бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Онлайн кредитиране

Онлайн кредитиране – услуга с непрекъснато разрастващ се пазар

Както във всички други сектори, и в сектора на кредитните услуги вече съвсем ясно си личи тенденцията към дигитализация на отделните процеси и операции. Появата на услугите по онлайн кредитиране е резултат именно от тази дигитализация. Те имат за цел да осигурят на клиента максимално бърз, лесен и удобен достъп до средствата, от които се нуждае. Вече не е нужно да чакате по гишета и опашки, както и да следвате безкрайните банкови процедури за отпускане на заеми. Не е задължително дори да излизате от дома или офиса си, за да кандидатствате за желания кредит. Всичко става онлайн и можете да извървите целия процес, докато сте се настанили удобно пред своя компютър или лаптоп.

Полезни съвети при ползване на услугите за онлайн кредитиране

Подходете с нужните дози внимание и отговорност при избора на конкретна фирма, чиито услуги за онлайн кредитиране ще използвате. Трябва ви надежден и коректен партньор, на когото знаете, че можете да разчитате. Най-важното е да потърсите отзиви и мнения от предишни клиенти, за да разберете дали те са били удовлетворени от услугите за онлайн кредитиране. Също така проверете дали фирмата е способна да отговори на нуждите и изискванията ви в процеса на онлайн кредитиране – като например да ви отпусне парите в необходимите срокове, да ви предостави приемливи лихвени проценти и т.н.  

Помислете внимателно и каква точно сума на кредита би била най-удачна за вас. Имайте предвид, че въпросната сума от една страна трябва да ви позволява да покриете напълно текущите си разходи и задължения, а от друга – да не е прекалено голяма и да нямате проблеми впоследствие при изплащането й. За разлика от банковите заеми, при онлайн кредитирането не са налице минимални прагове по отношение на отпусканите суми.. Така че няма нужда да вземате по-голям кредит, отколкото ви е нужен, нагърбвайки се с прекалено тежко финансово бреме.

Онлайн  кредитиране – какво включва формулярът, който трябва да попълните?

Още едно преимущество на онлайн кредитирането е, че при него няма да попълвате купища документи, които биха ви били изисквани от банките. Кандидатства се само с един формуляр, който общо взето включва данни, съдържащи се в личната ви карта. В това число трите имена, ЕГН, адрес и номер на документа за самоличност. Споменатата информация е напълно достатъчна за кредитора, за да провери актуалното ви финансово състояние и вашето кредитно минало. При чисто кредитно минало почти сигурно процесът ще завърши с одобрението ви за онлайн кредитиране и своевременното отпускане на желаните средства по сметката ви.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq