бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Онлайн кредит с лошо цкр

Как да получите онлайн кредит с лошо цкр?

Как да получите онлайн кредит с лошо цкр?

Ако имате лоша кредитна история, може да се чувствате отчаяно, когато става въпрос за получаване на кредит. Но не се отказвайте – има начини да получите онлайн кредит с лошо цкр. Ето някои от тях:

1. Търсете онлайн кредитори, които предлагат кредити за хора с лошо цкр.

В интернет има много кредитори, които са специализирани в предоставянето на кредити на хора с лоша кредитна история. Тези кредитори обикновено имат по-гъвкави условия и по-високи лихвени проценти, но все пак може да получите кредит.

2. Използвайте поръчкови кредити. Поръчковите кредити са кредити, които се предоставят от магазини или онлайн магазини.

Тези кредити обикновено имат по-високи лихвени проценти, но могат да бъдат по-лесни за получаване, особено ако имате лоша кредитна история.

3. Използвайте залогови кредити. Залоговите кредити са кредити, които се предоставят срещу залог на имущество. Тези кредити обикновено имат по-ниски лихвени проценти, защото кредиторът има гаранция за възстановяване на парите си.

Ако имате имущество, което можете да заложите, това може да бъде опция за вас.

4. Използвайте косигнатор. Косигнаторът е човек, който се съгласява да поеме отговорността за възстановяване на кредита, ако не успеете да го платите. Ако имате приятел или член на семейството, който има добра кредитна история, те може да бъдат косигнатор на кредита ви.

Тези са някои от начините да получите онлайн кредит с лошо цкр. Но винаги трябва да бъдете внимателни и да се уверите, че можете да платите кредита навреме, за да не се задлъжнявате още повече.

Какви са условията за онлайн кредит с лошо цкр?

Какви са условията за онлайн кредит с лошо цкр?

Когато търсите онлайн кредит с лошо цкр, трябва да знаете, че условията могат да бъдат по-строги, отколкото за кредити за добра кредитна история. Ето някои от условията, които може да очаквате:

1. По-високи лихвени проценти.

Кредиторите, които предлагат кредити на хора с лоша кредитна история, обикновено имат по-високи лихвени проценти, за да компенсират по-голямото рискове, свързани с предоставянето на кредит на хора с лоша кредитна история.

2. По-строги условия за плащане. Кредиторите може да изискват по-строги условия за плащане, като например по-кратки срокове за погасяване на кредита или по-високи месечни вноски.

3. Изисквания за залог.

Някои кредитори може да изискват залог за кредита, за да намалят риска от неплащане. Това може да бъде имущество като недвижимост, автомобил или други ценности.

4. По-малки кредитни лимити.

Кредиторите може да предоставят по-малки кредитни лимити на хора с лоша кредитна история, за да намалят риска от неплащане.

5. Изисквания за косигнатор. Кредиторите може да изискват косигнатор на кредита, който да поеме отговорността за възстановяване на кредита, ако не успеете да го платите.

Тези са някои от условията, които може да очаквате при търсене на онлайн кредит с лошо цкр. Винаги трябва да се уверите, че разбирате условията на кредита и да ги спазвате, за да избегнете допълнителни задлъжнявания.

Как да изберете най-добрия онлайн кредит с лошо цкр?

Как да изберете най-добрия онлайн кредит с лошо цкр?

Когато търсите онлайн кредит с лошо цкр, е важно да изберете най-добрия за вас. Ето някои от нещата, които трябва да вземете предвид, когато избирате кредитор:

1. Лихвен процент. Лихвеният процент е един от най-важните фактори при избора на кредитор.

Трябва да сравните лихвените проценти на различните кредитори, за да намерите най-добрата оферта за вас.

2. Условия за плащане. Трябва да се уверите, че можете да изпълните условията за плащане на кредита. Това включва сроковете за плащане, месечните вноски и други такси и такси.

3. Кредитен лимит.

Трябва да се уверите, че кредитният лимит е достатъчно голям, за да покриете нуждите си. Но не забравяйте, че по-големият кредитен лимит може да означава по-високи месечни вноски и по-високи лихвени проценти.

4. Залог. Ако кредиторът изисква залог, трябва да се уверите, че имате имущество, което можете да заложите.

Трябва да се уверите, че сте готови да поемете риска от загуба на залога, ако не успеете да платите кредита.

5. Репутация на кредитора. Трябва да проверите репутацията на кредитора, преди да изберете да работите с тях. Прочетете отзиви от други клиенти и проверете дали кредиторът има добра репутация за предоставяне на кредити на хора с лоша кредитна история.

Тези са някои от нещата, които трябва да вземете предвид, когато избирате онлайн кредит с лошо цкр. Винаги трябва да се уверите, че разбирате условията на кредита и да ги спазвате, за да избегнете допълнителни задлъжнявания.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq