бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Отпускане на кредит с лошо цкр

Какво представлява отпускането на кредит с лошо цкр?

Отпускането на кредит с лошо цкр е процес, при който банките и други кредитори предоставят финансова помощ на лица, които имат лошо кредитно рейтингово състояние (цкр). Лошо цкр се отнася за ситуация, в която заемополучателят има история на неплащане на кредити, забавяне в плащанията или други пропуски.

Въпреки лошата цкр, отпускането на кредит може да бъде възможно, но под различни условия. Кредиторите обикновено извършват преценка на риска и изискват допълнителни гаранции или по-високи лихвени проценти. Това е необходимо за да компенсират възможните загуби, които могат да възникнат при отпускането на кредит на лице с лошо цкр.

Отпускането на кредит с лошо цкр може да се извършва както за лични, така и за бизнес нужди.

Заемополучателят може да използва парите за обезщетяване на дългове, ремонт на имот, покупка на автомобил или други разходи. В случай на бизнеси, отпускането на кредит с лошо цкр може да помогне за започване на нов бизнес, разширяване на вече съществуващ или други предприятия.

В заключение, отпускането на кредит с лошо цкр е възможно, но с по-високи рискове и по-строги условия. Заемополучателят трябва да бъде готов да предостави допълнителни гаранции и да приеме по-високи лихвени проценти. Въпреки това, тази възможност може да бъде ценна за тези, които се нуждаят от финансова помощ, въпреки лошата си кредитна история.

Как да се подготвим за отпускане на кредит с лошо цкр?

Преди да се отпусне кредит с лошо цкр, е важно да се подготвим правилно. Ето няколко стъпки, които можем да предприемем, за да увеличим своите шансове за успешно одобряване на кредита.

1. Проверка на кредитната история: Първата стъпка е да си получите копие от своята кредитна история.

Това ви позволява да разберете какво представлява вашата лоша цкр и да проверите дали има някакви неточности или грешки в вашата кредитна досие. Ако откриете такива грешки, свържете се с кредитната агенция, за да ги коригират.

2. Подготовка на документация: Заемополучателят трябва да представи съответната документация, за да докаже своята платежоспособност.

Това включва данни за доходите, работното място, данъчни декларации и други документи, които могат да дадат представа за финансовото ви положение. Подробна и точна информация ще помогне на кредитора да направи решение за отпускането на кредита.

3. Търсене на подходящ кредитор: В случай на отпускане на кредит с лошо цкр, може да бъде по-трудно да намерите кредитор, който е готов да предостави финансиране.

Важно е да направите изследване на пазара и да намерите кредитор, който специализира в отпускането на кредити на лица с лошо цкр. Разгледайте различни възможности и сравнете условията, за да изберете най-подходящото предложение.

В заключение, предварителната подготовка и изборът на подходящ кредитор са от съществено значение при отпускането на кредит с лошо цкр. Проверката на кредитната история и подготовката на нужната документация помагат да се представите в най-добрата светлина пред кредитора. Също така, търсенето на подходящ кредитор е важно за успешното отпускане на кредита.

Какви са възможностите за отпускане на кредит с лошо цкр?

Отпускането на кредит с лошо цкр предлага няколко възможности, които заемополучателят може да избере в зависимост от своите нужди и възможности. В следващите редове ще разгледаме някои от тях.

1. Кредити с високи лихвени проценти: Една от възможностите за отпускане на кредит с лошо цкр е да се потърси финансиране от кредитор, който е готов да предложи кредит с по-висок лихвен процент. Това може да бъде по-скъпа опция в дългосрочен план, но може да бъде подходяща алтернатива, особено ако заемополучателят има спешна финансова нужда.

2. Обезпечени кредити: Втората възможност е да потърсите обезпечен кредит, където заемополучателят предоставя имущество или актив като гаранция за кредита.

Това може да бъде недвижим имот, автомобил или друга ценна собственост, която кредиторът може да използва в случай на неплащане на заема. Обезпеченият кредит предлага по-голямо увереност на кредитора, което може да доведе до по-добри условия за отпускане на кредита.

3. Кредити със съучастие: Третата възможност е да се разгледа опцията за кредит със съучастие, където друг човек с добра цкр се ангажира да бъде съобразителен заемополучател. Това може да помогне на заемополучателя да увеличи своите шансове за одобрение на заема, като има съучастник, който може да даде допълнителна сигурност на кредитора.

В заключение, отпускането на кредит с лошо цкр предлага различни възможности, като кредити с високи лихвени проценти, обезпечени кредити и кредити със съучастие. Важно е заемополучателят да избере опцията, която най-добре отговаря на неговите нужди и да се увери, че може да изпълни задълженията си по кредита.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq