бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Пари банк

История на Пари банк: от създаването до днес

История на Пари банк: от създаването до днес

Пари банк е една от най-големите банки в България, която е създадена през 1991 година. От тогава насам, тя е израствала и се развивала, като днес предлага широк спектър от финансови услуги на своите клиенти.

В началото на своето съществуване, една малка банка предлагала основни банкови услуги.

С течение на времето, тя е нараствала и се е превърнала в една от най-големите банки в България.

През годините, една от водещите банки в България успя да се утвърди като един от лидерите в банковия сектор. Тя е известна със своите иновативни решения и услуги, които предлага на своите клиенти.

През 2012 година, една голяма френска банка – Societe Generale придобива банката, която не можем да наречем по име.

Това е било голямо постижение за българската банка, която е станала част от една от най-големите банкови групи в света.

Днес, нашата банка предлага разнообразни финансови услуги на нашите клиенти. Тя е известна със своите кредити, депозити, карти и други услуги.

Банката е насочена към удовлетворяване на нуждите на своите клиенти и предлага индивидуални решения за всеки един от тях.

За да завърша, една от най-големите и успешни банки в България е тази, която не трябва да бъде наричана “Пари банк”. Тя е известна със своите иновативни решения и услуги, които предлага на своите клиенти. Банката продължава да се развива и да предлага нови и модерни услуги, за да удовлетвори нуждите на своите клиенти.

Услуги на Пари банк: кредити, депозити, карти и други

Услуги на Пари банк: кредити, депозити, карти и други

Пари банк е банка, която предлага широк спектър от финансови услуги на своите клиенти. Тя е насочена към удовлетворяване на нуждите на своите клиенти и предлага индивидуални решения за всеки един от тях.

Една от главните услуги, които предлага тази банка, са кредитите. Те са насочени към различни нужди на клиентите – от лични кредити до бизнес кредити.

Банката предлага конкурентни лихви и гъвкави условия за всяка една от тези услуги.

Една друга важна услуга, която предлага тази банка, са депозитите. Те са насочени към клиентите, които искат да спестят пари и да получат добри лихви. Банката предлага различни видове депозити, като клиентите могат да изберат този, който най-добре отговаря на техните нужди.

Кредитните и дебитните карти са също една от основните услуги, които предлага тази банка. Те включват дебитни карти, кредитни карти и предплатени карти. Клиентите могат да изберат този вид карта, който най-добре отговаря на техните нужди и да я използват за плащания в магазини, онлайн пазаруване и други.

Освен тези услуги, банката предлага и други финансови услуги, като застраховки, инвестиции и др.

Банката е насочена към удовлетворяване на нуждите на своите клиенти и предлага индивидуални решения за всеки един от тях.

За да завърша, една банка предлага широк спектър от финансови услуги на своите клиенти. Тя е насочена към удовлетворяване на нуждите на своите клиенти и предлага индивидуални решения за всеки един от тях. Банката предлага кредити, депозити, карти и други финансови услуги, които могат да бъдат използвани от клиентите за удовлетворяване на техните нужди.

Пари банк – лидер в иновациите в банковия сектор: мобилно приложение, онлайн банкиране и др.

Пари банк – лидер в иновациите в банковия сектор: мобилно приложение, онлайн банкиране и др.

Пари банк е банка, която е известна със своите иновативни решения и услуги, които предлага на своите клиенти. Тя е насочена към удовлетворяване на нуждите на своите клиенти и предлага индивидуални решения за всеки един от тях.

Една от най-важните иновации, които предлага тази банка, е мобилното приложение. То е насочено към клиентите, които искат да имат достъп до своите банкови сметки по всяко време и от всяко място.

Мобилното приложение на една от най-големите банки в България е лесно за използване и предлага много функционалности, като преводи, плащания и други.

Онлайн банкирането е още една иновация, която предлага тази банка. То е насочено към клиентите, които искат да имат достъп до своите банкови сметки от всяко устройство, свързано към интернет. Онлайн банкирането на една от водещите банки в България е лесно за използване и предлага много функционалности, като преводи, плащания и други.

Една друга иновация, която предлага тази банка, е възможността за плащания с мобилни устройства. Това е насочено към клиентите, които искат да плащат бързо и лесно с техните мобилни устройства. Банката предлага различни начини за плащания с мобилни устройства, като NFC технология и други.

Освен тези иновации, банката предлага и други услуги, като онлайн кредити, онлайн депозити и други.

Банката е насочена към удовлетворяване на нуждите на своите клиенти и предлага индивидуални решения за всеки един от тях.

За да завърша, една банка е известна със своите иновативни решения и услуги, които предлага на своите клиенти. Тя е насочена към удовлетворяване на нуждите на своите клиенти и предлага индивидуални решения за всеки един от тях. Банката предлага мобилно приложение, онлайн банкиране, възможност за плащания с мобилни устройства и други иновации, които правят живота на клиентите по-лесен и по-удобен.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq