бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Пари на заем онлайн

Пари на заем онлайн – същност на услугата

Услугата „Пари на заем онлайн“ е предоставяна от фирмите за бързи кредити и има за цел да ускори и улесни връзката между съответните фирми и техните клиенти. При тази услуга процедурите по кандидатстване и одобрение за бързи кредити се извършват изцяло онлайн. Възможностите на интернет мрежата се използват както от клиента, за да подаде необходимите документи за кандидатстватане, така и от фирмата, за да му върне отговор за това дали е одобрен или не. Тенденциите в сферата на бързите кредити през последните години показват, че услугата „Пари на заем онлайн“ ще става все по-търсена и ще увеличава своето значение за потребители и кредитни институции.

Пари на заем онлайн – бързина и удобство

Бързината е може би най-важното преимущество на услугата „Пари на заем онлайн“. Когато даден човек има спешна нужда от финансова подкрепа за покриване на текущи разходи или неотложни задължения, той едва ли би могъл да си позволи да чака тромавите банкови процедури, продължаващи седмици наред. Много по-добър вариант е да заложи на услугата „Пари на заем онлайн“. При нея отговорът за одобрение се получава буквално в рамките на минути след подаването на кандидатурата, а ако той е положителен, парите се превеждат по сметката на клиента още на същия ден.  

Удобството също не бива да се пренебрегва като фактор за избора на услугата „Пари на заем онлайн“. Съвременният работещ човек има доста натоварено ежедневие, изпълнено с поредица от професионални и лични ангажименти. В този смисъл той със сигурност би искал да си спести чакането по опашки и гишета, както и търсенето и попълването на купища документи, изисквани при кандидатстване за банков кредит. Залагайки на услугата „Пари на заем онлайн“, ще ви се наложи да попълвате само един стандартен формуляр за кандидатстване, съдържащ основно данни от личната ви карта – имена, ЕГН, адрес, номер на документа за самоличност. След това просто изпращате въпросния формуляр онлайн и изчаквате одобрението и превеждането на парите по вашата сметка.

Пари на заем онлайн – дискретност   

И не на последно място, услугата „Пари на заем онлайн“ ви гарантира необходимите нива на дискретност. Напълно нормално е да не желаете вашите близки и приятели да разбират за моментните ви финансови проблеми и затруднения. Когато процедурите, свързани с получаването на пари на заем, се осъществяват онлайн, всичко ще бъде максимално конфиденциално. Освен това фирмите за бързи кредити обикновено не изискват наличието на поръчител или лице за контакт при кандидатстване за пари на заем онлайн, така че още едно неудобство ще ви бъде спестено. 

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq