бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Онлайн кредити

Онлайн кредити – причини за повишаване на тяхната популярност

Повишаването на популярността на услугите за отпускане на онлайн кредити е ясно изразена тенденция през последните години. Това се дължи най-вече на променящите се лайфстайл, навици и изисквания на съвременните работещи хора. Все по-малка част от тях са склонни постоянно да се разкарват до банкови клонове или фирмени офиси, както и да чакат по опашки и гишета. Онлайн услугите им позволяват да заявят желания кредит, без въобще да е необходимо да излизат от дома или офиса си и да разместват своя обичаен график.

След началото на Covid – пандемията значението на услугите за отпускане на онлайн кредити нарасна още повече. Те ви дават възможност бързо, удобно и напълно безопасно да кандидатствате и получите кредита, който ви трябва, за да стабилизирате своите лични финанси. Фирмите за бързи кредити разработиха удачни услуги, които да отговорят напълно на нуждите на хората и бизнесите, изпаднали във временно финансово затруднение вследствие на някои от ограниченията, които въпросната пандемия ни донесе.

Онлайн кредити – на какво трябва да обърнете внимание при кандидатстване?

При кандидатстване за онлайн кредити трябва да обърнете внимание на няколко важни неща. Една от тях е фирмата, която ви ги предлага. Уверете се, че става въпрос за фирма, която е регистрирана според законовите изисквания и дейността й е напълно регламентирана. Само така можете да сте сигурни, че няма да попаднете на некоректни практики, които да доведат до финансовото ви ощетяване. Хубаво е съответната фирма да разполага с официален уебсайт, на който е дадена цялата необходима информация за нейните услуги.

След това ви остава да разгледате прецизно самите оферти за онлайн кредити. Внимавайте за сумата на кредита, която ще заявите. От една страна тя трябва да е достатъчна, за да покрие настоящите ви нужди, но от друга – да не е прекалено голяма и да сте сигурни, че ще можете безпроблемно да я върнете заедно с начисляваните лихви. Четете всички условия и клаузи по договора, за да няма впоследствие изненади, които да са във ваш ущърб.

Възползвайте се от нашите изгодни оферти за онлайн кредити!

Нашите изгодни оферти за онлайн кредити ще ви помогнат да получите необходимите ви средства точно тогава, когато ви трябват най-много, за да стабилизирате личните си финанси. Кандидатстването при нас става само с попълване на един стандартен онлайн формуляр. След като ни го изпратите, можете да очаквате отговор в рамките на минути. Ако всичко е наред с вашата кандидатура, е възможно парите да бъдат преведени по сметката ви дори още на същия ден.

Две са базовите оферти за онлайн кредити, които бихме могли да ви предложим. Първата оферта на практика представлява бърз кредит до заплата, който е предвиден за покриване на текущи нужди и разходи. При тази оферта отпусканите суми са от 50 до 1000 лева, а сроковете за погасяване – от 5 до 45 дни. При втората оферта вече става въпрос за бърз кредит на месечни вноски. Тук отпусканите суми са от 400 до 6000 лв, докато сроковете за погасяване – от 2 до 18 месеца.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq