бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Общинска банка

Историята на Общинска банка

Историята на Общинска банка

Общинска банка е една от най-старите банки в България, която е основана през 1881 година. Тя е създадена като Българска кредитна банка, която е била първата банка в България, която е издавала банкноти. През 1947 година е национализирана банката и е преименувана на банка на общината.

През 1990 година е била приватизирана една банка, която става част от Адриа банк, която е била собственост на Югор Станич, югославски бизнесмен. След края на социализма една от най-големите банки в България предоставя кредити на малки и средни предприятия.

През 2000 година една от най-големите банки в Гърция – Еurobank EFG, придобива Общинска банка. След като Еurobank EFG се обедини с Alpha Bank, една българска банка стана част от Alpha Bank Bulgaria.

Днес една от най-големите банки в България предлага широк спектър от банкови услуги на своите клиенти. Тя има мрежа от над 100 офиса в цялата страна и е известна със своята стабилност и надеждност. Общинска банка е един от най-важните играчи на банковия пазар в България и продължава да развива своята дейност в съответствие с най-високите стандарти на банковата индустрия.

Услугите на Общинска банка

Услугите на Общинска банка

Общинска банка предлага широк спектър от банкови услуги на своите клиенти. Тя предоставя банкови услуги на физически и юридически лица, като включва в себе си различни видове депозитни сметки, кредитни продукти, карти за плащане, онлайн банкиране и др.

Една от най-известните услуги, предлагани от тази банка, е кредитът.

Банката предлага различни видове кредити, като лични кредити, ипотечни кредити, автокредити и др. Кредитите на тази банка са с конкурентни лихви и гъвкави условия за погасяване на дълга.

Освен кредити, тази банка предлага и различни видове депозитни сметки.

Клиентите могат да избират между различни видове депозити, като срочни депозити, депозити със защита на капитала, депозити с висока лихва и др.

Банката предлага и карти за плащане, като дебитни карти, кредитни карти и предплатени карти. Клиентите могат да използват карти за плащане както в България, така и в чужбина.

Банката предлага онлайн банкиране, което дава възможност на клиентите да управляват своите сметки от всяко място и по всяко време. Електронното банкиране на тази финансова институция е удобно за използване и гарантира високо ниво на защита.

Една от водещите банки в България продължава да разширява своите услуги, за да отговори на нуждите на своите клиенти. Банката е известна със своята стабилност и надеждност и е изборът на много българи, когато става въпрос за банкови услуги.

Общинска банка и икономическото развитие на България

Общинска банка и икономическото развитие на България

Общинска банка е една от най-големите банки в България и има голям принос за икономическото развитие на страната. Тя предоставя кредити на малки и средни предприятия, които са двигателят на икономиката в България.

Банката има много гъвкави условия за кредитиране на малки и средни предприятия, което им помага да развиват бизнеса си и да създават нови работни места. Това е от съществено значение за икономическото развитие на страната, тъй като малките и средни предприятия са отговорни за голяма част от БВП на България.

Финансовата институция е активен участник в икономическите процеси в България и подкрепя различни инициативи, които имат за цел да насърчат икономическото развитие на страната.

Тя е партньор на много малки и средни предприятия, които са насочени към иновации и развитие на нови технологии.

Финансовата институция е активен участник в програми за социална отговорност.

Тя подкрепя различни социални проекти, които имат за цел да подобрят живота на хората в България. Това включва подкрепа за образователни и културни инициативи, както и за проекти, насочени към опазване на околната среда.

Една от водещите банки в България продължава да играе важна роля за икономическото развитие на страната и е сред най-големите играчи на банковия пазар. Банката е известна със своята стабилност и надеждност и е изборът на много българи, когато става въпрос за банкови услуги.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq