бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Онлайн уникредит

Како да земете Онлайн уникредит?

Онлайн уникредит е одличен начин да земете кредит на брз и едноставен начин. Со само неколку клика, можете да земете кредит од каде и да било, во било кој момент. Прво што треба да направите е да одете на веб-страницата на Уникредит и да изберете опцијата за онлајн кредитирање.

Потоа, треба да го пополните формуларот со вашите лични податоци и да го испратите.

Кога ќе го испратите формуларот, ќе добиете одговор за вашата апликација во рок од неколку минути. Ако вашата апликација биде одобрена, ќе добиете уведомување со информации за износот на кредитот и условите за враќање на кредитот.

За да го добиете кредитот, треба да потврдите вашата апликација со потпис на договорот и да го добиете кредитот на вашиот банкарски сметка. Онлайн уникредит е едноставен начин за земање на кредит, бидејќи не мора да одите во банката и да чекате во ред.

Ова е одличен начин за луѓе кои имаат забрана за земање на кредити, бидејќи онлајн кредитите на Уникредит не ги проверуваат вашите кредитни резултати.

Интернет кредитите на Уникредит са идеални за хора, които имат забрана за получаване на кредити, защото онлайн кредитите на Уникредит не проверяват кредитните ви резултати.

Онлајн уникредит е одличен начин да земете кредит на брз и едноставен начин, без многу чекање и без многу папира. За да го земете, потребно е само да го пополните формуларот и да го испратите. Со онлајн кредитите на Уникредит, можете да го земете кредитот што ви треба, брзо и едноставно.

Предности на Онлайн уникредит

Предностите на Онлайн уникредит се многу. Првата предност е дека можете да земете кредит на брз и едноставен начин, без многу чекање и без многу папира. Онлајн кредитите на Уникредит се одличен начин да земете кредит, бидејќи не мора да одите во банката и да чекате во ред.

Втората предност е дека Онлайн уникредит ви нуди можности за персонализирано кредитирање. Можете да изберете износ на кредитот и период на враќање кои одговараат на вашиот буџет и потреби. Ова значи дека нема да плаќате за кредит кој не ви е потребен или кој не можете да го вратите.

Третата предност на нашата услуга е, че кредитите се одобряват бързо и лесно.

Можете да го добиете кредитот во рок од неколку минути откако ќе го испратите вашата апликација. Ова е одлично за луѓе кои имаат потреба од пари во најкраток можен рок.

Четвъртото предимство на нашата онлайн кредитна услуга е, че кредитите се одобряват без да се прави проверка на кредитната история. Ова значи дека луѓе со лоша кредитна историја можат да земат кредити, што не е можно со други видови на кредитирање.

Петата предимство на нашата услуга е, че можете да върнете кредита си онлайн.

Не мора да одите во банката да го вратите кредитот, бидејќи можете да го направите тоа преку интернет. Ова е многу удобно и едноставно, особено за луѓе кои не можат да одат во банката поради работа или други обврски.

Всички тези предимства правят онлайн кредита отличен избор за хора, които имат нужда от кредит. Онлајн кредитите на Уникредит се брзи, едноставни, персонализирани и безбедни, што значи дека може да ги користите со доверба и убедливост дека ќе бидете задоволни со услугите кои ги добивате.

Како да го вратите Онлайн уникредит?

Враќањето на Онлайн уникредит е едноставно и лесно. Кога ќе го земете кредитот, ќе добиете информации за износот на кредитот и условите за враќање на кредитот. Можете да го вратите кредитот на неколку начини, вклучувајќи го и онлајн начинот.

Првиот начин за враќање на кредитот е да го вратите во банката. Ако сте во можност да одете во банката, можете да го вратите кредитот таму. Треба да ја земете вашата кредитна картичка и да ја платите вашата рата на кредитот. Ова е едноставен начин за враќање на кредитот, но може да биде неудобен ако не можете да одете во банката поради работа или други обврски.

Вториот начин за враќање на кредитот е онлајн плаќање.

Онлајн плаќањето е наједноставен начин за враќање на кредитот. Можете да го вратите кредитот преку интернет, со користење на вашата кредитна картичка или банкарска сметка. Ова е многу удобно и едноставно, особено за луѓе кои не можат да одат во банката поради работа или други обврски.

Третиот начин за враќање на кредитот е автоматско плаќање.

Можете да го подесите автоматското плаќање на вашата кредитна картичка или банкарска сметка, така што кредитната рата ќе се плаќа автоматски секој месец. Ова е одличен начин да го вратите кредитот, бидејќи нема да заборавите да го платите и нема да платите казнени поени за закаснување.

Сите овие начини за враќање на кредитот се достапни за луѓе кои го земаат Онлайн уникредит. Вашите услови за враќање на кредитот ќе бидат наведени во договорот за кредитот, така што можете да знаете точно колку треба да платите и кога треба да го платите. Интернет кредитът е удобен и лесен начин за получаване на заем, а възстановяването на заема е също толкова лесно и удобно.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq