бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Пари на заем с лошо цкр

Како да добиете пари на заем со лош кредитен резултат

Како да добиете пари на заем со лош кредитен резултат

Добивање пари на заем со лош кредитен резултат може да биде тешко, но не е невозможно. Постојат алтернативни начини за добивање пари на заем, дури и со лош кредитен резултат. Еве неколку начини како да добиете пари на заем со лош кредитен резултат:

1. Користете ја својата имотна состојба – Ако имате имот, како куќа или стан, можете да го користите како залог за добивање пари на заем.

Ова е познато како заем со залог и може да биде одличен начин за добивање пари на заем со лош кредитен резултат. Меѓутоа, треба да бидете внимателни и да го разгледате овој начин на добивање пари на заем со лош кредитен резултат како последна опција, бидејќи постои ризик од губење на имотот ако не го вратите заемот.

2. Користете го својот автомобил – Ако имате автомобил, можете да го користите како залог за добивање пари на заем. Ова е познато како автомобилски заем и може да биде одличен начин за добивање пари на заем со лош кредитен резултат.

Меѓутоа, и овде треба да бидете внимателни и да го разгледате овој начин на добивање пари на заем со лош кредитен резултат како последна опција, бидејќи постои ризик од губење на автомобилот ако не го вратите заемот.

3. Користете ги услугите на локалните кредитни установи – Многу локални кредитни установи нудат заеми со лош кредитен резултат. Меѓутоа, овие заеми можат да имаат високи каматни стапки и да бидат скапи. Затоа, пред да се одлучите за овој начин на добивање пари на заем со лош кредитен резултат, треба да го разгледате како последна опција.

4.

Користете ги услугите на онлајн кредитни установи – Многу онлајн кредитни установи нудат заеми со лош кредитен резултат. Овие заеми можат да бидат одлична опција за добивање пари на заем со лош кредитен резултат, бидејќи често имаат помалку каматни стапки од локалните кредитни установи. Меѓутоа, треба да бидете внимателни и да го разгледате овој начин на добивање пари на заем со лош кредитен резултат како последна опција, бидејќи може да имаат скриени трошоци и да бидат скапи.

5. Користете ги услугите на пријател или роднина – Ако имате пријател или роднина кој е спремен да ви помогне, може да го користите овој начин за добивање пари на заем со лош кредитен резултат. Меѓутоа, треба да бидете внимателни и да го разгледате овој нач.

Ризици и предизвици при заеми со лош кредитен резултат

Ризици и предизвици при заеми со лош кредитен резултат

Добивањето на пари на заем со лош кредитен резултат може да биде ризично и да има предизвици. Еве неколку ризици и предизвици кои треба да ги знаете пред да се одлучите за заем со лош кредитен резултат:

1. Високи каматни стапки – Заемите со лош кредитен резултат често имаат високи каматни стапки.

Ова може да значи дека ќе платите повеќе пари во долгорочен период на време. Затоа, треба да го разгледате овој начин на добивање пари на заем со лош кредитен резултат како последна опција.

2. Ризик од губење на имот или автомобил – Ако користите имот или автомобил како залог за добивање пари на заем со лош кредитен резултат, постои ризик од губење на имотот или автомобилот ако не го вратите заемот. Затоа, треба да бидете внимателни и да го разгледате овој начин на добивање пари на заем со лош кредитен резултат како последна опција.

3.

Негативен влијание врз кредитниот резултат – Ако не го вратите заемот на време, тоа може да има негативен влијание врз вашиот кредитен резултат. Ова може да значи дека во иднина ќе имате уште поголем проблем да добиете заеми со лош кредитен резултат.

4. Скриени трошоци – Некои заеми со лош кредитен резултат можат да имаат скриени трошоци, како што се надоместоци за обработка на заемот или надоместоци за кредитен ризик.

Ова може да значи дека ќе платите повеќе пари од очекуваното за заемот.

5. Ограничени опции – Кога имате лош кредитен резултат, опциите за добивање пари на заем можат да бидат ограничени. Ова може да значи дека ќе морате да се одлучите за заем со високи каматни стапки или да користите имот или автомобил како залог.

Во заклучок, добивањето на пари на заем со лош кредитен резултат може да биде ризично и да има предизвици. Затоа, треба да го разгледате како последна опција и да бидете внимателни при изборот на заемот.

Алтернативни начини за добивање пари на заем со лош кредитен резултат

Алтернативни начини за добивање пари на заем со лош кредитен резултат

Добивањето на пари на заем со лош кредитен резултат може да биде тешко, но не е невозможно. Постојат алтернативни начини за добивање пари на заем со лош кредитен резултат, кои можат да бидат одлична опција за луѓето кои не можат да го добијат заемот од банките. Еве неколку алтернативни начини за добивање пари на заем со лош кредитен резултат:

1.

Користете ги услугите на кредитни социјални мрежи – Кредитните социјални мрежи се онлајн платформи кои овозможуваат на луѓето да добијат заеми од други луѓе.

Ова може да биде одлична опција за добивање пари на заем со лош кредитен резултат, бидејќи често имаат помалку каматни стапки од локалните кредитни установи. Меѓутоа, треба да бидете внимателни и да го разгледате овој начин на добивање пари на заем со лош кредитен резултат како последна опција, бидејќи може да имаат скриени трошоци и да бидат скапи.

2. Користете ги услугите на микрофинансиски институции – Микрофинансиски институции се финансиски институции кои нудат мали заеми на луѓе кои не можат да ги добијат заемите од банките.

Ова може да биде одлична опција за добивање пари на заем со лош кредитен резултат, бидејќи често имаат помалку каматни стапки од локалните кредитни установи. Меѓутоа, треба да бидете внимателни и да го разгледате овој начин на добивање пари на заем со лош кредитен резултат како последна опција, бидејќи може да имаат скриени трошоци и да бидат скапи.

3. Користете ги услугите на кредитни брокери – Кредитните брокери се компании кои работат со многу кредитни установи и можат да ви помогнат да го најдете најдобриот заем за вас.

Ова може да биде одлична опција за добивање пари на заем со лош кредитен резултат, бидејќи кредитните брокери можат да ви помогнат да го најдете најдобриот заем за вас. Меѓутоа, треба да бидете внимателни и да го разгледате овој начин на добивање пари на заем со лош кредитен резултат како последна опција, бидејќи може да имаат скриени трошоци и да бидат скапи.

4. Користете ги услугите на кредитни кооперативи – Кредитните кооперативи се финансиски институции кои нудат заеми на своите членови.

Ова може да биде одлична опција за добивање пари на заем со лош кредитен резултат,.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq