бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Отпускане на кредит с лоша кредитна история

Какво представлява отпускането на кредит с лоша кредитна история?

Отпускането на кредит с лоша кредитна история е процес, при който заемателят се опитва да получи кредит, въпреки факта, че има проблеми в своята кредитна история. Лошата кредитна история обикновено се дължи на неплащане на кредити в миналото, пропускане на срокове за вноски или други финансови проблеми. Тези проблеми могат да бъдат резултат от неотдавна загуба на работа, развод, здравословни проблеми или други финансови затруднения.

Отпускането на кредит с лоша кредитна история обикновено е по-трудно и по-скъпо, отколкото за заемател с добра кредитна история.

Това е така, защото кредиторите със сигурност искат да гарантират своята финансова сигурност и не искат да рискуват да заемат пари на хора, които могат да имат проблеми във връзка с плащането. Затова те могат да изискват по-високи лихвени проценти или да изискват залог като гаранция за кредита.

Въпреки трудностите, отпускането на кредит с лоша кредитна история не е невъзможно. Има няколко идеи и стратегии, които заемателят може да използва, за да увеличи шансовете си да получи одобрение за кредит. Една от възможностите е да подобри своята кредитна история предварително и да докаже на кредиторите, че това, което се е случило в миналото, не е повтаряемо и че е в състояние да изпълни задълженията си.

Как да подобрите своята кредитна история преди да се опитате да вземете кредит?

Преди да се опитате да отпуснете кредит с лоша кредитна история, е важно да се фокусирате върху подобряването на своята кредитна история. Това ще увеличи шансовете ви да получите одобрение за кредит и ще ви помогне да получите по-добри условия за заемане.

Една от първите стъпки, които можете да предприемете, е да разберете какъв е точният състояние на вашата кредитна история. Можете да поискате безплатен отчет от кредитните бюра, като Experian, Equifax или TransUnion.

Това ще ви позволи да видите какви са вашите текущи задължения, както и дали има някакви грешки или неточности в отчета.

След като сте разбрали състоянието на вашата кредитна история, можете да се фокусирате върху подобряването й. Една от най-важните стъпки е да започнете да плащате своите дългове навреме и да ги изплащате в пълен размер. Това ще покаже на кредиторите, че сте отговорен заемател и че сте в състояние да изпълнявате задълженията си.

В допълнение към плащането на време, можете също така да опитате да намалите своите дългове.

Можете да започнете с погасяването на дълговете с най-високи лихвени проценти или отделите повече пари за плащане на дълговете си всеки месец. Това ще намали вашите задължения и ще подобри вашата кредитна история.

Важно е също така да се избягват нови кредити или заеми, докато опитвате да подобрите кредитната си история. Новите заеми могат да увеличат вашите дългове и да увеличат риска от неплащане.

Вместо това, опитайте се да използвате съществуващите кредити отговорно и да ги изплащате навреме.

Подобряването на вашата кредитна история може да отнеме време и усилия, но ще се отрази положително на вашите шансове за отпускане на кредит с лоша кредитна история. Покажете на кредиторите, че сте в състояние да изпълнявате своите задължения и че сте постигнали финансова стабилност. Това ще ви помогне да получите по-добри условия за заемане и да улесни процеса на отпускане на кредит с лоша кредитна история.

Алтернативни начини за отпускане на кредит с лоша кредитна история.

Отпускането на кредит с лоша кредитна история може да бъде предизвикателство, но има алтернативни начини, които можете да използвате, за да получите нужния финансов ресурс.

Един от възможните алтернативни начини за отпускане на кредит с лоша кредитна история е да се обърнете към лични заемодатели или микрофинансови институции. Тези заемодатели обикновено не отстраняват кандидати с лоша кредитна история и са по-гъвкави в условията за кредитиране.

Въпреки това, трябва да бъдете внимателни и да проверите репутацията и условията на заемодателя, преди да пристъпите към отпускане на кредит от тях.

Друг алтернативен начин за отпускане на кредит с лоша кредитна история е да потърсите съучастници или събиране на средства. Това може да включва приятели, семейство или дори съотборници, които са готови да ви помогнат с финансовата подкрепа, която ви е необходима. Тези лица могат да ви отпуснат заем с по-ниска лихва или дори без такава.

Важно е да сключите писмено споразумение, в което се посочват условията на заема, за да избегнете потенциални спорове в бъдеще.

Още един вариант е да се обърнете към кредитни съюзи. Тези кооперативни организации предоставят кредити на своите членове и са по-гъвкави в условията за кредитиране.

Въпреки че имат по-строги изисквания от банките, могат да бъдат по-разбиращи към заематели с лоша кредитна история.

В заключение, отпускането на кредит с лоша кредитна история не е безнадеждно положение. Има различни алтернативни начини, които можете да използвате, за да получите кредит, въпреки предишните финансови затруднения. Тези включват лични заемодатели, съучастници, кредитни съюзи и други. Важно е да изследвате и да сравните различните възможности, за да намерите най-доброто решение, което отговаря на вашите нужди и възможности.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq