бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Отпускане на кредит с лоша кредитна история

Как да получите кредит с лоша кредитна история?

Отпускане на кредит с лоша кредитна история е трудна задача, но не е невъзможна. Ако имате лоша кредитна история, може да се чувствате безнадеждни и да мислите, че никой няма да ви даде кредит. Но не се отказвайте толкова лесно. Има начини да получите кредит, дори и с лоша кредитна история.

Първата стъпка, която трябва да направите, е да проверите своята кредитна история.

Това ще ви помогне да разберете какво точно е причината за лошата ви кредитна история. Може да има грешки във вашата кредитна история, които да трябва да се коригират. Ако откриете такива грешки, трябва да се свържете с кредитната агенция, за да ги коригирате.

След като сте проверили своята кредитна история и сте коригирали всички грешки, трябва да започнете да подобрявате своята кредитна история. Това може да се постигне чрез редовни плащания на всички ваши дългове и кредити.

Ако имате кредити, които не сте в състояние да погасите, трябва да се свържете с кредиторите си и да им обясните ситуацията си. Може да се договорите за по-малки плащания или за отлагане на плащането.

Ако все още не можете да получите кредит, има няколко опции за отпускане на кредит с лоша кредитна история. Една от тези опции е да потърсите кредит от онлайн кредитори. Тези кредитори обикновено не изискват толкова строги критерии за кредитиране и могат да ви дадат кредит, дори и с лоша кредитна история.

Друга опция е да потърсите кредит от кредитни кооперации.

Кредитните кооперации са некомерсиални организации, които предлагат кредити на своите членове. Те обикновено имат по-ниски лихвени проценти и по-гъвкави условия за кредитиране.

В заключение, отпускането на кредит с лоша кредитна история може да бъде трудно, но не е невъзможно. Трябва да проверите своята кредитна история, да я коригирате, ако има грешки, и да подобрите своята кредитна история. Ако все още не можете да получите кредит, има няколко опции за отпускане на кредит с лоша кредитна история, като онлайн кредитори и кредитни кооперации.

Как да подобрите своята кредитна история, за да получите кредит?

Ако имате лоша кредитна история, може да бъде трудно да получите кредит. Но не се отказвайте толкова лесно. Има начини да подобрите своята кредитна история и да получите кредит.

Ето няколко съвета, които може да ви помогнат да подобрите своята кредитна история.

Първо, трябва да започнете да плащате всички свои дългове и кредити навреме. Това е най-важното нещо, което може да направите, за да подобрите своята кредитна история. Ако имате забавени плащания, те ще се отразят на вашата кредитна история и ще намалят шансовете ви да получите кредит.

Второ, трябва да намалите своята кредитна употреба. Това означава да намалите баланса на кредитните си карти и да не използвате повече от 30% от лимита на кредитната си карта.

Ако използвате повече от 30% от лимита на кредитната си карта, това може да намали вашата кредитна оценка.

Трето, трябва да избягвате да отваряте нови кредитни сметки. Ако имате много кредитни сметки, това може да намали вашата кредитна оценка. Така че, ако не е необходимо, не отваряйте нови кредитни сметки.

Четвърто, трябва да проверявате своята кредитна история редовно.

Това ще ви помогне да видите какво точно се случва с вашата кредитна история и да откриете грешки, ако има такива. Ако откриете грешки, трябва да се свържете с кредитната агенция, за да ги коригирате.

Пето, трябва да се свържете с кредиторите си, ако имате забавени плащания или не можете да погасите дълговете си. Може да се договорите за по-малки плащания или за отлагане на плащането. Това ще ви помогне да избегнете забавени плащания и да подобрите своята кредитна история.

В заключение, подобряването на своята кредитна история може да отнеме време, но е важно да започнете да плащате всички свои дългове и кредити навреме, да намалите своята кредитна употреба, да избягвате да отваряте нови кредитни сметки, да проверявате своята кредитна история редовно и да се свържете с кредиторите си, ако имате забавени плащания или не можете да погасите дълговете си. Тези съвети ще ви помогнат да подобрите своята кредитна история и да получите кредит, дори и с лоша кредитна история.

Какви са опциите за отпускане на кредит с лоша кредитна история?

Отпускането на кредит с лоша кредитна история може да бъде трудно, но не е невъзможно. Ето няколко опции, които може да разгледате, ако имате лоша кредитна история и имате нужда от кредит.

Първата опция е да потърсите кредит от онлайн кредитори. Тези кредитори обикновено не изискват толкова строги критерии за кредитиране и могат да ви дадат кредит, дори и с лоша кредитна история.

Трябва да бъдете внимателни, когато търсите онлайн кредитори, защото има много измамници, които се опитват да измамят хора с лоша кредитна история. Така че, преди да изберете онлайн кредитор, трябва да направите добре изследване и да проверите репутацията на кредитора.

Втората опция е да потърсите кредит от кредитни кооперации. Кредитните кооперации са некомерсиални организации, които предлагат кредити на своите членове. Те обикновено имат по-ниски лихвени проценти и по-гъвкави условия за кредитиране.

За да станете член на кредитна кооперация, трябва да имате определен брой акции в кооперацията. Така че, ако искате да потърсите кредит от кредитна кооперация, трябва да се свържете с местната кооперация и да се информирате за условията за членство.

Третата опция е да потърсите кредит от семейния си кръг или приятелите си. Това може да бъде трудно, защото може да се чувствате неловко да поискате пари от близките си.

Но ако имате добри отношения със своите близки, те може да ви помогнат да получите кредит, дори и с лоша кредитна история.

Ако решите да потърсите кредит от близките си, трябва да се уверите, че можете да ги погасите навреме. Трябва да се договорите за условията на кредита и да ги спазвате.

В заключение, отпускането на кредит с лоша кредитна история може да бъде трудно, но не е невъзможно. Има няколко опции за отпускане на кредит с лоша кредитна история, като онлайн кредитори, кредитни кооперации и близки. Трябва да изберете опцията, която е най-подходяща за вас и да се уверите, че можете да погасите кредита навреме.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq