници и други.

Общинска банка Ямбол е създала и фондация, която има за цел да подкрепя социални проекти в общността. Фондацията предоставя финансова помощ на различни организации и институции, които работят за благото на общността.

Банката е създала и програма за екологична отговорност, която има за цел да намали негативното въздействие на банката върху околната среда. Тази програма включва различни мерки за намаляване на енергийната консумация и въглеродните емисии, както и за подобряване на управлението на отпадъците.

Общинска банка Ямбол е ангажирана с обществената отговорност и продължава да подкрепя социални и културни инициативи, които имат за цел да подобрят качеството на живот на хората в общността. Банката е готова да продължи да работи за благото на обществото и да подпомага социални проекти и инициативи, които имат положителен принос за общността.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq