бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Пари на заем

Пари на заем – какво трябва да имате предвид?

На всеки човек може да му се наложи в даден момент да потърси пари на заем, за да покрие текущи разходи или неотложни задължения. Вземането на пари на заем е възможно да ви помогне да преодолеете временните си финансови затруднения и да си стъпите отново на краката. Към него обаче трябва да подходите по правилен начин, съобразявайки се с няколко важни фактора. Като например каква е точната сума, която би отговорила на вашите спешни нужди, с какви постоянни доходи разполагате към настоящия момент и дали те биха ви позволили безпроблемно да върнете въпросната сума впоследствие. Направете внимателна преценка относно всички споменати аспекти, преди да решите колко пари на заем ще вземете.

Пари на заем – какви са опциите пред вас? 

Когато става въпрос за вземане на пари на заем, няколко са основните опции, които стоят пред вас. Съвсем естествено вземането на пари на заем от близък човек винаги ще бъде една от тях, но повечето хора я избягват поради неудобството и риска от усложняване на приятелства и лични взаимоотношения. Оттам нататък следват традиционните банкови заеми. При тях главните проблеми и затруднения са свързани с високите критерии за одобрение, правещи ги недостъпни за много потребители, както и мудните банкови процедури, забавящи получаването на парите във времето. През последните години все по-популярна става опцията за вземане на бърз кредит, която успешно елиминира негативните страни на предишните два варианта.

Пари на заем – защо да заложите на бърз кредит?

Няколко са основните преимущества на бързия кредит пред останалите опции за вземане на пари на заем. На първо място съвсем естествено е неговата бързина. Одобрението за бърз кредит обикновено става в рамките на часове след подаване на формуляра за кандидатстване, а след като то е факт, съответната сума се превежда своевременно по сметката на клиента. Самата процедура по кандидатстване в повечето случаи може да бъде извършена и изцяло онлайн, което означава липса на разкарване и чакане по гишета.

Друго съществено предимство на бързите кредити като опция за вземане на пари на заем е тяхната по-голяма достъпност в сравнение с банковите заеми. При тях няма да ви се налага да представяте трудов договор, бележки от работодателя или гаранции за сигурността на своята работа. Единственото, от което фирмите за бързи кредити се интересуват, е да имате редовни доходи към настоящия момент. За бърз кредит могат да кандидатстват дори хора с лоша кредитна история, при това без да е задължително да молят свои близки и приятели да им станат поръчители или лица за контакт по кредита. 

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq