бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Откриване на банкова сметка в уникредит

Как да откриете банкова сметка в уникредит?

Откриването на банкова сметка в Уникредит е лесно и бързо. За да откриете сметка, можете да посетите най-близкото отделение на банката или да използвате онлайн формата за откриване на сметка.

При посещение на отделението на банката, ще бъдете посрещнати от опитен служител, който ще ви насочи към правилната форма за откриване на сметка. Трябва да представите личната си карта и данни за контакт като телефонен номер и адрес. След като попълните формата, ще трябва да подпишете договора за откриване на сметка и да внесете начален депозит.

Ако предпочитате да откриете сметката си онлайн, можете да посетите уебсайта на Уникредит и да използвате онлайн формата за откриване на сметка. Трябва да попълните всички необходими данни, включително личните си данни и данни за доходите си. След като попълните формата, ще трябва да я подпишете с електронен подпис и да внесете начален депозит.

Откриването на банкова сметка в Уникредит е бързо и лесно и може да се извърши както в отделението на банката, така и онлайн. След като откриете своята сметка, ще имате достъп до множество услуги и предимства, които предлага Уникредит.

Изисквания за откриване на банкова сметка в уникредит

Откриването на банкова сметка в Уникредит изисква някои основни изисквания. Преди да отидете в отделението на банката или да използвате онлайн формата за откриване на сметка, трябва да знаете какви документи и информация ще ви потребят.

Първото изискване е да сте навършили 18 години.

Това е минималната възраст, която изисква Уникредит за откриване на банкова сметка. Второто изискване е да имате лична карта или друг документ за самоличност, който е признат от банката. Третото изискване е да предоставите данни за контакт, като телефонен номер и адрес.

Освен тези основни изисквания, Уникредит може да изисква и допълнителни документи, в зависимост от типа на сметката, която искате да откриете. Например, ако искате да откриете бизнес сметка, може да бъде необходимо да представите документи, свързани с вашата фирма.

Важно е да имате предвид, че Уникредит може да извършва проверки на вашата кредитна история, преди да одобри откриването на сметка.

Това означава, че ако имате забавени плащания или други финансови проблеми, може да бъде по-трудно да откриете сметка в банката.

Откриването на банкова сметка в Уникредит изисква някои основни изисквания, като навършване на 18 години, наличие на лична карта или друг документ за самоличност и предоставяне на данни за контакт. В зависимост от типа на сметката, може да бъдат изискани и допълнителни документи. Важно е да имате предвид, че банката може да извършва проверки на вашата кредитна история.

Предимствата на откриване на банкова сметка в уникредит

Откриването на банкова сметка в Уникредит носи множество предимства за клиентите на банката. Ето някои от тях:

Първо, клиентите на Уникредит имат достъп до широка гама от банкови услуги и продукти. Откриването на сметка в банката ви дава възможност да използвате кредитни карти, да получавате кредити, да извършвате платежи и много други.

Второ, Уникредит предлага различни начини за управление на вашата сметка. Можете да използвате онлайн банкиране, мобилно банкиране или да посетите най-близкото отделение на банката, за да управлявате своята сметка.

Трето, клиентите на Уникредит могат да се възползват от ниски такси и комисионни.

Банката предлага конкурентни цени за различните си продукти и услуги, което я прави привлекателна за много хора.

Четвърто, Уникредит е голяма международна банка, която има много опит и експертиза във финансовия сектор. Това означава, че клиентите на банката могат да се чувстват спокойни, че техните финансови нужди са в добри ръце.

Накрая, клиентите на Уникредит могат да се възползват от различни промоции и наградни програми. Банката редовно предлага специални оферти за своите клиенти, които могат да включват наградни точки, намаления на такси и други.

Откриването на банкова сметка в Уникредит е свързано с множество предимства за клиентите на банката. Тези предимства включват достъп до широка гама от банкови услуги и продукти, различни начини за управление на вашата сметка, ниски такси и комисионни, опитна експертиза във финансовия сектор и различни промоции и наградни програми.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq